01.10.2010

Daisypath Anniversary tickers

Our RR :)

Lilypie Second Birthday tickers

Monday, March 1, 2010

Changes! oh NO!!!!

Hi all :) Rindu kamu semua..

Sudah selamat sampai di KL tengah mlm tadi. Kini di landa demam yang teruk.*tapi masih gigih utk menaip* Ni masuk kali ke 3 dlm bulan 2. Bley? huhu. nasib sempat shopping di S'pore. *apa plak tak sempat kan?haha* Btw lot's of things happened kat JB dlm masa seminggu I kat sana. mcm2 benda baru I tau pasal wedding industry di JB.. & paling penting dan buat saya haru biru :

suddenly I kena TUKAR DATE KAHWIN!!!!!!~ oh NO! I dah book awal2 hall, fotog etc. Bley?

Tapi kali ni I tak gabra. pelik kan?? *selalu I gabra & kalut tak hingat OK* maybe sebab ada kerja kat JB & dapat pulak package demam free2 kan ..so I malas nak fikir. Semuanya kerana my youngest bro. Boleh pulak date PMR dia dalam week I kahwin..5/10 - 12/10. Ash's nephew pon ada yg amik PMR..tu lah masalahnya kalau boys ni. dorang sendiri pon tak amek tau bila date PMR dorang. bley? grrr! matilah I kalau ada adik sorang amik UPSR, sorang PMR, SPM, STPM.. kalo buat cuti sekolah pulak..kang kalau ada adik yg kat IPTA / Overseas / IPTS / Private collage pulak suma date exam lain2..pastu sume tak reti nak tolong update orang yg nak kahwin ni. konsepnya I yang kena check sendiri. I yang student kot. haha. Kalau nak kira sume date available, last2 tak kawen2 la I. sila lah b'sedia utk menjadi andartu yg berjaya ye Ann.

Ada juga t'jumpa sedara mara. yg sibuk b'tanya date kahwin. dan ada yang cakap kat I jangan amik date 'ni' eh..anak dia nak kawen..kang kalau i kawen anak dia kawen..org tak tau nak datang mana satu..bley? matilah I kalau nak check & tanya kat sedara mara yg maha ramai tu sorang2 ada tak anak dia kawen date sekian sekian..I nak chop date nak kawen. I pulak yg kena mengalah dan pentingkan org lain kawen dulu.

Sekarang, muktamad. tiada talian hayat. nak je I cakap ayat2 makan dalam kat mereka2 tu spt ini : date I sekian sekian..if sudi nak datang, datang la dan sapa tak dtg rugi. konsepnya wedding I paling meletop pada abad ini. kau ada? ish.jahat sangat.sila jangan tiru aksi tak baik ini. haha.


Pagi tadi, alhamdullilah, perbincangan express antara kedua belah pihak & dah call semua vendors..

dengan ini di umumkan tarikh nikah saya jatuh pada hari Jumaat 01/10/2010 bersamaan dengan 22 Syawal 1431H *sila baca mcm penyimpan mohor2 besar diraja ye*

Mohon doa kalian semoga semuanya akan bjalan dengan lancar. Insya Allah. amiiiiiiiin. :)

9 comments:

Syebi Burn said...

Omg. We are getting married on the same day!! Hahaa.
Tapi I mybe nikah 2nd in the morning. Hahaa.

fikaryna said...

ann..banyak2 doa..moga rezeki ann akan lebih murah..dan majlis ann n ash akan jalan lancar..

jarjar said...

nice date Ann :D

NahWaL said...

ann, initially i wanted that date. haha. tapi 2 october dewan mbsa dah fully booked. sheesh. benci.

u nikah mana lalink? i nikah on 24th september , reception 25th. haruslah u punyer lagi meletops ok. mak ai tak sporting huhu. get well soon

Leonora Halim said...

insyaAllah.... everything will go smoothly.. tukar2 date takpe.. jgn tukar2 bakal hubby.. ngeee.... :)

A W E E N N Y E said...

heyya.cian u...i pun tukar date sbb cousin PMR.we r in the same prob..so bl date resepsi?

NoRr said...

hye ann, my wedding pulak jatuh pada 2/10/2010, insyaAllah...hihi, almost the same date kan...

.:ANN512:. said...

syebi burn: shussshh.. tak dapat la kita dua nak dtg masing2 punye wedding..huhu.. kan best after wedding kita dpt bjumpe 4 org..hehe.. :)

fikaryna: thanks awak...hee :) oh thank u again..lap u ryna!

jarjar: hahaha..actually i tak plan pon date ni.. i nak jugak date yg i pilih..8 october..tapi maybe ada hikmah di sebalik sume ni :)

.:ANN512:. said...

nahwal: mbak nahwal udah pulang ya!~ hee.. u reception kat mana yang?mbsa jugak ke? hee..saya nikah kat masjid..bley jawapan camtu?haha..takde maknanya i punye lagi meletops..kepala i yg nak meletop2 ngan perangai2 org camtu..plus..bukan i kan yg tak sporting..yg tak sporting mereka2 tu yg tak kasi i kawen..haha. thanks nahwal :)

leonora halim: uhuk uhuk..*tersedak2 i* haha..btol3x..heeeesh..takmo2..

aweennya: kannn?hee..so bile new date u?reception i besoknya 2/10/2010.

norr: really? yeay..ada geng lagi bulan 10..hee..gud luck for ur prep dear :)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Blog Template by YummyLolly.com - Sponsored by Free Web Space