01.10.2010

Daisypath Anniversary tickers

Our RR :)

Lilypie Second Birthday tickers

Tuesday, February 23, 2010

Sabrina&Adam + Bloggers + Spore-JB


Salam & Hi Bloggers!~ :)

Last Saturday, me & Ash di invite pergi ke Sab&Adam's exclusive nikah at Bukit Damansara..yes.exclusive nikah to me..hehe..bride & groom sgt gorgeous & stage yg di deco....Subhanallah....sgt cantik! Terus teringat cerita Ayat2 Cinta.. :) Sadly, i dtg lambat gila sbb hal2 dalaman yg dtg mencurah2 dari pagi buta & sampai2 ramai org dah balik & i takde pix langsung sbg tanda kenangan. ada la satu je tapi pix BLURR... :( :( takpe lah. maka t'paksa la i curik tapi minta izin *camne tu?* satu from Anil's pix..thanks Anil :)

Btw, I sangatttttt excited & HAPPYYYYY gila dapat jumpe bloggers yg dtg ke majlis Sab aritu..but at the same time, sgt2 NERVEOUS ok..sebab I tak pernah jumpe langsung mereka semua..ni kira 1st time la & kalau ingat2 balik..i sgt TAK BLEY BLAH..i mcm tak tau nak cakap ape & pendiam & ckp ntah pape & it's totally not me! hahaha. i'm very talkative person actually..ye, sgt KEPOH! hahaha. maybe sebab bila I tgk dorang sume..tak macam bloggers ok..dah macam kawan2 rapat..bergossip to each others..comel sgt dorg! and I was like.....? dorang ni btol ke bloggers ke kawan2 Sab eh? konpius jap. hahaha. nasib Sab told me tu group2 bloggers.

Anyway, just wanna say.....happy sgt dpt chitchat with each 1 of u darls..hope we'll meet again someday :)

WIFEY
1. Wawa Oh..I akan ingat sampai bila2..hehe..Pn.Wawa la 1st blogger yg tegur I & Ash..shez so sweet & her hubby pon peramah orangnye..p/s : Btw, Ash like u guys..he said u guys very nice fella..i jeles. dorg siap suap2 lg makan..oh..sgt cute & lovey dovey couple..hehe..i loooiiikkeee :)

2. Diah Emm..still remember her smiling face. hehe..shez cool.. :)

3. Hanie Oh. sgt sweet Pn Hanie nie.. putih gebu lagi..hehe.. i amik berkat pegang perut dia 2 saat. bley? hehe

4. Nad Nad, dia lah 1st blogger yg invite I pergi ke majlis dia..siap pos kad setem pix dia & husband lagi..comel! hehe.. & Nad sgtttttt peramah orangnya..hehe..
p/s :tapi kita tak pernah terserempak kat SA kan Nad? padahal 1 seksyen ngan Ash..sekali je la jumpe time ur wed tu..huhu

5. Azie/Nariko Oh..shez HOT mummy2b..hehe..cantik orangnya..very friendly..oh..i pegang perut dia lama sikit..5 saat kot..haha..

6. Anil i tak sempat nak bual2 ngan dia..but shes great.. nice person i think.. :)

7. Amy Puan Amy..dari jauh saya nampak dia dulu..shining2 muka dia..seri pengantin masih tebal ye..hehe.. tapi I tak sempat nak bkenalan ngan dia..huhu.. p/s:selamat pengantin baru Amy.. :)

8.
Fathiyah.. erk? betulkah? anyway..dia sgt sweet orangnya.. sempat gak ber chit chat atas stage ken?hehe..p/s:dear Fathiyah, if u read this,am looking ur blog add..wanna link u too.. :)

BRIDE2B

8. Zain Still remember dia dtg kat table I time i tgh makan..hehe..Sangat2 baik Zain ni orangnya..very nice & lovely person.. sempat bgossip psl wedding dress skjap..hehe..

9. Qis Sgt peramah orangnya..DIY queen ni bakal bergelar puan next month...hehe
p/s: Thanks Qis for ur invitation.. sungguh comel kad kamu..lukiskan map utk ann bley?hehe..tmasuk Qis, ada 5 wed card yg i dapat yg siap ada GPS code.. comel!~ baiklah..i'll promise,i'll invite bloggers yg telah sudi mjemput kami ke majlis anda..oh,sudah pasti!tunggu turn saya ye :)

10. i tak ingat sape nama dia..adeh.short term memory lost.bley? *ampun* yg ingat dia cantik orangnya..sgt peramah & 1st word dia tegur I > 'Ann!U Ann kan? eh..cutenye u..I tot u tinggi mcm model..& u looks like model in blog..rupanya u ni halus je orangnya..but still cute..hahahaha..< 'halus'..bley? baik. saya mau TINGGI sekarang..dan juga gemuk sikit :( serious. camne nak tinggi? hahaa..tulun!

*yeay!dapat 10 kawan baru ;)*

Last but not least, Selamat Pengantin Baru buat Sab & Adam..semoga perkahwinan yg di bina akan kekal buat selama2 nya..InsyaAllah :) Thanks sebab sudi invite me&Ash..hope u like the gift. :)

Ok.Baru sampai JB. kne outstation..&sambil menyelam minum air..hehe.can't wait to meet my top 3 vendors for photog,videog,caterer etc. then elimination part *ala2 american idol..haha*then, ingat nak tros book.senang.byk sikit boley 'slash' kat wedding list-to-do this month..hehe..sekarang mau tito.sbb pukul 6am dah tpacak kat LCCT.huhu.sakit kepala.
lesson kali ke 2: chet!takde beza pon kalau dah buat online self check in..queue still pjg..lagi pjg dari queue biasa.bley?

Will update u guys on my fav JB wedding vendors soon..& nak share some DIY stuff yg I dah start buat..daaa~

Till then girls,
xoxo

12 comments:

fikaryna said...

best nya baca cerita kamu..bestnya kalau dapat join..dapat tambah kawan mmg best kan..huhu..

[ Hanie ] said...

Ann!
tak sangka sbenarnye dpt jumpe kamu hehe. Tetiba awk ade depan mata..wahh, ann sgt comel mcm doll! ;)
Wahh, awal2 dah ambik berkat yer pegang perut hehe..isyaallah kite dpt jumpe lg ye nanti ;)

naddynad said...

ahakan Ann kite mmg tak pernah terserempak walaupun 2-2 duk kat shah alam...
nak jugak jupe kt giant ke..hehe :)

AmyMizzunderstood said...

hi Ann...patut la i dgr ada org dok sebut2..ash &ann...sbb tak tau nama kan...oo ruginya tak dpt bertegur sapa..anyway thanks ya!

Ms Abby said...

Hi Ann, abby here, itulahkan amy, i pon sama, dengar2 mcm tue, nama mcm familiar but x bley recall, nampak lain jer bila jumpa face to face, rugi jugak sebab x sempat bertegur sape, nanti2 kita kenal2 ;agi ok ann, btw, Hanie was totally rite, kamu sgt comel mcm doll seyes x tipu...heee

Nariko said...

ann.. sempat sembang kejap jer. u look so young, like sisterly type gitu (terasa diri ini tua nya T_T) by the way nice meeting u! keep in touch ok darl

.:ANN512:. said...

ryna: ala..nanti kite jumpe eh ryna..tambah sorang lagi kawan baru I..hehe..insyaAllah we'll meet 1 day.. :)

hanie : hehe..ya. haruslah awal2..preparation gitu kan..haha..ann pon tak sangka jumpe hanie atas stage itu..hehe..take care dear :)

nad:hahaha..kat giant pon boley saja :)

.:ANN512:. said...

amy: takpe..sokay..nanti kalau jumpe lagi kita chitchat ok :)

abby: u was there too dear? u mana satu ekk?? ala..ruginya tak sempat kenal u..hiks..kalo tak bley chitchat kan? salam kenal abby :)

nariko: hiks..badan i dapat menipu my real age..haha.. take care 'both of u' :)

aurinh said...

hi ann... so ur the cute gal belakang I time kat pelamin tu. U know my first thought -- wow she's so cute like a doll
sorry sgt pasal tak tegur u properly.. next time ok...

Wawa Vtec said...

dearie...dh dpt fathiyah punye link?
ader kt my blog..

dialicious said...

anne..x sangka u dtg..sgt comel n kecik orgnye..cukup umur tak nak kawin ni?hahahah..ape rahsia awet muda?sorry didnt get to chat much dat day coz ramai sgt org kan..hehe..we'll meet again in gath soon ok!
yg last one u mention tu abby kot??

.:ANN512:. said...

aurinh: hye u..erk? u pon ada eh kat sana..ramai sgt kan..hehe..sokay.. anyway will link u up dear :) hope jumpe lagi..hehe

wawa: owh.ok2.thanks.

diah: haha. i boleh play byk character..haha. ha, tunggu gath nanti i gtau rahsia awet muda..hehe..abby ke?hmm..entah la diah..tu la masalahnya..serius tak ingat..bley? haha.

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Blog Template by YummyLolly.com - Sponsored by Free Web Space