01.10.2010

Daisypath Anniversary tickers

Our RR :)

Lilypie Second Birthday tickers

Wednesday, May 4, 2011

Ex Bride : Ash & Ann in Cosmo Bride Mag :)

Salam & hi all :)
Semua sihat? Harap korang semua sihat dan makin sihat la ye :) 
Lama Ann tak berkepochi kan kat belog. Sian la haiii belog nih. Huhu

To all B2B out there, nak menang peraduan macam2? hadiah letop2?
hah buatla investment kuar duit RM5.50 + duit minyak + tol + parking etc etc gi bookstore carik Cosmopolitan Magazine May 2011 Issue :)
Modal cuma <>RM50 
Mane tau LUCK korang muncul secara tiba2 dapat MENANG wedding package RM15K kannn..hehe

front cover

back cover

mak pak fabuyong ^_~ *tutup muka*

Special thanks to Kak Nida, features editor Cosmo for the cover & her lovely sis, Malin who recommend Ann's wed kat kakak dia. Hee. Malin ni silent reader blog ni & asalnya dia email2 Ann untuk mtk quotation for her wedding. Kebetulan dlm minggu sama, her sis emailed me utk interview for mag ni. Tak tau pulak dorang ni adik beradik. Hehe Alhamdulillah rezeki Ann masuk lagi sekali mag. 

Thanks juga buat wedding clients, followers, silent readers yg bgtau personally kat Ann kat FB, text msg & emails kata mag ni dah kuar. 

Oh ya.
Ann ingat nak cerita psl company WP ann tapi x sempat ni. Jap gi ada meeting team.
Takpe ke Ann buat unofficial dulu? Hee
Ann x sempat lagi nak buat blog ke hape sebab byk job but Ann baru je sempat create FB last week. 
X sempat bagtau sesape lagi even team & Ash but alhamdulillah ada dah 6 org yg click LIKE Ann tgk tadi. Cium korang byk2! *You know who u are ;)*
Thank you so much for supporting us yah :)
InsyaAllah habis bulan 6 Ann akan upload pix2 job secara marathon.

Sape SUDI, like la hasil koje kite ye even takdo pix lagi. Ahaha. 
 Nak mintak quoatation for any type of event, mail me at annmagnifiqueplanner@gmail.com
Tips to ask quo : 

Take care all!

Much muchhhhh LOVE,
ANN

12 comments:

Qaseh iLa said...

Hi prettyyy...
i belek2 cosmo kat mph ..n nmpk ash & ann dlm tuu...
trus beli...hahahha....
boleh gituuu...

nak kasi tau gak..ratu sehari pun i rembat ok..hehehheh....

A 'n' M said...

waaaahhhhhhhhhh...congratz again ann!dpt masuk mags lg..bestnye..hehe.ratu sehari ari2 pn i beli.kali ni i cari cosmo plak.just 4 u.hehe..
goodluck in ur business 2 dear... =)

cik senah said...
This comment has been removed by the author.
fati said...

wallaaaaaaaaaah!! cayaaalah ann!!!

cik senah said...

:) silap ejaan td.. malu nak publish.. hehe..

apa2 pun.. tahniah nohh Ann.. 2 majalah buat review pasai majlis kawen Ann.. bertuah badannn.. :)

p.s : tema majlis kawen Ann mmg unik.. rugi kalau mana2 majalah tak buat review kann..? :)

LisaLisut said...

i know!! masa i flip out the mag i nk post kt BBf gorup nk bgtau hehe.btw anne i think i saw u kat masalam la on sunday bbrp mgu lepas.tp i tkt nk tegur tkt salah org.hehe

K.I.N.A said...

nak beli esok!hehe..
rezeki silent reader tu..hehe..

choclairissa @ intan said...

wahh...again congrats...siapa tau lepas ni masuk tv plak kan? hehehe tak note silent readers from tv3..especially nona... :)

[e][y][n][a] said...

haha i tergolong dlm 8 org yg like WP u
even ade profile pic je hehe
x sabo nk tgk hsl kerja u
cpt upload gmbr bile dh wat event nnt k
all the best
nnt leh hired u next year =)

Katak Ijau said...

congrats ann on ur new business..
mana tau nanti leh kite work together lg ngn TM kan...hehe
take care okeh.. :)

.:Cik Puan Ann:. said...

ila - oh ye ke? *blush* tq tq!!muahx! :)

a n m - oh tq tq dear! muahx! doakan ann sukses k :)

fati - caya lah fati!!!!!!

cik senah - ala biasa2 je kak.hehe tq for ur compliment dear :)

lisa - la ye ke? nape x tegur?hee next time jumpe tegur k!

kina - yup.tq to her.hehe

intan - ehehehe. mmg tak la dapat masuk tv. kite ni insan picisan biasa, bukan artis. nona pon pandang sebelah mata sajoh...hehe

eyna - oh ye ke? tq dear! i'll gv u disc, no worries..hehe

naim - aha! i like dat staement... sure2..u too dear!

Unknown said...

網頁設計 網路行銷 關鍵字廣告 關鍵字行銷 餐飲設備 製冰機 洗碗機 咖啡機 冷凍冷藏冰箱 蒸烤箱 關島婚禮 巴里島機票 彈簧床 床墊 獨立筒床墊 乳膠床墊 床墊工廠 情趣用品 情趣用品 腳臭 長灘島 長灘島旅遊 ssd固態硬碟 外接式硬碟 記憶體 SD記憶卡 隨身碟 SD記憶卡 婚禮顧問 婚禮顧問 水晶 花蓮民宿 血糖機 血壓計 洗鼻器 熱敷墊 體脂計 化痰機 氧氣製造機 氣墊床 電動病床 ソリッドステートドライブ USB フラッシュドライブ SD シリーズ

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Blog Template by YummyLolly.com - Sponsored by Free Web Space