01.10.2010

Daisypath Anniversary tickers

Our RR :)

Lilypie Second Birthday tickers

Friday, May 16, 2014

HELLO wedding! I'm BACK!

Salam Jumaat & hello everyone! :)

Hi korang!! :) 
Hari ni Ann nak share sangat sangat 1 benda with you all.
Since ramaiiiii orang tertanya2 dan bertanya pelbagai jenis soalan bertalu2 macam machine gun kat Ann tru whatsapp, email, FB sebab pix ni smlm HAHA


Let me explain. 
Started as a wedding blogger few years back, *self proclaimed haha* 2009 if am not mistaken,
time tu Ann buat blog ni asalnya utk my online journal/diary la utk my wedding preparation.
Ann macam obsess ngan anything with wedding stuff and share apa sahaja tentang wedding stuff/ideas/info kat blog ni. Rasa macam happy je setiap kali post psl wedding. HAHA
Thanks to this precious picisan blog, at that time Ann realized yang wedding line ni adalah soul Ann. Gitewwww KAHKAH 

Ann dapat lots of blogger friends / totally stranger friends / overseas friends / business friends etc 
Time tu jugak, macam tak percaya, Ann dapat banyak call/email offer job mintak Ann jadi macam2. Jadi consultant lah, planner lah dan macam2 lagi. Ada jugak org yang personally tanya Ann elok2, nak tau all stuff from my wedding. Dari yang sebesar2 benda, cth : perabot2/decor all my receptions, sampai lah ke sekecik2 benda, cth : 'Ann, nak tau la macam mana eh nak buat rambut macam u, feather kat kepala tu beli kat mana, yg turban u tu camne nak lilit etc etc hihihi

Pendek cite, 
all my 5 events from wedding sendiri, Ann jadi kan my humble profile and bukak my own biz,
 Ann Magnifique Planner.
Ramai juga that time blogger friends pon bukak bisnes wedding stuff :) Happy jugak utk dorang!
Alhamdulillah. Bisnes semakin berkembang maju dari tahun ke tahun till around last year.
   Then Ann tetibe terpaksa close biz atas sebab peribadi.
And I don't know how to explain to everyone, especially wedding business vendors & partners, media, clients etc etc tentang 'pemergian' Ann. 
I can't say goodbye. I just can't!

In fact, till now, still ramai lagi pon tak tau Ann dah tak buat pelamin.  
Yang tau, semua question bertalu2 sebab bisnes doing greattt, ko dah kenapa bengong nak jual taknak buat dah? HAHAHA
Hanya Tuhan yang tahu dekkk perasaan akak ni. Ko jangan lah menghiris perasaan & sanubari akak dengan soalan2 pedih ko LOL 

Pendek cite lagi, 
atas ajakan, kata2 semangat, doa tak putus2 from so many wedding business friends, families especially my mom, close friends etc esp my BFF farah, paling utama my lifetime consultant hikhik the dedi Ash & BIG BOSS the RR
Ann insyaAllah akan buat COMEBACK dalam wedding line. 
It's good to be back hehehe
*lompat bintang sampai lenguh segala sendi makk*

Dengan ini, sukacitanya 
Ann nak menjemput ALL my beloved friends/readers/followers/ex clients/future clients and everyone of you ke 
JOM KAHWIN EXPO
 16,17 & 18 MAY 2014 
PWTC

InsyaAllah Ann akan launch my new brand company : 
ANN NURUL HUDA
the professional wedding planner . consultant . coordinator . supplier

 Dan Ann akan collaborate with MAHLIGAI CREATIVE WEDDINGS as I'll be their OFFICIAL WEDDING PLANNER. *senyum lebo kemahen*

 Banyak dah actually Ann buat WP/WC job ni from dulu lagi, just this time kita nak officially launch hehe
And alhamdulillah, byk jugak on going job dah ada.
WCW akan launch 2 brands under their company : wedding planner and CANOPY.
And Ann ada/tau dalam setiap proses behind the scene utk canopy & decorator dorang, 
seriously SUPERB, GLAMOUROUS & FASTASTIC dorang punya outcome.
Sumpah rasa bahagia SEUMUR HIDUP ok. terkenang sepanjang hayat la gamaknya HAHA
 No regrets AT ALL if amik dorang i tell you.
Event2 yang dorang buat semua WOW WOW *melelehh telan air liuq*
Floor plan majlis letoppppp kau! Ko nak frozen theme, avatar ke wap2 ke terbang2 harry potter ke ko cakap je nak macam mana.
Canopy sume kemain awesome & lain dari yang lain. 
Ibarat, your wedding dream come true gitewww ewahh hehe
Eh chop.
Siapa eh wedding planner & coordinator dia? *cough cough* ;p





We will give 10-20% DISCOUNT OFF for WEDDING PLANNER/COORDINATOR, CANOPY & DECORATOR (pelamin by MCW) PACKAGES
for those booking kitorang ONLY at 3 days expo kat pwtc.

Talking about expo.
From my own personal experience/point of view,
Sekarang ni Ann tengok wedding expo dah macam ibarat pasar malam.
Berlambakkkkkk. Kadang every week ada expo kat few places.
Jangan kata client/bride to be client yang nak datang menyirap sebab x tau nak pergi mana satu.
Yang vendor yang join ni ko ghase cemane? 
1 booth je harga rasa nak meratap tepi bucu katil. Kalau takde booking/sale?
Hantuk kepala meraunggg menitik air mata Syawal la kotttt. KAHKAH

Jadi, sebagai bride to be clients & vendor yang bijak,
kita kena pandai pilih organizer.

Tak payah cite banyak, ko tengok je lah page ORGANIZER : TERRAJUTA ni. 
Dari segi marketing dia, memang terbaikk! Ha jangan lupa dapatkan FREE booklet from them about all brands yang join expo kali ni. 
Jom Kahwin - Instagram

You all boleh tengok ADA RAMAI vendor2 ternama yang join expo ni. 
Mahligai creative & brands kami buat main stage. ada 4 booth we all bukak. 
So MAKE SURE U GUYS SINGGAH OUR BOOTH K! :)

Oh. Paling2 penting. Hehe
Harap uols support lah kemunculan semula Ann dalam wedding industry :)
PLS FOLLOW US :
Instagram : _annurulhuda
FB page : Ann Nurul Huda 

Packages Ann memang super RARE. HAHA DIY Bride to be packages pon ada tau!
Ann bagi harga special sempena comeback ni. 10-20% discount, u will get free voucher honeymooon, free gift handmade couple set t shirt specially for ANH Clients etc etc. 
To Vendor dalam wedding bisness also di alu2 kan utk datang ke booth Ann utk all tempahan brg2 wedding such as jetsets, carpet2, chandelier, candles, curtains, segala macam custom made orders etc u name it we have it all!

SPREAD THE WORDS AND MAKE IT VIRAL!
See you guys there :)

Much love,
Ann

6 comments:

mai has said...

tahniah ann with the collabo.semoga sukses selalu...:-)

twinscraftlife said...

안녕하세요! Hi~! this is twinscraftlife^^ We sell handmade crafts^^ pls visit our blog shop^^ 꼭 오세요^^ twinscraftlife.blogspot.com

Ania said...

Salam kenal! Saya dari team Kumpulbagi. Blognya nice.
Jika Anda mau mempromosikan blognya lagi dan share files dengan gampang kunjungi page kami di: www.kumpulbagi.com
Semuanya gratis, cepat dan tanpa limitasi. Anda bisa upload sebanyak files (audio, video, pdf, jpg, dll.), membuat koleksi berkas dan bagikan dengan lainya.
Coba servis kami tanpa registrasi:)

IBU PUSPITA said...

Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI












Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI


Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Muhammad Amiruddien said...

Salam...

Saya nak tumpang promosi website...

http://majalah.ml

http://bit.ly/17lBrz5

Terima kasih...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Blog Template by YummyLolly.com - Sponsored by Free Web Space