01.10.2010

Daisypath Anniversary tickers

Our RR :)

Lilypie Second Birthday tickers

Friday, April 25, 2014

Calling ALL Wedding Vendors & DIY Bride To be!! - WCW X AMP Warehouse SALE SALE SALE!

Good morning. Hello beautiful & handsome readers :)

Quick shout out.
Ha, ni Ann nak bagitau 1 benda yang SUPER DUPER AWESOME
SUMPAH BEST TAHAP TERTINGGI khassssssss untuk semua wedding vendors; dari bridal, decorator, caterer, jurumekap, akak yg buat pelamin berdendoi je, photog,videog, 
hah blogger2 yang buat rental2 barang kawen, 
or ex brides yang buat side income sewa brg2 kawen dia 
or awak yang baru nak start berkecimpung dalam biz wedding, 
 or adik kakak bride to be cantek maneh golongan DIY Bride yang nak fefeeling kretips, ini lah masa uols untuk tunjuk dan serlah kan kekretifan bakat2 terpendam uols.
It's SHOW TIME bebeh! HEHEHE

Dengan excitednya, weols
Mahligai Creative Wedding & Ann Magnifique Planner nak menjemput uols untuk 
datang 'shopping sampai koyak poket tapi balik confirm senyum sampai bawak ke tido' *HAHA* ke
  1st edition WAREHOUSE SALE
di Seksyen 25, Shah Alam.
*pls ignore salah2 eja tu sbb nak cepat hehe*

Apa JE barang yang ada & yang murah2?
APE JE DEK?!
Pasu2 / Kerusi Pelamin / Bird cages / Lanterns / Candles / Candle holder / Bunga2 / Lampu2 / barang2 decor & props for photobooth & pelamin etc / meja2 / langsir2 / dulang hantaran / bantal2 / chandeliar stand / alas meja sequin2 / carpet2 dan macam2 lagi!
SERIOUS BANYAK SANGAT SANGAT SANGAT barang weols nak letgo sebab dah tak cukup space.

Kalo ko tak datang or datang tapi tak beli,
CONFIRM balik menyesal sampai mengigau meracau ahahaha
Tak percaya? Let the pix do the talkin' yaww.

 kerusi2 pelamin

 bantal2 semua colour ada
 carpet2 (BARU &second)

 ha ni untuk yg nak/ memang buat bisnes hamper2 sempena nak puasa raya ni boleh beli :)
macam2 jenis bakul hamper ada!
 chandeliar stand, dulang2 hantaran sangat sangat banyak!
 bunga2 pon ya Allah! serious banyakkkkkk :) orchid, wisteria, hydrangeas, imported AAAAA flowers etc
 hamek kau. lampu i city pon ado! 
pasu2 mewah, bling2, spotlight hey macam2 la ada.
 sequin table cloths sumpah cantek2 menangis uols!
 HA. INI KHAS untuk peminat english2/vintage2 or untuk photobooth decors/props.
 kerusi, dulang2 hantaran, semua cantek2 & MURAH MURAH MURAH 
*sure gigil tak tau nak pilih mana haha*
See?
Ha belom tgk lagi chandeliar stand bling penuh dari atas ke bawah,
dengar harga kita tolak, sure rasa nak angkat semua hehe 
Macam2 kan?
RUGI besar & nyesal seumur HIDUP dek kalau tak datang! 

Ni pon ada banyakkkkkk lagi barang kita nak keluar kan.
Bukan untuk bisnes pon boleh beli untuk barang2 decor rumah sendiri. 
Pendek kata, SESIAPA SAHAJA pon boleh beli lah.   

Ni INFO & DETAILS for the sale.

*PLEASE READ BETUL2*

1ST EDITION WAREHOUSE SALE
25th (FRIDAY) to 29 APRIL (TUESDAY) 2014
10 AM - 6PM
20, JALAN GIGIH 25/41, TAMAN SRI MUDA,
SEKSYEN 25 SHAH ALAM
Do pls call CALL OFFICE 03-5131 7786 to set an appointment.
SUPAYA SENANG NANTI ADA STAFF/TEAM yang boleh attend you ok lovelies!
Or call/whatsapp FARAH MCW (0162616785) 
Or call/whatsapp ANN AMP (0123208912) 
Ann ada kat sana till weekend ni insyaAllah. Do come and say HI :) 
Next week Ann takde kat sini, so kalau sesiapa nak dtg next week, boleh call/whatsapp Puan Farah kita ni ok :)
See u there! :)

     

3 comments:

Nurzakiah Hanum said...

WOW APA LAGI GRAB2

jude said...

Nice ideas for wedding vendors in free wedding planner ipad app thanks

Syaqirene said...

bila ada lg warehouse ni ;( terlepas pandang

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Blog Template by YummyLolly.com - Sponsored by Free Web Space