01.10.2010

Daisypath Anniversary tickers

Our RR :)

Lilypie Second Birthday tickers

Friday, April 4, 2014

CALLING Tie Dye Lovers & Rockefellar Parents!

Salam Jumaat.
Hey ho aweseome readers! 
*waving sambil nyayi lagu ANGKAT TANGAN..ANGKAT TANGAN sambil buat muka se macam cantik je macam comel mungkin* kah kah kah

Quick shout out.

*pls ignore salah A tu*

Ads 1
IG swagkiddos
FB Swag Kiddos

Ada BERITA THORbaekkk, BEST, MELETOP POM POM nak kabo kat mummy daddy sekalian.
FIND US at KL VINTAGE FESTIVAL/360 BAZAAR KUALA LUMPUR this weekend!
One of the big event we waiting for every year.
We will bring our new arrival & restock designs for rock kids t shirts & teasers for our new line products coming soon (crocs, accessories & tie dye apparels for kids & baby) 
*which will be release next month*




Come join the heaps at #swagkiddos booth and you will get FREE GIFT* for kids, DISCOUNT for all #swagkiddos stuffs. Oh fret not. Kiddos! Snap & strike your best pose with our props at Swag Kiddos's awesome booth. Find us at HUDA by Tie Dye Kingdom booth.
See you there kiddos! *hugs &kisses*

Ads 2

IG huda_tiedye
FB HUDA

As salam & hello #hudacrew!
Looking for something to do this weekend? AHAH!
You're invited!
Come join us at 360 Bazaar Kuala Lumpur this weekend!
Check out our HANDMADE TIE DYE apparels from our artisan team. From hijab, women,men,kids, and even baby apparels too!




We offers FREE GIFTS, DISCOUNTS,awesome PACKAGING, PHOTOBOOTH corner & many more! 

Come experience vintage stuff,great foods & lots of local fashion brands under 1 roof!

Sounds interesting kan kan kan?!
Apa lagi tunggu?
Jom la korang datang our booth. 
Kita borak2 gossip2 amik gamba selfie duafie tigapulohratusfie sampai nak patah tangan mahupon monopod kita HAHAHAHA
Ada banyak props di booth kita boleh amik untuk bergambo.
Tapi bio le sekali shopping kat kite. 
Mau meratap sendu akak dan team dek kalau kita kemain amik gambo beli nya idok walau RM5.
Hewhewhew
Ya dek. Memang tak tipu. Hari Jumaat mulia ni tak kan nak nipu bagai.
Macam2 barang kita ada. Start from RM5-RM100 je dek. 
Cuma untuk event ni weekend ni je tau. 
WAR WAR kan sampai sampai kan virus event ni sampai jadi wabak ya kepada kengkawan sedara mara jiran tetangga uolas. Hehe

SAVE THE DATE!

Pls find BOOTH : HUDA by Tie Dye Kingdom

Date :  Saturday & Sunday 5/6 April 2014
Time : 10am - 9pm 
Venue : MATIC Lanai Jln Ampang KL
(Landmark : Near KLCC, ekau waze cari je ZOUK)
*p/s : jgn risau dek, kakak,ibu cantik manis,papa kacak bergaya. Ini bukan parti cucuk langit siap ada yg overdose drug bagai. Event ni very CLEAN pure suci murni halalan toyyiban ;p*
Boleh tengok macam2 fashion decor vintage etc & boleh tanya personally kat Wak Doyok cemana ko bela & sikat jaga misai & janggut rare ko tu mihmihmih.

See you all there!

Much Love,
ANN

2 comments:

Anonymous said...

mane nk beli telekong tie dye ni.. sgt santeekk...

IBU PUSPITA said...

Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI












Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI


Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Blog Template by YummyLolly.com - Sponsored by Free Web Space