01.10.2010

Daisypath Anniversary tickers

Our RR :)

Lilypie Second Birthday tickers

Friday, April 15, 2011

Kisah cinta

Hye all :)

Nothing much to say this time.. but Ann rasa dah tiba masa Ann start share psl our wedding. 
Too late kan? Pengantin dah basi, perut dah ke depan baru nak ceghita. Laku ke cite ko Ann? Ahahahahaha.
I know I know. 
Ramai org tanya since kawen aritu takde pon hupload gambo2 kawen dlm FB personal mahu pon FB AAWG.
Ampun byk2 ya. Ann btol2 takde masa dek non. Punya la ribu2 pix si OP tu tangkap utk 5 event tu hah. Sume cantik2, serius rasa nak gi hire assistant sekarang. Tugas cuma pilih gambo plg letop & hupload dlm FB & blog. Hado? Hahaha.

Today ingat nak start cite on our pre wedding photoshoot. 
Vintage sangat. Ehehe. 
Kite flash back balik cemana kitorang leh kenal - kawan - 'kapel' - kawen.
Nanti awak jgn muntah pulak tau kalau kite ce cite ni. Hehe
Rasa2 kalau nak gaduh, cepat2 amik album pre wed, tunjuk satu2 gambo balik cemana susah nak pertahan kan cinta sampe ke kawen. Ececeh. *Bluwekkkk. Rasa nak tampo diri sendiri ;p*
Tapi apa kan daya. Ann x sempat sgt ni. T____T
Plus my parents balik umrah today.
Next week Ann upload k :)
Kalo kechiwa, Ann bg FREE korang lempang Ann secara comel.
Takpe. Takde hal. ;p

Tapi tu la, nak upload pix pre wed, serius Ann SEGANNNN ngan korang. 
Sume tak macam huduh pulak. Kaku! haha   
SUMPAH ghase nak BAKO je gambo2 tu sume. 
Hep! Jgn korang ramai2 kata 'Kite bako je' pulak kat Ann. Habessss kenangan mak. Haha
Rasa cam repeat photoshoot tu. Boley?

Ni pix konon malu2 nak dating ke kaku ni? Konpius. ;p




Happy weekend peeps!
Love, Ann

7 comments:

LisaLisut said...

simple.sng.tersirat tersurat,semua ada.hehe :)

cik senah said...

Comeynya gambaq2 pre-wed diaa.. ala2 zaman dolu kala giteww.. :)

p.s : kalau Ann nak cerita atau nak post mortem pasai kisah2 pre-wed photoshoot sampailah ke weeding day itself..itu hak Ann.. ni blog Ann kan.. (ala2 diari alam maya).. So, Ann leh ja catat apa yg Ann nak.. (sementara masih ingat lagi..kalau dah nyayukk...kan susah nnt nak cer citer kat anak-cucu-cicit-piut-miut) hehe.. dak aihh.. chek gurau sajaa.. :) - jgn maghah naaa

**apa2 pun.. chek tunggu entry2 terbaru daripada Ann... :) take care nohh...

Jan@Afzan said...

takpe ann..sgt memahami the buzy bee ann.. Dan tak basi pun ann..dunt worry. Jan suke je cite2 dan pic2 kawen ni..cant wait for more to come :D

p/s : takmau lempeng kat ann comey...nak hug ann!!! xoxo...hehehe

^^mrs.deana^^ said...

hye dear..nice photoshoot!!i loikee ^__^

Ms and Mr Red Ribbon said...

share je la ann... suker tengok gambar ala2 zaman dulu... mmg sesuai ngan tema wedding ann kan?

lovelyadibah said...

dba suka sangat tgk gmbr ann n ash..serius suka!dba peminat tegar vintage gak!!:)

Deanna Aziz said...

ANN SANGAT CANTIK....I LOIKE...ANY IDEA FOR WEDDING PLS SHARE WITH ME DEAR.....LUV

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Blog Template by YummyLolly.com - Sponsored by Free Web Space