01.10.2010

Daisypath Anniversary tickers

Our RR :)

Lilypie Second Birthday tickers

Wednesday, February 10, 2010

L.O.V.E{ash&ann}C.I.N.T.A

Hi & salam beautiful ladies!!~ :)

**Sila baca dalam mood BAHAGIA + mood CINTA sms taip ON CINTA dan yg sewaktu dengannya**

Oh..bulan ini mmg bulan cinta..setuju kann??? hehe..ramai kawan2 & bloggers nak kawen..tak kurang pula kawan2 yg nak bertunang..ada juga kawan2 lelaki yang mintak idea camne nak bg surpise gift to their gf sempena valentines day yang akan tiba beberapa hari je lagi ni kan..oh..cinta..oh love.....*tetiba kann..motiff??*haha

Tak tau la..bulan ni I rasa macam baru je berkenalan-berdating-bercintan cintun with Ash..hahaha*bluwekkk..muntah darah* hehe..maybe sebab masing2 sibuk2..dah lama tak berdating etc..takde mood ok nak update psl kahwin..huhu..plus tetiba bulan ni di kelilingi oleh orang2 yang penuh cinta di dada *apakah?* membuatkan saya rasa nak:

Celebrate valentines day - spanjang 6yrs++ couple tak pernah celeb ok..konsepnya selama ni 'buat pe nak celeb2 v day ni..tak elok pon..hari2 kita celeb our v day..tak payah nak tunggu v day'*poyo*..pastu tetiba tahun ni..sekarang ni..*tgh menulis ni* rasa cam jealous plak tgk orang2 lain plan nak celeb..imagine dorg dpt bunga bagai segala kan..tapi tak kan I plak yg ajak Ash nak celeb tetiba tis year? *malu* bahah haha.

Lupakan psl saya.mari kita gossip2..mari kita raikan cinta!!~ *mcm lagu M Nasir la pulok..hoho*

Movie

Haaa..terbaikkkkk punya dari ladang~
Jom ajak bf / fiance / husband kita tgk cite ni sama2 sempena v day ni..ala, tak semestinya ahad ni..as long as tgk bersama di hari lain pon ok je..kan? *oh..sweet*

Official Website Valentines Day Movie Check it out babes! camBEST!!~ :)

Gift

Nama pon valentines..kalau nak bagi/beli hadiah, harus lah kita beli benda2 yang ada couple gift set...hehe..such as:


couple watches



couple rings *haruslah siap engrave nama & anniversary date kannn?..hehe*


Tak semestinya couple gift tuh mesti yang branded & mahal..konsepnya yang penting: ada sentimental value to both of you..kann? :) contohnya gift2 yang selalu kita lihat ni :


couple tee


couple teddy bears


couple mugs


couple keychains


couple pillow cases

Romantic Activites

Kalau tak beli gift ape2 pun..maybe boleh melakukan aktiviti2 romantik bersama seperti ini:

jogging


romantic dinner / lunch

tgk sunset, holding hands kat beach ke etc..*oh..bestnya..verangaann*

Last but not least,
sempena minggu & bulan cinta *mcm lagu Eva dangdut la pulok* Ann compile kan few duet love songs yg I suka utk tatapan halwa telinga u all..*nak tulis kat sini pjg sgt dah entry I..huhu*wait my next entry yah bout this.. :)
let's layan!!~

Happy Valentines Day*kepada yg celebrate* to all of u & many congrats to newlyweds & bakal berkahwin dan bertunang..and also yg baru bencinta bercinta..hehe :)

Much LOVE,
Ann..xoxo




4 comments:

fikaryna said...

waa..da lamer x dgr kabar..best2 bila dpt baca en3 baru..huhu..mmg bulan nih bulan merindu bagi ryna sbb en.fika kursus 3 bulan..jumaat ni sampai selasa dapat jumpa jap pastu jumpa balik hjg bulan depan..huhu..

btw doakan ann n ash bahagia sll..

Nad Nazira said...

amboi..sounds mushy-mushy..hehe..time dekat nak kawen nih hati macam bunga2 je kan..:P

Miss Shareeda said...

a'ah la ann..
i pun tak penah celeb tau, kalau ajak encek tunang konpem kene gelak. kalau i kan, nak pilih romantic activities, spend time together je pon dan cukup besh.. owhh, gedik nye sy hihih..

.:ANN512:. said...

ryna: awak!~ hee..thanks ryna..moga ryna & fikar bahagia selamanya..insyaAllah..wah! siap gi genting kan org tuuuuu...hehe..enjoy ur hols wif him dear :)

nad: bunga la sgt nad..haha~ poyo kann?hiks.

shareeda: yes!u r right!! spend time bual2 je pon ok..sweeet kannn?btw i pon tak celeb..ala, statement kita kan v day hari2..kannn? hehe

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Blog Template by YummyLolly.com - Sponsored by Free Web Space