01.10.2010

Daisypath Anniversary tickers

Our RR :)

Lilypie Second Birthday tickers

Saturday, February 6, 2010

Trial Wedding Dress?!



Hi all... :)

Dup dap dup dap..

Last 2 weeks, I sent 4m kain to 'XX' utk buat baju..konsepnya I nak 3 in 1..boleh gi function, wedding receptions, parties. *yg penting, kalau nak pakai pergi wedding orang tak sampai overshadow pengantin..agaga!~* So, he sketch some designs for me. I suka yg atas ni.

Sekarang..I tak sabar nak tunggu baju tu siap..Oh!I can't wait.
If I puas hati with the outcome, mana tau nanti nikah & receptions outfit I buat kat dia kann? hehe..yg penting : affordable price! Serious! I promise with u guys, I'll reveal sape kah fashion designer ni & will share the $$$ as well kalau buat baju ngan dia.. :)

Hopefully the baju cantik & superb kat bdn saya yg tak berapa cun ni.huhu.
Wish me luck girls!

Till then,
xoxo

7 comments:

tsuerin said...

woot woott .. sketches pun dah cantikk.. aihh, cpt la siap kan ann kan? xsabo nk tau sapekah n the cost .. hehe .. kot2 i could upah XX utk my baju kawen!

YOU CAN CALL ME : Miss X said...

good luck babe!!! muahx!

ps: anxiously waiting for my dress ni. i told designer to make it simple and sweet. i takut it turns out grand... i taksuke grand sgt sbb ala drag queen! pray for me!

~Legal me Yours~ said...

ann!! its sounds exciting!

.:ANN512:. said...

tsuerin: hehe..ala u, biasa2 je i punya baju*blush blush* nanti kalau i puas hati wif my outcome,i'll post the entry yah.. :)

mixx x: hahaha..drag queen..aiyo nok..mak pon takut camtu jugak..mak takut pengantin sentap ngan mak..hahaha

ur dress buat ngan sape?UA ke?good luck to u too babe!~ :)

legal me yours: :) hopefully the dress cantik la..huhu..

Riena said...

tgk sketches pon cantik laa.. tgu siap rasanya lagi cantik sbb warna dh ada sekali..
awak hntr mana ann?

fikaryna said...

cantik jer tgk sketches..mesti cantik punya..jgn pk banyak2 sgt.huhu..

.:ANN512:. said...

riena: hehe..tq2..harap2 cantik la riena.if i puas hati wif the baju,i let u know k dear :)

fikaryna: ok2..harap2lah..hehe :)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Blog Template by YummyLolly.com - Sponsored by Free Web Space