01.10.2010

Daisypath Anniversary tickers

Our RR :)

Lilypie Second Birthday tickers

Thursday, February 4, 2010

Focus!!


Ok..I really need these! Am so sorry guys! Zhen duibuqi! :( Oh.I feel bad..

Sorry sgt kalau entry kali ni mengganggu ketenteraman emails & pandangan mata korang...ye la..entry yg tak membantu langsung utk wedding preps kan..huhu..tapi ini sangat PENTING buat saya!huhu

sebab:

contoh : bila saya dah decide dlm hati 'eh..ok.kali ni nak gi survey ape2 brand jam yg ada la kat Pyramid.sampai2 Pyramid, eh! ada Sale la kat DP*contoh*gi la jap..ala, tgk je..window shopping..bukan beli pon..last2 > kluar Pyramid kiri kanan tangan pegang shopping bags..survey jam? nan ado!*pose hadek2* hahaha..ada pon maybe 2-3 kedai..tapi price..sumpah tak ingat dah..lagi ingat boutique2 baju mana yg ada sale..huahua

contoh : Dah sampai shopping mall..dah pusing2 survey tiba2 teringat brand C&K*contoh*..ha, patut beli brand tu..affordable price..eh?laa..tak ada ke brand C&K kat mall ni..akibat tak tau ye kawan2..haha..belum boleh di gelar shopaholic mungkin..hahaha..buang masa.

contoh: Dah penat / malas nak pusing2 shopping mall tuh..nak terus tgk directory cari boutique tu kat mana..jalan punya jalan tak jumpa2 directory..hati dah sakit..yg nampak / jumpe : cinema.maka teruslah ke situ..habis movie, terus balik..survey barangnya?? *hilang ingatan*

contoh: Bila dah ramai sgt orang macam ulat comel, esp weekends. kadang2 kan..dah macam sesak nafas + pening + tak boleh berfikir nak cari brg mcm mana, lagi2 la bila cari/ survey brg tu ngan Ash..haha..nama pon lelaki kan..bukannye boleh sabar cam kite perempuan nak shopping2..'ish..tak payah la nak survey2..amik je la brg tuh.serabut la ramai org camni'..or 'ya tuhan..punye la ramai org camni beratur..u sanggup nak byr beli 1 brg ni je?tak payah.jom kite blah'..etc..u name it!haha. kalau i dah aim boutique pe kat mall tu, senang.ramai org pon, ajak Ash terus gi boutique tu, survey, suka, berkenan, beli, blah! settled~

I listkan skrg. Senang.hopefully with this directory.b4 gi mall tu I dah ada idea nak cari brg apa..nak gi boutique mana..yg penting! tgh ada sale ape time tu..hehe

Shopping malls in KL

1. Pavilion
2. KLCC
3. Sunway Pyramid
4. Mid Valley
5. The Gardens Mid Valley
6. One Utama
7. Bangsar Village
8. Bangsar Shopping Centre
9. Berjaya Times Square
10. Starhill Gallery
11. Tropicana City Mall
12. Sogo
13. Alamanda Putrajaya
14. Bukit Bintang Plaza
15. Low Yatt Plaza
16. Sungei Wang Plaza
17. Lot 10
18. The Curve
19. Pertama Complex
20. ION Jusco Bukit Tinggi

oh!sangat berguna pada saya..ada 5 shopping mall yg ada SALE this month for 4 benda yg saya suka!~weee..ye..kini Ann lebih focus dlm pencarian brg hantaran..kahkah

maaf sekali lagi jika entry kali ini sgt tidak memberangsangkan..keperihatinan anda amat di hargai.LOL! :)

till then girls!
xoxo

5 comments:

harzharun said...

owhhh..rindu zaman duk KL...skang duk KT xde mall!!!

Riena said...

this sunday saya nk pi survey jam kat mnid valley..ann, awak rasa jam kat sana ok x?

fikaryna said...

xpe la ann..kira dah nampak apa nak beli ok la..yg pntg jumpa apa yg plg puas ati dari segi brand dan harga..mahal sket xpe janji suka..alah membeli mng memakai..kan..huhu..

.:ANN512:. said...

harzharun: alolo..tak dapek den nak nolong eh..takpe2..meh la dtg KL hujung2 minggu.. :)

riena: OK!~ i plg suka shopping kat Pyramid!~ hehe..riena cari jam mcm mana?

fikaryna: ha!i love u 2 3 4 la ryna..kann..hehe :)

Alan Wang said...

OAK LED Co ,Limited is one of the top level China LED soccer arena light manufacturers and suppliers with one of the famous LED flood lights brands, as a professional company, we have our own factory, which is able to produce high quality products with reliable quality led flood lights

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Blog Template by YummyLolly.com - Sponsored by Free Web Space