01.10.2010

Daisypath Anniversary tickers

Our RR :)

Lilypie Second Birthday tickers

Monday, March 8, 2010

'Scandal' ku + Organ Donor

Hi girls!~ :)

Lama tak berbelog bergossip ngan bloggers ter-chinta. :) Ann masih demam batuk & selsema.

Tapi itu semua tidak menjadi halangan utk join aktiviti2 especially di hujung minggu. heh heh heh. contohnya semalam ada 5 function sepatutnya saya pergi tapi tak larat sgt nak drive ke KL + jam segala, maka pergi yg 1 party yg dekat from SA.iaitu KJ. heh.

Bday party ex-boyfriend saya. Dia sangattttt sangattttt HENSEM & CUTE.. saya tak boleh tahan. Saya peluk dia kuat2 + cium dia tak mau lepas. Sebab dah lama gila tak jumpa. Nasib Ash tak ikut saya. Kalau tak mesti dia sentap. Ye la. Kan dia ex saya. bahaha.

Ini dia. Si baju oren belang2.


Comel kannnnn? Nama dia Mukhlis Daniel. I panggil nama tak glamour dia..Mukeliz gitiew. haha. Yesterday he turns 2! oh my. time flies soooooooo fast..


oh. kekasihku Mukeliz. aku jatuh cinta ama kamu! zasssss! *pose2 pitam*

Asalnya I bkenalan ngan 'papa' dia masa kerja kat advert agency 2 years back. He was 1 of my best colleague time tu coz kitorg handle sekejap account yg sama : MOH. *sape dapat teka?hehe* so I tau from A-Z camne susahnye dia dulu nak dapatkan Mukeliz ni. sangat KAGUM ok. kalah pompuan macam iols dlm bab penjagaan anak. dia sgt super tip top 'mom' ye.

tetiba I terfikir sekejap : kenapa la banyak kes2 BUANG BAYI / DERA ANAK etc..sedih OK!! patut kena REJAM SAMPAI MATI orang2 PUAKA seperti itu. *maaf.mak tercharrrruuuttt pulaks* baik bagi anak tu kat real couple or golongan2 single yg lagi tau menghargai anugerah Allah yg tidak ternilai ini...............

Go Green Theme gitiew..mentang2 la client yg kitorg pegang tu K.... Alam Sekitar..harusss semua guest yg dtg pakai green..konsep baju I: anak pokok. bley? hahaha.

antara guest2 papa Mukeliz yg meletttss!~ *ehem..mak sorang je yg tulennn ye di situ. kahkah*

p/s: *iklan: korang pnah tgk tak iklan 2 sec Organ Donation Campaign kat TV?yg ada 3 orang [budak pegang bola, lelaki minum kat kopitiam, pompuan duduk dlm train]..tu antara iklan yg saya & papa Mukeliz buat for our client. Teringat seketika betapa sedih & pucatnya muka kanak2 yg comel di GH yg setia menanti & mengharapkan jantung/hati/kornea mata etc drpd orang yg sanggup donate their organ to them. This is a gift for life. Let's support the campaign. Pledge yourself as an organ donor today!~ :) ada beran?*

Till then ladies,
xoxo

5 comments:

Nad Nazira said...

ann..dah ok ke nih? patutla ann senyapppp je.. hehe. eleh. macamla i ligat berbelog sangat2..


nad pun rase nak cekik2 je org yang suke hati dera n bunuh baby tak berdosa..takde hati perut langsung..susahnye nak dapat baby..orang lain senang2 je bunuh baby diorang. kejamnyeeee.

btw. exbf ann tuh sangat kiut and hensem.

NahWaL said...

alamak nad dah kalahkan aku, bukan first comment. HA HA HA. take good care la hunh. lama gile kot tak sehat. dari gambar haritu srot sret srot sret.

dalam gambar dah ok dah, sengeh bagai. haha.

tadi member ai cita, ada budak tu nak berak, g toilet upenya beranak. takleh nak flush terus dia letak dalam tempat pump tu, tercucuk kepala darah terus percik. gile takda hati perot.

.:ANN512:. said...

nad: betul3x!!~ sedih kannn? haha.kiut kan? tapi i dah bcinta ngan ash plsk. so tpaksa say gudbye kat dia..hoho..

nahwal: tuh la psal..lama kannnnn nawa..huhu..buat aktiviti sume boleh..tapi sambil tuh shret shrot la..plus ohok ohok ohok..siap bley buat lagu tu..wakakaka..

aah! i tau jugak cite tu! c%$^*&(* punye pompuan.. oh. manusia.

Fathiyah said...

oh,kte memang terfikir nak donate organ
maybe akan register nnt

.:ANN512:. said...

fathiyah: awak!~ wow!! May God bless u dear.. *terharu*

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Blog Template by YummyLolly.com - Sponsored by Free Web Space