01.10.2010

Daisypath Anniversary tickers

Our RR :)

Lilypie Second Birthday tickers

Friday, March 19, 2010

Berita PANASSSSSSSSS!

*Title entry nak OVER..Poyo la.haha!*

Salam Jumaat kepada semua :)

Tak sempat2 Ann nak update blog.huhu. Banyak benda Ann nak gossip ngan korang..hehe
Btw, entry kali ni palinggggggg PANAS. Kelmarin Ann bergossip bersama mereka ni..siapa ekk?:


Ya betul!~ *Kasi OMBAK!* hehe.

Saya bertemu Diah & Anil buat kali kedua after majlis Sab tempoh hari. Plan mengejut. Diah call me & terus ajak pergi ke rumah Anil tengah hari tu juga. haha. Lunch bersama + mini meeting about the b&b gath tu. Sangat gigih ye mereka. Anil tak sihat sangat hari tu + Diah amik cuti if am not mistaken. Tapi tetap meeting psl b&b gath di rumah Anil. Ann pon cancel & change time nak jumpa client hari tu.. huhu. Mereka mmg best dlm bab bgossssiiiip ni..i llloooikkkee. hehe *thumbs up*

So, to all my bloggers friends. non bloggers friends, silent readers, jom la kita ramai2 support brides&bloggers gathering ni...1st time ever tau. we really need positive feedbacks from korang..
actually b&b gath ni di buat kerana permintaan yg sgtttttttttt ramai dari kalangan bloggers & non bloggers..so THIS IS IT! DUN MISS IT! :)






Venue: Daisy Hall, The Zone All Suite Residences [Hotel belakang masjid KLCC]
Date: Saturday 27 March 2010
Time: 2pm - 6pm
Price: RM25 nett [note:ini adalah private function ye...bukan pameran pengantin..harap maklum :)]
Di sebabkan ada few friends & bloggers yg tanya..so, dengan RM25 SAHAJA..apa uols dapat?:

- Hi Tea
*korang akan dapat light meals..sambil2 gossip, tgk2 booth uols boley makan2 minum2 :)*

- Wedding talks and discussions
*ni part paling BEST & RUGI sapa tak datang!~ sebab? part2 b'gossip la korang!haha. I SUKA!! ni la part yg di tunggu2 semua bride2b..boley bawak diary or your wedding journal for those yang nak jot down/nak dapatkan no2 wedding vendors drpd kawan2 baru yg kite jumpa on that day..wedding experiences from ex-brides..sapa2 wedding vendors yg pnah buat hal..habisla....zasssssss! bergossip ngan kawan2 baru psl wedding preparations masing2...bla bla..oh BESTNYA!!! Ok,fine. I tak sabar nak jumpa korang.hiks*

- Parade of wedding dresses by some famous designers
* haa...nak tengok wedding dresses from famous designers? for those yg nak tengok dengan lebih dekat & live..contoh2 baju yg di buat oleh famous FD seperti Rizman Ruzaini, Jovian etc sila lah pergi event ni ya..korang boleh tgk workmanship, embelishment bla bla baju2 tu..then yg bride2b boley la kita gossip2 nak amik fashion designer sapa etc kan..i suka! hehe*

- Wedding albums review
*ni pon best jugak..uols boleh belek2 sampai puas album2 ex-brides yang dah siap..mana tau ada berkenan di hati korang kan nak hire photog mana..hehe..selain tu, kita juga boleh share idea angle2 & shot mcm mana kita nak photog kita snap utk album kita nanti kannn*

- Booth for wedding stuff and casual stuff
*Haa..korang pon boleh juga bjalan2 ala white queen dlm movie alice in wonderland dari satu booth ke booth yg lain utk mencuci mata & lihat promo2 yang ada..hehe..

ada juga ex-brides yg join utk rent/jual brg2 perkahwinan dorang..affordable price ok!boleh save $ korang dari beli..kan?hehe..

selain tu, ada gak casual stuffs. Antaranya skincare & make up products yg korang boleh try & ianya SANGATTTTT bagus utk adik manissssss mcm kita semua ni..hehe..penampilan diri pon kita harus jaga ye kawan2..ala, untuk husband/bakal husband kita jugak kannn..yg masih single mungkin ini yg harus korg tgk & try utk cari jodoh / test market ke kan..bahaha.

lagi, ramai juga vendors yg join adalah new and very TALENTED in their field la..cam wedding cards, dais decorators, make up, fashion designers..which kitorg SUKA!~ korang pon mesti suka kan? cantik2-berkaliber-talented-affordable price dan hasil kerja setaraf dengan yg famous. ramai sebenarnya orang2 di luar sana yg TALENTED..so this gath ni boleh jadi salah satu platform la utk mereka kembangkan lagi apa2 yg boleh mereka kembangkan..muhahaha*

- Workshops & Tips
*Ini pon best jugak... :) Byk ye DIY tips dan workshops yg best2 ok..bride2b mesti suka..ni takleh aa nak reveal..reveal sume tak SURPRISE la..hehe..*

- Games
*byk game2 yg comel&cute menanti anda semua..hehe..[for girls,guys,unmarried couples,married couples]*

- Doorgift
*HARUSSSS all guest yang datang akan dapat special doorgift..rugi sape tak dtg wooo..hehe*

penat menaip.ok. Wahai blogger2 sekalian, sila lah PROMOTE DGN GAYA YG HEBAT kepada husband/bf/fiance/teman tapi mesra korang, kawan2 office anda, kawan2 gossip korg yg tak kira masa, jiran2 belakang umah, orang2 sebelah time korang tunggu/dlm LRT *motiff?* kawan2 kat FB,Twitter etc, dan sesiapa sahaja!

Jom la beramai2 join..jom la jom kite gossip psl wedding preps! Hurry up! RSVP & bank in ur $$$$ kat Diah's acc no today!!! if korang tak sempat nak bank in kat Diah today, takpe, teruskan acara bank in anda ke acc Maybank Diah secepat yg mungkin ya. If anything nak tanya ke ape, korang boleh la e-mail kat team kami:

Pn. Diah [email dia for Maybank acc no]
Pn. Anil
Pn. Amy
Pn. Dytia
Cik Ann - send kat > annescapade@gmail.com
Cik Abby
1/2 org lagi.tak ingat sape.*blurrr*

* Nasib ada Abby..hehe..kalo tak segan juga saya..saya je ke yg belum kawen dlm team dorang..hehe*

P/s: eh orang2 SA especially,ex UITMan etc hope sudi la support kerja baru I ni..hehe..jom aa kita kumpul org2 SA buat table gossip jom...mail me.I'll give my contact no..hope kita bisa ketemu ya! saya akan menanti dgn penuh sabar kerana saya akan menyambut kedatangan cik2 & puan2 sekalian.. :)
ya. silalah support job baru saya sebagai penyambut tetamu yg berjaya..hehe..


sekian..salam hormat, renung2kan dan selamat beramal
cik ann
*pose2 senyum, tunduk hormat*

21 comments:

ellfazira© said...

oh ai pasti pergi kerna sudey bank in..hehe c u there ann!!!;PPP

.:ANN512:. said...

ell!~ good..c u next week dear :)

i.am.diana. said...

alalala.. bestnya! i planned to come on dat day but clashed ngn my bff baby shower plak.. if d event habis awal, i nk redah gak g sana.. sgt teruja ok! ghehehe~

sophisticated bridezilla said...

insyaAllah i'll be there *wink*

NahWaL said...

ni pasal apa dok pose2 hormat ni. haha.

eh lyndot pergikah!

MyRule said...

X dapat meramaikan org SA la dear... me gi honeymoon utk sekian kalinyer..:p

Have fun!!!

kay kamal said...

rasenye akan ade lagi tak? clash ngn my engagemnt la..

Sha Pattinson said...

insyaAllah smpai ...

L i 3 z @ said...

Sound interesting! but im only a silent reader here. segan nk join...

Elly Anaille said...

haha. nak pergi jugak. sumpah aku segan gle nnt sorg pun x knal tau! waaaaaa!

azira.arif said...

same la...tak kenal langsung u all sume..kang dtg sana sorang2, takde sape nk bergossip dgn i..i tgk u all ni, saiz chumel2 , lawa2...i ni b2b yg bersaiz XL..takde sape nk kwn dgn i nanti...

dialicious said...

ahahahah..comel je entry anne ni..awak mmg dilahirkan berbakat dlm bidang marketing ni..hehehe
pastu bile info taktau ckp surpriseeee!!hahahah

.:ANN512:. said...

i.am.diana : eh datang tau!~ takpe sempat..hehe..hope to c u there.. :)

sophisticated bridezilla: c u soon lalink :)

nahwal: shhh.diam.sape gi team buiding dok diam2. haha. baik. jom gi jakel nawal :)

myrule: wah. bestnya..mai asik gi honeymoon jek..hikhik hv fun lalink :)

.:ANN512:. said...

kay kamal:alolo dear..sokay..congrats dear :)
btw, tak tau lagi..tgk camne feedbacks yg 1st ni dulu..if ok, who knows ada lagi kan..hehe

sha: then,c u there dear :)

lisz,elly & azira: ala korang..jgn aaa camtu..hehe..i OK je..i kawan ngan semua jenis orang..KEPOCHI lagi..hehe..org lain i tatau la..huhu..jumpe nanti kita buat table gossip eh..azira, dun worry, sape tanak kawan ngan u, meh i cubitttt dia..sape kekwat2 kita dinch dia..hiks..if korg nak my hp no,mail me k.hope to c u guys there :)

diah: shhhh.kena bg surprise..huahua. ape ni team? agak2 aa diah.. hahahaha. ni part dlm marketing jugak..kang u kena blajar ni diah kalo ada u event dlm Pu...Mu.. hahaha.

A W E E N N Y E said...

insyaAllah awn akan terbang dr kedah =)

.:ANN512:. said...

aween~ WOW! *kasi OMBAKKKKKK* harussssss kita gossip. jumpe tau nanti :)

Yanie said...

Ala, nak join tapi that day ada hal...Huhu....

ShahidaAzlini said...

hai ann..
i nak join b&b gath nie but i ada wedding 27hb tu..x leh nk join..memang teringin nak join..leh tuka2 idea psal wedding..

anil lutaze said...

adoii..muka kuyu ku...hehe...nice to meet u ann..hebat betol penerangan..tp ngeri gak nak melaksanakan..erk..hehe

c u there

Leonora Halim said...

azira.arif.... saya B2B XL jugak.. ihiks... meh le... diorg sume mesti baik punya.. kawan ngan sume org... kalo depa takmo.. kita pok-pok depa.. heeee....

.:ANN512:. said...

yanie: sokay.. next time yah :)

shahida-azlini :takpe..sokay..buat session lain plak kat kedai kopi mana2..hiks

anil: erk..tu la psl..insyaAllah everything will b fine..hehe :)

leonara: eh..jgn pok pok i tau..i tinggal tulang je..hehe..dun worry..kitorg sume ok..nanti dtg sana tegur la I k..nanti kita gossip :)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Blog Template by YummyLolly.com - Sponsored by Free Web Space