01.10.2010

Daisypath Anniversary tickers

Our RR :)

Lilypie Second Birthday tickers

Saturday, March 13, 2010

Photoshoot place + PWTC

Hi babes!~

Semalam 1 hari suntuk me & Ash kepergian ke PWTC & bridal boutiques..still penat + sakit kaki. hehe.

Sebelum pergi sempat makan dulu di....

Fullhouse, Sunway Pyramid. Sbg loyal visitor of SP, harusss kami pergi FH kat Pyramid kann..hehe. Oh talkin' about FH interior deco, yup, very nice deco indeed! Ingat nak snap byk2 pix nak jadikan inspiration for our English reception theme.. tapi..di sebabkan guest fullhouse time tu..malu yo! mcm jakun la plak kan..huhu.


heh. Eksperimen rambut Ash kali ni tidak berjaya pada pandangan mata saya.
Ash dear,your misson failed!muka cam yakuza.mcm org jahat. plus u got new name from my gfs, which I tak suka..ZEDAM [zed zaidi+adam] motiff???? bluwek! *pose2 pitam*

Tiba di PWTC. Ya ampun! Orang ramaiiiiiii macam ULAT2 comel.

Di Pameran Pengantin.

Tidak berapa nak hangat sangat la visitor yg datang. Maybe sebab Friday. Hangat sebab: I met with ABBY & her friend! hehe. she is so SWEET&peramah. terkejut I time dia tiba2 panggil nama I.. hehe. yg penting, sempat ye kami BERGOSSIIPPP..haha. Suka sangattttt rambut Abby time tu..rahsianya?

heh. di sini rupanya. Thanks ABBY! I LAP U la dear :)..free sajoh..haruslah tadah rambut tu kan..tapi tak beli pon..muahahaha..mesti sentap akak ni..aiyo wo meiyou qian ley amoii..tapi serius. skrg rasa nak beli pulak :( rm299 rm235 promo. 2 in 1 pulak tu.

Mostly company2 yg join cam sama je ngan previous2 PP. so takde ape yg interesting sgt..
but hey girls! dun miss April 2010 punye PP kat Mid Valley. Ada ramaiiiii nama2 besar yg akan join..famous MUAs, Dais Decorators, bridal boutiques etc yg join.nak tulis sume sape yg join tak larat. hehe.

Di MATTA Ketahuan Fair.

RM3 per entry.

Ok fine. Stupido! kamilah yg bengong. kitorang actually nak gi international/overseaas booths..after dah penat terpusing2 dalam domestic hall, tros blah. tak terfikir langsung yang oversesas booths kat hall TAR. plus kaki melecet yg sgt teruk akibat tak gigit kasut pakai kasut baru. :( Ash nak sgttttttt gi Japan booth..sebab dia mmg gila ngan Japan's stuffs. :(
Nak pergi lagi today tapi malas sebab parking mcm ...... esok pulak ada PS. :( :( :( takde rezeki nampaknya...

Then, we stopped by kat Wedding Couture to update psl our pre-wedding package.

Got few changes here and there..yg sedih, tak teringat pun nak tengok our pix yang jadi model sample dorang aritu..:( after lil dicussion, so for our official pre wed photoshoot [PS] would be 5/5/10 Wednesday [for outdoor & indoor]

And now sesi pecah kepala: nak fikir tempat nak PS kat mana yg best2 & romantic.

Putrajaya [kalau boleh takmo,selalu dah shoot kat situ,but no doubt, mmg cantikkkk]
Frim Kepong
TTDI
Heritage Hotel KL
.........

Girls, any BRILLIANT ideas tempat2 best for romantic shoot kat klang valley area? mind share with me darls? Thanks in advance yah :)

till then girls,
xoxo

18 comments:

NahWaL said...

ash nak ala2 bandar (dekat petaling street time malam so nice) or dekat ala ala hutan? (dekat bukit cerakah can be nice oso what?. u kan orang SA haha)

cant wait to see ur pics!!

azira.arif said...

oh ann, u dh pegi pwtc ye? i tot nk pegi ari ni tapi tak jadi coz my fiance ade hal plak. since u kata ramai, i nak pegi awal2 esok..ann dh decide nk honeymoon kat mane? we all tot nk pi BALI, kalu jauh2 sgt, tak mampu, $$$ tarak

ellfazira© said...

eh ai xtaw plak kena byr..rm3 per entry ek?ehehhe ok2 thx 4 d info..kna sedia dwit neh.cet. mcm Rm3k plak kn?;p

♥♥relyza♥♥ said...

1st of all, better decide PS theme. nak ala2 50an ke, mak limah blk kg ke or kena ngan wedding theme tu...bila dah pk, baru senang nak pk tempat. pendapat sy laaa hehehe
tak larat nak g matta fair & PP. nasib kwn g semalam, byk bwk balik flyers. hehehe

Nurulhuda|Adlie said...

twin, im going but most probably 2moro, cos hari ni settlekan jumpa tailor n amik langsir, haha esok pepagi nak terpacak siap2, cos i heard from asylla matta kalau amik ground package agak murah..

ps kat mana, i pun pening tapi malas nak fikir, sometimes simple2 pun dah lawa kan.. =)

Sha Pattinson said...

wahhh bestnyerrr ... harus grab apa yg patut ..

Elly Anaille said...

ann! haha. kesian u. i dgn bf pun pegi smlm. sampai around 2pm. org jgn ckp la, ramai nak mampus. kitorg bratur kat kaunter paling last tu. org x berapa ramai. so pantas la dlm 5min dh dapat tag.

memula pun kitorg bodoh g round hall domestic tu je. ingt itu je hall die. rupanya kat luar tu lagi byk choice utk international destination. uhhh! dah la dah book kat domestic hall tu tapi xpe, nasib baik murah. wakaka!

kesimpulannya, pegi sana jgn bwk henbeg, pakai slipar n mkn siap2 takut pengsank kang. hihi.

.:ANN512:. said...

nahwal: i loooikkkeee ur ideas :) seriussss i makin lap u dear..hehe :)

azira: BALI!~ meletopppppp~ best OK azira..takyah gi jauh2 dah..tu pon dah jauh la tu..yg penting bali romanticccsssss sgt :)

elfaizira: 3k la tu ell..3ooo sen..hehe :)

.:ANN512:. said...

relyza: thanks awak!~ yes..btol3x..i tak terfikir plaks..hiks..i pon ingat nak tgk flyers tu suma balik..

nurulhuda: TWIN [i looikkkee] yes betul..yg paling penting act is our PHOTOG..tempat cantik,make up meletop tapi kalau photog tak pandai amek pix tak guna jugak..huhu..

sha: MATTA mmg best..i tak grab pape pon :(

elly: WAAAAAAA!~ i sedih gler OK..i nak gi lagi MATTA Fair..sob sob sob..plus dear,kaki i ari ni masih sakit2 OK..melecet teruk..pedih :(

azira.arif said...

ok...i dh pegi,ari ni last day...pungunjung disana...ya ampunn..bak kata ann mcm ulat2 yg comel..disebabkan ann dh inform international booth kat hall TAR, trus pegi sana..tapi rambang mata daaa....byak sgt, ground pakej nampak mcm murah, tapi bile add dgn air fair..hmm bole thn la harge nye..

azira.arif said...

and yes i oredy booked for BALI..yayyyy!!! sgt romantic bile tgk brochure dia..and affordable..kami booked kat ABBEY tour..abbey tu actualy kat hall local, tapi serve pakej BALI shj.kami amik pakej villa hokayy..jgn mare, sgt privacy ,tak sabarnye nk honeymoon

Riena said...

i x sempat pi PWTC tu.sebab pi butik la pi bli brg hntrn lagi...ruginyaaax pi maata tu..
emmm utk photographer i dh book dh,

.:ANN512:. said...

azira: yang!!~ seronoknya..harussss nanti i tanya u after u blk frm ur horny-moon..hehe..if BEST,i'll BOOK BALI also asap.hehe..

now kitorg still fikir lagi nak honeymoon katne.. :)

dialicious said...

comel ur hair!ive never been to any fullhouse lg..mcm best n cantik jer..tunggulah hubby blk dulu.hehe..nway,u boleh jd AJK for b&b gath nanti?lemme know k..maybe receptionist ker

Ms Abby said...

hi ann hehehhe nice meeting u kat pwtc, yeayyy dpt free hairdo lagi kan...sayangnyer i pon lupa nak snap pic dgn u, walhal usung camera ke hulur ke hilir, satu haprak gambar pon x amik aritu, kekeke....yeah PP kali nie mcm yg lepas2 bowingggg x byk sgt choices...

syanaim said...

::ash..g putrajaya..ramai suggest i g situ..::

.:ANN512:. said...

diah: heh.tetiba i teringat ur laksa siam semalam diah...hope our b@b gath akan brjaya..insyaAllah :)

abby: abby! btol3x!~ haah//kita tak amik pix pon kannnn..huhu

syanaim: i dah selalu la yang shoot kat situ..i sampai dah bley hafal shot & angle nak amik kat mana % camne..bley?haha

shikin said...

kakak. now ur blog is better than me. plus more readers + comments + hits THAN me! oh i'm sucha loser now. busy gile wooo write thesis T____T

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Blog Template by YummyLolly.com - Sponsored by Free Web Space