01.10.2010

Daisypath Anniversary tickers

Our RR :)

Lilypie Second Birthday tickers

Tuesday, March 2, 2010

DIY Khatam Invitation

Hye lovely bloggers~ :)

Ber-blog secara langsung dari rumah yg tercinta. masih selsema+batuk. tak boleh tidur. maka saya mdapat idea secara tiba2 setelah melihat balance2 kertas from 1 of my last year's event.

actually I tak plan pon nak ada invitation card for my khatam ceremony..ingat nak sms je kumpulan marhaban tu. senang. tapi tiba2 tgk paper2 tu..hmm..why not guna dari terbiar je dlm bilik ni..huhu..proper sikit jemput makcik2 tu datang ke rumah kan..hehe..maka dengan gigihnya cik ann ni membuat la DIY Card bertemakan PINK seperti yg di idamkan..di temani dgn irama2 batuk...

tadaaaa~

mission : DIY Pink Khatam Invitation Card (50 pcs)


*alamak! sila buat2 tak nampak kotak tisu & cik hingus di situ..whoops!malu..huhu*

haruslah belum siap card2 itu..haha..baru 70%..30% lagi masa nak hantar printing kat kedai bulan 9 nanti. suma bahan2 yg di gunakan sgt murah ye kawan2..gila cheapskate kan I?bahaha.

inspired from this save the date card:



but I change a lil bit the design. mengikut kehendak kata hati. hehe. nantikan version saya punya pada bulan 9 nanti.*gila lama nak tunggu bln 9.heh*

se...la...mat malam..tidurlah....sayangku....lalala *imagine ann nyanyi lagu ni khas utk uols..lalala :)*

nite gals!
xoxo

7 comments:

NahWaL said...

cik,nak order 50 hehehhehe

Cik NeyNa said...

alaaaa...
kena tunggu bulan 9 ke??
adeih...

iniakudanaku said...

owh ann..rajinnyer kamu..gigih! june ni berangan DIY mmg ye ye tp membuatnyer xd.huhuh..malu ai..

Fathiyah said...

ann,sakit2 pun awak still bersemangat waja tuh.jgn skip mkn ubat ye.hopefully u cpt2 recover =)

azira.arif said...

dah berkire2 ke time khatam al quran tu tgh suci, nanti kang tetibe dtg plak bendera jepun..
tahniah untuk invitation diy tu, sgtlah rajin

.:ANN512:. said...

nahwal: hehe..ala, kat bandung murah2..tak yah nak diy2 bagai..hehe..

cik neyna: hikhik..pejam celik pejam celik..dah bln 9 dah.. :)

iniakudanaku: ala june,boleh je buat..hehe..kalau i tak demam tak buat kot..haha

.:ANN512:. said...

fathiyah: haha..thanks awak..baikkkk. saya makan obat sikalang :)

azira: yes!harus sudah prepare. heh.semuanya udah dlm checklist saya :)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Blog Template by YummyLolly.com - Sponsored by Free Web Space