01.10.2010

Daisypath Anniversary tickers

Our RR :)

Lilypie Second Birthday tickers

Friday, March 26, 2010

Pengumuman pengumuman *sila nyayi mcm Wali Band* ;)

Salam Jumaat kepada semua jelitawan yg membaca belog ini, :)

Minggu ini minggu yg sgtttttt hectic buat saya. Tgk gaya banyak story bride2b yang Ann MISSED ni.Fine. Nampaknya am not gossip girl. Haha. Quick updates.

2 3 ari lepas committee members of b&b gathering kat Anil's house. Rasanya Ann sorang tak baca mail Diah..sebab terus gi umah Anil from Astro BJ.Nasib Diah & Anil call,msg me. Memang menjadi la surprise sebab Diah bukak2 pintu cakap 'Surprise!' haha. Ramai ok rupanya committee.siap ada bwk husband masing2. Padan la Wawa's husband tanya Ann..mana Ash? i macam pelik2..tu la akibat takde BB..haha.


dicussion..ramai kannn?hee


Qis,Ashylla WLT,Ann,Diah.


Apa la agaknya Diah cakap time ni..hehe..


Azie Nariko, Anil, Amy, Jai, Abby, Wawa, Qis, Ashylla, Ann, Diah

Semua suka kipas bulu bulu itew!~ hehe :) antara doorgift yg bakal anda terima esok wahai VIB s *Very important bloggers/brides2be...hehe..bley?* sekalian :)

Tomorrow juga...my fashion designer akan meng'reveal'kan *apakah ayat??* dirinya!!!!~ yeeha! Yup. Me & him akan buka satu booth tomorrow utk mencari jodoh mencuba nasib.*Dah mcm masuk pertandingan realiti pulak..haha* Maka, di jemput VIBs sekalian jangan malu2 singgah, gossip2,senyum2,belek2 kat booth kami ya! Baiklah. Ann akan pakai baju trial wedding dress itu..untuk tontonan 18PL *matilah kena Gam nanti* haha! tontonan umum.. :)

xoxo,
Ann
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Blog Template by YummyLolly.com - Sponsored by Free Web Space