01.10.2010

Daisypath Anniversary tickers

Our RR :)

Lilypie Second Birthday tickers

Monday, March 22, 2010

Tolong bantuin aku plsss..

Helloooooo ladies! :)

1st of all, thanks to all of u yg tlg promo & will join us @ b&b gath nanti..yg tak dpt dtg, tak pe..sokay..NEXT! kita buat table gossip lain tempat pulak jom..hehe

Girls. next month,17th till 23th insyaAllah saya akan menjadi orang kaya baru di bumi Jakarta & Bandung..haha..maka mbak ann *ke sampai2 sana terus jadi mbak an-ne..bahahaha* ingin meminta jasa baik kamu2 yg udah ada banyak pengalaman ngabisin uang di sana, ya sila lah bagi tau aku permalink kamu..maksudnya link2 entry related to jakarta & bandung yang pernah kamu post di belog kamu..

aku mau print semuanya..karena aku percaya setiap dari kita punya pengalaman masing2..pastinya ya berbeda2..iya nggak? makanya aku mau KHATAM baca semuanya dlm bulan ini..hehe..infonya ya pasti lagi banyak buat aku loe.. nanti bila aku udah pulang, aku pengen bagi komentar sejujurnya pula tentang semuanya dari kaca mata ku.. hehe

Makasih ya mbak2 semua..aku saaaaaayang ama kamu!!!~ :)

Daaaa~
OKB Mbak Ann

*Itinerary etc satu hapa pon tak plan lagi...Bley?Fine. Gabra Mode : ON !*

11 comments:

NahWaL said...

http://sukehatila.blogspot.com/2010/03/cintaku-tertinggal-di-bandung-4.html

http://sukehatila.blogspot.com/2010/03/cintaku-tertinggal-di-bandung-3.html

http://sukehatila.blogspot.com/2010/03/cintaku-tertinggal-di-bandung-2.html

http://sukehatila.blogspot.com/2010/03/cintaku-tertinggal-di-bandung-1.html

manyak merapu dari fakta. HA HA HA. but hope it helps Ann.jangan lupa buat checklist ann!

azira.arif said...

hi ann, me dh pergi sana thn lepas, tp mase tu tarikh wedding & theme tak decide lagi, so nk shopping brg2 kawen tak feel sgt..tapi jgn lupe beli kek coklat kukus, & brownies dr kartikasari and armanda, mabeles hokay..rumah mode jgn lupe pegi, heaven shopping baju2 kat situ, bj saiz ann mmg bykla, tp baju saiz i, ade la 2 3 helai je yg muat,hehe..kad kawen kalu nk yg keras2 tu, byk kat sana, murah2..

Squarecut Ring said...

Hi Ann ^_^

These are my fren's entries. She's very detailed. So I hope this will help. ^_^

http://whitelacetale.blogspot.com/2009/04/wedding-stuffs-jakarta-bandung.html

http://whitelacetale.blogspot.com/2009/05/jakarta-bandung-trip.html

tsuerin said...

dah pegi dh jan lps TAPIII 17-19 apr saya pun di jakarta ... woooweee .. kot-kot sempat ketemuk sihhh .. :P

sab said...

i would love to help, but masa i pergi bandung we didnt do any wedding shopping...but i know at the pasar place byk cheap terlekung , material and wedding favours..

Seri Mas Nurwani said...

hi ann~

i hope this link will help u:)

http://nurulazida.blogspot.com/search/label/bandung

this trip i organize before my engagement .n ini blog kwn i. so tak banyak sangat info untuk wedding2 stuff nih . tapi mayb ada info lain yang berguna untuk u:p

- seri wani

Elly Anaille said...

yeayeay! pegi bandung. nak brownies pls. wakaka!

i pun sama la mcm sab. went to jakarta n bandung for holiday je, bkn bli wedd stuff sbb sgt kemalasan nak cari. haha. kat bandung i rasa yg byk choice utk wedd stuff pasar baru jela. ade gak kdai yg u blh wat corset within a day dh siap. tapi i lupe nama kdai. the owner chinese man. haha. sumpah aku ni x membantu langsung. ;p

ann, i x dtg gath. ade wedd! n i br blk tioman on friday tu nnt itam, i maluuuu! haha.

Perfume Rack said...

hallu...

i baru balik dari Jakarta...

do read my blog ya.. hope it will help...

http://www.anoi.blogspot.com
,Anoi

Sha Pattinson said...

same gak went to jakarta lain critanye bukan nak cari wedding stuff ..tapi jalan2 tapi kebetulan tak sehat sh*t tiap kali g jakarta or bandung sure sakit perut dang!!!! and yeaa mangga 2 is the best place for wedding stuff also the pasar payet ke ape ke tanah abang yes ..ada dlm senarai sory dear ngak bisa nolong ..tapi sure u tanya diah she have to much info for jakarta n bandung ..

.:ANN512:. said...

To all of u: thanks sooooooo much..nanti ann print & check kat u guys blog..hehe..sorry tak sempat nak reply sorang2..nak cpat ni :)

cik ieza said...

hi ann,

i baru balik jakarta bndung aritu shopping wedding stuff...so hopefully my link can help u..hv fun =)

http://satriakelabu.blogspot.com/2010/02/bandung-jakarta-trip-15-20-februaru.html

http://satriakelabu.blogspot.com/search/label/baju%20nikah

http://satriakelabu.blogspot.com/2010/02/dah-beli-kad-kawin.html

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Blog Template by YummyLolly.com - Sponsored by Free Web Space