01.10.2010

Daisypath Anniversary tickers

Our RR :)

Lilypie Second Birthday tickers

Friday, July 30, 2010

Medical Check Up???!

Hye all,

Today takde story wedding takpe kan? hehe.Tgh stress la.*Thanks to korang yg text Ann kat FB..jap gi Ann nak gi PWTC* huhu.

1. Psl medical check up. Korang rasa patut tak buat before kahwin? I mean, saje je just nak tau health kita camne kan..Ann sihat ke tak ke?tekanan darah, kolestrol etc.Ann tak tau pon Ann darah pe..haha. Ok. Mmg Ann plan b4 kawen nak gi check la kat hospital/clinic tapi tak sempat2 till now. Nak jadikan cerita, semalam I received phone call frm  Alpha Specialist Medical Centre kat Kota Damansara. I dapat invitation untuk buat complete medical check up free + I can bring along 1 friend / husband. Korang pernah dengar tak tempat tu? Ann tak pernah ok + tak tau pon ada kewujudan MC tu. haha. Suppose Ann +Ash's appoinment hari ni kol 3pm, tapi Ann tak tau la nak gi tak. Ash tanak gi sebab tak penting sgt katanya + dia gagah lagi perkasa. Confirm sihat + subur. bahahaha. Sabo je la. My fren kata takyah sebab cam ada yg tak kena.Sebab kalo normal, package buat medical check up dlm RM300++ - RM400++ .So he suggest if nak sgt buat check up baik buat kat clinic kerajaan. Hmm what u think?

2. I know I know.This month till Sept, sume orang esp ladies akan GILA!~ Bukan gila nak kawen ok. haha. Gila shopping!!!!!!~ Sana sini discount,sale hebat, jualan hebat, mega sale, mega raya, up to 70% 85%, ingat kain ingat Jakel *peh.tak bley blah tagline dorang ;p* Ann kalo tak fikir diri ni nak kawen, confirm shopping mall, warehouse tu sume 2nd home la kot. haha. So this year, mmg Ann sangat bukan diri yg sebenarnya ok. Peh. Dugaan dia lagi hebat dari berpuasa. Ye la,kan berpuasa tu menahan diri dari lapar dan dahaga bla bla *sah2 la ayat2 buku Pafa nak interview aritu ;p* dah lama tak sopping ok :( tapi ni serius i x bley tahan.eh ni theraphy untuk distress ok ;p i x dapat lain takpe, janji bag. hehe. So korang..tau manae2 branded handbags yg tgh sale now ni? share pls ngan Ann? ^_~  Thanks darlings!

http://www.shoppingnsales.com/2010/07/29/8-august-2010-branded-designer-handbags-sale/
tapi Ann takleh gi..sebab ada pre wed photoshoot..waaaa!

happy weekends lalinks :)

2 comments:

Nora a.k.a Aira said...

hiii drop by =) sila la ambik award ye :)

http://anzcis.blogspot.com/2010/07/blogger-awards-came-again.html

.:ANN512:. said...

hey nora: thanks :)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Blog Template by YummyLolly.com - Sponsored by Free Web Space