01.10.2010

Daisypath Anniversary tickers

Our RR :)

Lilypie Second Birthday tickers

Tuesday, July 20, 2010

Rindu

Quick Updates..

Hey cantikss :)

Gila pepagi buta dekat lappy..hehe..i rindu kat blog and kamu semua.
Oh I want to share how dramatic semalam punye cerita nak settle kan borang nikah Ash..huhu
tapi ni tak sempat la. Serius funny + insaf ;p + very good info for bride & groom2b cam kita semua ni.
if sempat esok k :)
Ann dah lambat. Sian Ash. Takut i terlepas flight pagi ni, dia tidur dlm keta kat depan umah I ni hah. huhu.Ann terbang lagi~ Eh..bukan jauh2 pon tis time, JB je ;p
Byk gila blom settle and i sgt terharu few of my frens in JB sanggup amek cuti nak teman i ke sana ke mari few days ni. ^_^
Ann akan coba utk bersiaran secara langsung dari JB & update on JB vendors ya :)
Korang take care ya darls. *Muah*

TTYL

Ann

4 comments:

fikaryna said...

mau dgr citer..

selamat2 semuanya ann n ash..huhu..

Iffah Hamed said...

hey there!
do follow me in my blog as i follow u..^_^
http://iffahamed.blogspot.com/

cant wait for your next entry..
nice n fun blog to read dalink..
keep it up..^_^

Diyana said...

Ann, thank u so much for coming to my wedding and the present!..omg, i miss being busy with all the preparations already..just remember to enjoy yourself..n jgn stress about the little things..

Anonymous said...

alahaii...baiknye ash..sgup die tdo dlm keta..huhu..bertuahnye ann...;)

-huda-

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Blog Template by YummyLolly.com - Sponsored by Free Web Space