01.10.2010

Daisypath Anniversary tickers

Our RR :)

Lilypie Second Birthday tickers

Tuesday, July 13, 2010

Ann is back! + Bloggers Weddings + Blog Review



Hye all~

Alhamdulillah dah sampai KL last night. Still jetlag tapi nak jugak borak2 ngan korang secara maya *eceh ayat..;p* Byk nye cerita2 best kat blog korang :)

Oh ya..sementara tgh ingat ni,*makan semut api gemok hari2 ke ape?* Ann dah lama nakcakap, dari last year lagi, huhu..

*shouting secara comel ;p*Thank you so much to all bloggers & silent readers Ann yang sudi melayangkan kad kawen cantik u all, tak kira lah yg invite Ann thru mail, FB or sent me ur BEAUTIFUL cards, oh i love it!! Tak sangka ada jugak yang sudi menjemput kami yang 'nobody' ni.. hehe :) Selalu nampak je kat blog b2b lain yg invite mintak email add, tapi Ann segan nak post comment nak cakap nak.huhu *SGT mahu tapi malu maka tak dapat la u ;p*

This month, Ash & Ann sempat gi ke few weddings. Best! Sebab semua wedding kat tempat lain2.hee. sampai I takde baju nak pakai dah. Siap kitorg stp kali nak gi wedding yg seterusnya, kitorg saling b'tanya, eh u aritu gi wedding A u pakai baju mana 1? haha. Antara bloggers wed yg kitorg gi:

Sab's reception - blogger @ Seri Pacific Hotel

pelamin yg comel by Merisik Gallery :)


Gambar Wajib ;p Us with Sab & Adam. :)
Cam pernah nampak kan? hehe. tinggal baju ni je Ann ada time tu. haha.

Gambar wajib-tayang! hehe. with HOT bloggers~
From left:Ann-Nad-Fathiyah-Diah-Zain-Amy

p/s: Diah, oh thank u sbb ckp i look 'montok' in dat dress. haha. yes! mission i nak naikkan berat badan b'jaya. haha. LOL Nad, kitorg sangat happy b'borak with u and Mizi. Shah Alam tetap di hati weh. hiks.

Sharina's reception - silent reader @ MBSA Shah Alam.
Harusss pergi sbb wedding kitorg nanti pon kat situ. Stp kali wedding org kat situ, Ann sgt suka pergi :) amik feeling lebih imagine mcm wedding sendiri. gila verangan weh. bahaha.

Sampai2, dorang dah kat atas pelamin. tak sempat tgk dorang berarak :(
sharina & redza. sweet~ i dpt tgk dari jauh je. tak dapat amik gambar ngan dorang. huhu :( ramai gila org ok. heee. Best! Oh I met Diah & husband gak kat sini. As what Diah told me..Sharina's husband tu anak Mokhtar Dahari..tu psl ramai org..tapi i tak kenal mana satu,siapa pakcik MD tu, bley? bahahaha. *ko ni mmg patut kena baling bola kat kepala ko Ann, lagi TERbaikk kalo pakcik MD tu yg baling. LOL*

memandangkan tak dapat amik pix ngan pengantin, maka amik je la gambo sendiri. haha. *maafkanlah patik ya ;p* cute chocolate favor gift.
Oh on that day, ada 3 wedding yg Ann gi. Ramai yg tegur baju kurung kapas yang Ann pakai. *blush* Cotton tu from Cotton Madness

dapat kat Ash si antu cekolat..habis! dia ngap sorang. haha.

Ada 3 lagi SL, Emmy, Fida & Wana. *battery cam kong pulak, so takde pix ;(* Congrats korang!~ and korang sgt cantik ok :)

Ada jugak yg Ann tak sempat gi last week..sebab takde kat sini kan..Ann SGT sedih -__-
Antaranya yg Ann plg sedih, Jai-blogger punye wedding. few times jumpe dia masa b2b gath's prep..and byk benda share cerita psl wedding preps.. p/s: Babe, so sorry hukhuk :(

Oh Ann janji, turn Ann makin hampir. Ann pasti akan layangkan card kami kepada korang sume yg invite kami ya.

Last but not least, thanks Dila-silent reader sebab mail me and gtau Mya from4weddingku post Ash & Ann blog-Spa Terbaikk di Shah Alam utk July Blog Review.Check it out gurls! >Blog Review< Sgt terharu & tak sangka blog 'picisan' ini jadi Blog Review di 4weddingku. hehe :)

Mau sambung tido. Take care gurls!

xoxo

5 comments:

MyRule said...

Ann..Mokhtar Dahari tu lagenda bola sepak Malaysia la ann..:P. Dah meninggal awal 90 an kot. Rasa2nyer zaman tu kita budak2 lagi..

kay kamal said...

merata u berjalan2 carik idea eh..

My Journey said...

babe thank yo so much for the entry...ehhehe...me likey...and thank you so much for coming to both my nikah and reception...thank you soo much dear...

fikaryna said...

ann ni..kiut jer cam sll.

dtg blog ambik award..huhu..

.:ANN512:. said...

myrule: oh ye ke?huhu. damn la ann ni ;p

kay: hehe..suke tgk org kawen kay :)

my journey: owh..most welcome dear. u looking gorgeous ok. thanks to u too for inviting us :)

fikaryna: oh thank u :)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Blog Template by YummyLolly.com - Sponsored by Free Web Space