01.10.2010

Daisypath Anniversary tickers

Our RR :)

Lilypie Second Birthday tickers

Friday, July 9, 2010

Happy :)

Hello gadis2, anak dara dan mak dara :)

Oh Ann sgt byk benda nak story mory ngan korang..tapi tak ter-sempat2 la..huhu.. ada jugak blog jiran2 cantik manis yang Ann sempat singgah..tapi Ann tak boleh comment?? nape ek? ke Ann nye PC bengong?!

Perasaan ketika ini:

1. Kasut wedding for my side: YES!!!!! Sgt match! Yabedabedu! ^_^ To tell u guys the truth, Ann sangat bukan SHOESHOLIC ok..pelik kan? so far i tak pnah jumpa lagi sape yg se-geng ngan i.hahaha. i x suka heels tapi i gila BAG. hehe :)

Actually, Ann sgt jeles tgk shoes cantik2..tapi..............
sejujurnya Ann tak pernah ada lagi collection high heels yg Ann betul2 satisfied & rasa comfort.
Dari Brand A+ ke Brand B+ ke Brand Cap Ayam ke Takde Brand langsung mahupon custom made, semuanya sama :( Kalo tak dapat Melecet-gelembung2 air / kaki cramp / sakit seluruh jari kaki, tak sah. ke sebab I tak gigit kasut tu? haha.

Kaki I besar sebelah ke? atau jari2 kaki I yg 'hazab'? hahaha... Kaki I size 5 je kot. huhu.

I selalu je b'kaki ayam kalo gi function2..camne caranya? kalo rasa lama sgt diri, kaki nak tercabut..hehe, kita guna taktik klasik ini- duduk lama2 kat table sambil bual2 gossip2, makan..bawah table, bukak la heel tu. bahahaha. *eh,dun wori kaki i sgt wangi ok ;p* or time nak balik, ada pulak kena naik tangga / bukit ke ape, i takde tgk keliling dah, kaki ayam sajoh. hahaha *matilah sume org tau taktik aku LOL*

So far kasut yg cambest Ann pakai..kira 1 hari tak tanggal pon ok,siap rasa boley bawak tido ;p = selipar, Crocs, kasut gi gym, kasut sukan and plg TERbaikk= wedges :)

Yang pasti, I sgt SUKA my heel. walaupon bukan Jimmy Choo dan walaupon saya tau pasti melecet nanti ;p Heh. Beli time sale kat Spore/Pavi last year. Beli time tu tak plan lagi baju sume camne. Boley? Sekali bila bawak jumpe designer baru2 ni..dia soh try..thank God. it's perfect and match with my Arab Moroccan theme~

sekali ada 1 of my fren *shez in entertainment line* tgk my heel and cakap, eh macam heel artis xxx cuba teka macam siapa punye?

Si Janda CANTIK!!! :)

*Sila abaikan mana2 body part dia..focus ke heel saja ok ;p*

Shez damn right! Sama sebijik! hahaha.

See?

Tak dapat cantik cam Rozita, dapat heel sama pon jadik la. hehe. :)

2. Saya menang Motor! *Fine~ Ash tak tau iklan ni. haha* saya menang award! thanks sgt2. hehe :)

Thanks Nadia for award ni. :) ♥ U!


And thanks too, dear Fia for Pink Award..u shud 'meet' my Guerlain *poyo siap ada nama keta ;p*



oh and Ann sgt terHAPY [TERharu + happy] sebab TERnampak word 'loving couple' di situ..hikhik *blush* ♥ U Fia!

ok. dah 4.35am. Ann dah lambat. mau ke airport.yes.terbang lagi~ Doakan Ann selamat pulang next week :)

take care gurls! Muahh!!!~

13 comments:

AyureQ said...
This comment has been removed by the author.
AyureQ said...

It's from C&K kan? I pn ada satu..sebijik like yours..but sampai skrg xpakai2 lagi... hahaha

fikaryna said...

ann nih membesar dalam plain jer..hehe..moga selamat g dan balik..

uih, kasut 2 mmg cantik gler!

NahWaL said...

hey same here ann!! i pon tak gile kasot. tak tau camne orang leh ada 4 5 pasang, i ada satu je pakai sambai lebam. i prefer to waste my money on food and entertainment. ceh konon

|Liyan| said...

i pulak i suka kasut. tapi semua kasut yang i beli i tak suka pakai,..camne to? tensi balik tak boleh tido sebab dah rasa membazir,,,hihih..

syanaim said...

::i pun x bnyak collection..tunggu mood..:D::

AmyMizzunderstood said...

heheh cik kiah...bout ur designer camner?ok dah?

mysarah said...

same goes to me. selalu alami masalah bila pakai kasut esp kasut bertutup. confirm bawah meja mesti bukak punya la. hahaha. anyway ur shoes nampak sangat elegance gitteww :P

ElyaElmo said...

ann...u beli kat mana kasot tu...cantik2...sgt classique...

ehh, rozita che wan tu jands yeh??br elya tauu...ha3

jihan musfirah musa said...

waaahhh!!! theme yg samer dgn sayer....arabian morocco...smoga sumernyer okey yer...cayok3!!!..twin date ;p

[ Hanie ] said...

okla tu...dpt yg berkenan :)
nice shoes ann ;)

.:ANN512:. said...

ayureq: oh ye ke?haah..pakai kang gtau la k.hehe.

fikaryna: haha. ntah2 i lahir kat dlm plane kot. hahaha. oh thanks ryna :)

nahwal: yes!ada geng!hehe. ann prefer handbag.u sama macam ash.dia more to food :)

liyan: hahaha.comel la u. kalo size 5, bagi je la i.hiks

syanaim: hoh.tunggu mood ye.hhuhu :)

amy:eh cik senah~ akan menggunakan tips u & atim-kite PUSH! tgk camne nanti sape menang dlm acara tarik tali ini.hiks :)

.:ANN512:. said...

mysarah: kan kan??i pon tatau nape. oh btw, thanks sarah :)

elya: ann beli last year..kat spore ke kat pavi..tak ingat. haah.rozita tu jands..tapi jands meletop la kot.cantik.huhu.

jihan: hey twin date!~ mari kita kerja keras :)

hanie: thanks hanie :)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Blog Template by YummyLolly.com - Sponsored by Free Web Space