01.10.2010

Daisypath Anniversary tickers

Our RR :)

Lilypie Second Birthday tickers

Tuesday, June 22, 2010

Hantaranss [Dulang + Rental Items + Decorators]

Hey cantiks! :)

Kini Tora datang lagi! *Apakah?* Kini saya kembali seperti biasa ^_~
Dah berapa minggu Ann dok sibuk mencari dulang hantaran..Hai laaaah dulang. *sila buat gaya si Labu Labi* ;p

Ann sampai termimpi2 dah dulang2 tuh hah..Dalam mimpi tu siap dah tau dah dulang2 PO-JA-AN hati Cik Ann nanti camne..cantik! takde alas2, very simple deco but nice, just flower sikit2 [either artificial / fresh], dulang Ash to Ann white colour *harusslah cinderella pumpkin carriage tuh. bajet jadi annderella la kot dlm mimpi ;p* dulang Ann to Ash goldcolour *dlm mimpi meletop abes. Msia takde ye. matilah I kena gi Arab semata2 cari dulang cenggitu..hahaha*

**perhatian-yg-tak-perlu-di baca : kepada bride2b yg penat mencari idea nak cari dulang hantaran camne, perhaps korang leh cuba lah b'mimpi..kalo rasa2 tak dapat mimpi dulang hantaran tu, takpe. kawen takyah pakai dulang hantaran. habes cerita. 'sep' duit ;p** kiddin' :)

Tentang deco, ingat lagi tentang disaster-merisik Ann? huhu. Ash DECO sendiri bakul2 hantaran yg nak bagi I time merisik tu. 1ST TIME EVER. 1 hari dia dok meng-deco brg2 tu...and i tak tau pon. surprise katanya. and THE WORST thing : I tak sempat belek pon bakul2 tu sume!~ huhuhu ..tak sempat gila. rushing kot time tu. and dia kecik hati ngan I.. *oh i wish i can putar balik masa..just nak tgk deco bakul2 tu sampai puas ;(* dah la i balas balik dulang dia dengan........HAMPER sajoh..hahaha! instant ok. siap lekat reben. sah2 bau kedai. *Gila bongok* ;p Maka, Ann ada GREAT IDEA..jeng3x..

I decided to deco sendiri dulang2 itu and Ash takkan tau. I plan esoknya nak nikah, baru I gtau. This is the perfect time utk I pulak deco dulang2 tu utk dia. Kira tebus balik la kes merisik hari tu. huhu.

So far, I found these blogs yg boleh RENT dulang2 seperti yg saya mau..*8 je, x jumpa smpi 20..huhu* i paling2 nak CARI: Dulang2 GOLD/BROWN.. if u guys ada idea /tau nak cari/rent katne, pls share with me ye :)

Thanks in advance.

3) Ayan Mama FULLY BOOKED! :(

xoxo,
Ann

7 comments:

♥ balkidz_hunny ♥ said...

what a lovely wedding..my WP..hihi..try tanye kak fathinz rasenye die ade sewa dulang putih..gold pun ade..

NahWaL said...

jari jemari is so nice and akak midah punye price very reasonable tau ann. nawal ada tanya, kak midah kata dia tak ada masa sangat nak deco kan, but dia leh sewakan. time tunang nawal sewa ngan dia je, huhu dekat pond ekat

miss chubby said...

hi ann..liana here..i keje kt qatar..if u nk cr dulang gold tu,leh la i tlg crkn kt sini..i silent reader u punye blog :)

Fathiyah said...

ann,try check dgn kak shajaratul.maybe dia ada.kalo tak silap.dah lupa.hehe.tgk dlm web dia or fotopages dia k =)

.:ANN512:. said...

balkids: oh tau2..rm30 kan each? hehe :) comel..i suka.. gold ada eh? i tot black?

nahwal: jemari yup..i dah kol akak tu. next week jumpe..hehe

miss chubby: hey!~ thanks silent reader yg best..OMG! i baru tgk movie sex & the city..kelassss ok hotel kat abuu dhabi tu..hehe..how to contact u dear?? mail me yunk :) nak tanya..hehe

fathiyah: oh kak shaja ada eh? cam takde rent..hmm..takpe2..nanti ann check..thanks awak! :)

ElyaElmo said...

ann..thankss tauu..ade gakk contact kat cherass....:D

miss chubby said...

email me k..yellow_adam2011@yahoo.com..abu dhabi kt dubai syg..bkn qatar hehee

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Blog Template by YummyLolly.com - Sponsored by Free Web Space