01.10.2010

Daisypath Anniversary tickers

Our RR :)

Lilypie Second Birthday tickers

Thursday, June 10, 2010

Betul ke Ni???

S-H-O-O-T!

Sedar tak sedar lagi 3 months?? Tolak bulan puasa? 2 month lagi~ gagaga.
Eh..Betul ke wedding ticker I tu?salah ni rasanya...Rasanya lama lagi ni. Ish. Tak boley jadik ni. Kena betulkan balik ni.*Gila confident tak sedar diri ;p*

Gila weh...Banyak lagi tak settle ni...Gulp! Relax Ann. Harus COOL & CUAK dalam masa yg sama. hehe. So, starting tomorrow saya PROMISE akan mem-belog kan semua wedding preps saya secara marathon.
Saya akan lontarkan gambar2 yg ada,
idea2 cam-tak-best yg saya dah buat utk wedding saya,
DIY yg tak berapa nak DIY,
list of official vendors saya,
list of vendor2 yg ann nak share
&
pendapat2 yang Ann SANGAT perlukan dari bride2b, ex-brides bloggers & semua la pembaca belog Ann yg budiman lagi penyayang ^_^

Akhir kata, bersedialah untuk MUAK..start ESOK. jangan MENYAMPAH ye. ;p

Sayang kamu semua *flying kisses*


*amaran comel: ini contoh flying kiss BAHAYA, MENAKUTKAN & SGT TAK BOLEY BLAH drpd seorang maid kepada suami majikannya*

Love,
Ann

12 comments:

Nariko said...

amboi.. flying kiss tu tak thn tu. hahah comel

PurPLe LaDy AiFA said...

Please update ann! x sabar nak baca semua ur preparations and semua yg berkaitan dgn wedding. me yang 3 minggu lagi ni lagi ntah apa2. x sedar2 lg dr mimpiku..smlm br start nak tulis nama ats kad. haha

.:ANN512:. said...

nariko: bahaha~

purple lady aifa:lg 3 weeks?? wah,u lagi COOL dari i..terBAIK la aifa..hehe :) kad? nak! *shy shy cat*

♥ balkidz_hunny ♥ said...

i love that kiss!! :) haahaa..
cool babe..update ye semua nanti :)

ElyaElmo said...

ha3..cuak2 pun sempat bg flying kiss yeee ann ..
muahxx to u balik...cepat updatee!!~ha3

kay kamal said...

lets ready ourselves w ur marathon entires!

BuTtErFlyInFraMe said...

a'ahh kan sekejap je masa berlalu..dulu2 tgk wedd ticker Ann rasa mcm, lambatnyeeee nak kaweeennnnnn..skrg ni dh tinggal 3bulan je lagi..

anyway slmat bermarathon ! ;P

i tangkap benda yang flying tu ehhh..hehehe

.:ANN512:. said...

balkidz: baekkk :) heee..u jgn muntah plak tau :)

elya: HARUSSS..haha~ i fly kat u balikk :)

kay: hahaha~ habes la. org bosan nanti masuk belog i..huhu..p/s: i suke entry photog kamu tu..hehe :)

alena: hohoho. tu la kan?? ish. kejap je masa berlalu. hadoiiyaii..pejam pejik pejam celik, besok!? GULP!

hehehe..COMEL! i can imagine u tangkap balik benda tu..hihi

Elly Anaille said...

haha ann.. cute! mari la kte cuak bersama2 ok. i punye DIY ni pn mcm pending je dari bln 2 ritu. wakaka! hampeh!

.:ANN512:. said...

elly: Mari Elly!!!~ hahaha. kita dua same je la..hampagas. ;p

kay kamal said...

entry photog itu dgn hrpn i tak bazir masa sesiapa yg i da amik..baik the OPs or the b2b's yang gigih bace entry tu sampai abes..

glad u liked it

jihan musfirah musa said...

okey kiter sesamer bermarathonla yerr...;p saya pon samer ney byk lg yg x siap kalo nk dipikirkan memang glabah abis!!! n poning jdnyer...;p
anyway good luck yerr...;p

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Blog Template by YummyLolly.com - Sponsored by Free Web Space