01.10.2010

Daisypath Anniversary tickers

Our RR :)

Lilypie Second Birthday tickers

Thursday, June 17, 2010

HOTTT : designer

This gonna be my last post psl designer k.

Ini betul2 HOT..how i wish I can share with u guys about the mails, text msgs etc.. *pause mode ;p*

Ann actually tanak besar2 kan benda ni...I just want the designer *and on behalf of ALL brides2b yg email i* designer can deliver the best for our baju. itu saje. and I nak dorang to work smart + professional. this is business. we are talking about $$$$ ok. and I sebagai client *and I BAYAR as well, bukan di sponsor* juga punya hak untuk menulis / berkongsi cerita dengan mana2 bride2b lain tentang apa yg BENAR2 terjadi. It's just an honest feeling and experience I. Ann tidak berniat sama sekali untuk mencetuskan kontroversi di 'belog-ann-yg-femes-kew?!' ini.

Senang cerita,
kalau takde angin bertiup, takkan pokok bergoyang kan??
kalau sume nye berjalan dengan teratur, sume fashion designer bekerja secara smart & professional, workmanship tiptop, service baikkk punya, rasa2 ada tak blogger di luar sana yg-syok sendiri,cerita nak lebat, padahal takde pape pon kat baju dia tu-bajet ramai follower sebab suka cite2 camtu-hobi suka dan saja mencetuskan kontroversi-bajet rating blog akan tinggi?? ada?? *IF,again IF ADA sila lempang diri sendiri laju2 supaya sedar diri*

i rasa kalo everything meletopz & if it's worth every single penny & client puas hati, SURE, INSYAALLAH, CONFIRM, akan menjadi buah mulut orang..pastinya yg BAIK2 SAHAJA. and walaupon dia tu takde nama, orang punya puas hati, orang akan recommend dia & pom pam pom pam psl workmanship & attitude dia. betul tak?

Nak jadikan cerita, I boleh TERjumpa ngan designer i semalam. Actually TERnampak his friend, designer jugak. BIG name jugak. *u guys sure kenal* i mmg suka bual2 ngan dia sebab his very NICE & humble person. rupanya dia tunggu my designer tu. Di pendekkan, jumpe n duduk, perbualan menjadi lebih HANGAT daripada BIASA di kalangan Ann dan designers-I told them what I feel bla bla bla-mlm tadi sambung msg berjela2 ngan designer tu dan pastinya msg2 SANGAT HANGAT- hari ni I jumpa dia nak sketch Ash.

The strange thing is after I baca emails etc, till now I STILL TRUST kat dia..* dear, make me proud ya* and I trust what his friend said to me about him *designer tadi tu* & guess what??? i sempat TERberkenalan ngan their ex lecturer & he is 1 of famous M'sia fashion consultant and fashion writer, he said: dia akan pastikan designer i mesti and pasti siapkan baju i.. heee..Oh I-LOVE U-F! thank you so much. *oh muka u sgt garang but u sgt baik..hee* Classss kann semalam punye TER? ^_~

Sekarang i rasa sangat lega & starting today sorry to tell u guys that no more mails tanya sapa BAD Designer ya.. i'll give him 2nd chance. I agreed as what he said. no body is perfect. Doakan sume nye berjalan dgn lancar ye.

Yeay! Doorgift I dah selamat sampai today~ Will post later ya :)

Love u guys!~ muah2
Ann

10 comments:

PurPLe LaDy AiFA said...

alhamdulillah ann, everything seems to be fine insya allah... i'm experiencing mcm nie with my tour guide to bring my fiancee's family during my wedding nnti.. janji manis, and i byk kali dah nak cancel our deal, tp ntah la.. still percaya jugak kat org cmnie.. skrg ni pon i decide to give him a second chance. *sigh* kalo jd ape2 lps neh, redha je kot

Squarecut Ring said...

Well done. ^_^ Hopefully everything went well, ann. ^_^

Queen4ADay said...

at least u've found the light at the end of the tunnel..i am still trapped in the middle of d darknessT_T

fikaryna said...

oh..sudah selesai hal bad designer..

see..doa dimakbulkan lah 2..nak buat keje baik insyaAllah dipermudahkan..

at least dia dah janji nak buat yg terbaik kan dan hal yg lps let go jer kan..

dah bole senyum2 lah lps nih..ngee..

aziraarif said...

suspen suspen....=)

Cik Belle said...

=) ann, i pon rasa dia ok la.. hihi.. doa banyak--banyak.. insyaAllah.. hehe

cik syaz said...

Alhamdulillah.. the best thing is ada org yg akan monitor n make sure dia akan siapkan baju u.. n the very bery best thing.. ann sudah happy n in mood utk next post..yeayy! xsabar nk tggu ur next post babe.. :))

insyaAllah.. everything will go with the flow.. ~Amin~

shahrilmustapha said...

Wah.. Class gituu.. Hopefully the designer wont mess up his 2nd chance.. Good luck.. :)

My Journey said...

ann..i baca all the entry about desgner ni...sedih kan when they treat clients like that.

I'm so sad, planning my wedding, ada 2-3 vendor, yg mmg jahat sgt...yg fikir nak duit je...tapi tak profesional langsung..

like you me and my sis punya baju reception tak tgk lagi...and its next sunday..gila tak...ahh dia cakap selasa nanti siap...kesian my sis fitting pun belum lagi...

ohh be strong ann dear, make doa that your wedding goes pleasantly..let all the stress be now, and not on the wedding day inshaAllah...

Alan Wang said...

OAK LED Co ,Limited is one of the top level China LED street lights manufacturers and suppliers with one of the famous LED street lights brands, as a professional company, we have our own factory, which is able to produce high quality products with reliable quality led street lights

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Blog Template by YummyLolly.com - Sponsored by Free Web Space