01.10.2010

Daisypath Anniversary tickers

Our RR :)

Lilypie Second Birthday tickers

Monday, November 1, 2010

Hadiah buat all BLOGGERS & silent readers!

Dear all :)

Tajuk kasi PANAS & HOT dulu..hehe Anyway, Ann tak berapa sihat lately..sgt2 busy with business & wedding preparations. Hari2 kitorg balik pukul 4am. Kepala dah weng. haha. Imagine,kitorg tido sampai ngigau2 pasal keja. haha. Tapi Ann enjoy every seconds of it. Nak buat camne. Dah passion towards benda tu kan. Hamek la ko Ann. hehe

Ok. Cerita dulu pasal wedding prep for KL reception. So far, semua benda berjalan secara slow mo. Sebab?masing2 busy & insya Allah this week kami akan launch 1 benda baru..selama 4 tahun kami tunggu for this. Doakan semuanya berjalan dgn lancar ye.Ann akan share yg part tu with all of you. :) Last week, Ann sgt risauuu sebab vendor2 sume tak update I,Ann yg banyak remind them & ask bila nak jumpa. I list out every single details camne Ann nak & jumpe dorang. Pelamin=percaya tak Ann takde final sketch lagi camne rupa pelamin Ann?yeah. huhu. After few times jumpe & brainstorming about MODERN VINTAGE theme..finally last week, Wednesday malam tak silap, Ann & pelamin team duduk discuss final sketch & I gave about 70% on ideas, discuss dah macam team WP weh,bukan mcm client-team..haha *kena mintak discount HEBAT ni ;p* then sambung pulak ngan caterer. balik umah kol 5 lebih pagi.T_T

Siapakah pelamin decorator Ann? hehe. I know ada yg dah tau,ada yg belum. Ann tukar decorator. Bley? Instead of famous dais decorator,i give chance to 1 of my biz friend. I know this is HUGE decision. Mereka sangat2 baru in this business,and guess wat? Ann punye pelamin ni 1st pelamin kat dewan dorang buat. That's why Ann sgt risau & keep tanya dorang utk jumpe & discuss. So far the team was awesome!dalam melayan kerenah Ann..hehe Deep down Ann tau they will do the best for me&Ash. Coz kitorg kenal dah lama..I think more than 7 yrs. They know us well. Yes. I LOVE the ideas. Something NEW.FRESH. I can't wait to see the outcome!Hopefully they can deliver the best & meet my expectation. Ganbatte MC!

Ok. Tentang hadiah. Ann tak tak pernah sangka from tis blog, Ann dapat macam2 benda. Dapat NEW friends, dapat share sama2 pelbagai info & ideas, ada ramai readers yg sudi baca belog piciasan Ann ni & macam2 lagi. Boleh pulak ada org kenal & say HI kat Ann kat luar?! Hikhik Macam artis pulak *muka ko takat tempelan2 kat dinding2 tepi jalan je Ann..saing2 iklan along la kot ;p* So,sebagai hadiah tanda menghargai kalian semua, Ann wujudkan 1 wedding BLOG yg berfungsi mcm 1 stop centre untuk memudahkan kite semua,sama ada untuk bride-to be yg mencari brg2 sewa atau wedding vendors untuk di hire OR untuk ex-brides yg nak sewa kan brg2 kawen / buat part time business. Jangan terkejut pulak kalo bahasa dia cacamarba. ahaha. Buat masa ni bahasa tetap sama macam kat blog Ann..more to personal,not for business purpose.Rasa lebih dekat ngan korang :) Mungkin nanti if dah dapat byk sambutan,baru kite
buat yg formal la kan.

Ann mengharapkan jasa baik kalian semua untuk SAMA2 SUPPORT & SPREAD KAN KEWUJUDAN BLOG INI di BLOG/ TWITTER/ FACEBOOK/ FREINDS&FAMILIES & kepada sesiapa sahaja. Blog ini untuk kamu! Sebarang cadangan /pertanyaan sila email ke ashannweddingstuff@gmail.com. Oh and FYI blog ni akan di uruskan oleh my family/bff in case Ann sgttt busy / travel.

http://ashannweddingstuff.blogspot.com/


Love,
Ann

*p/s:Abang,today GENAP.TEPAT.1 bulan.wee~*

7 comments:

K.I.N.A said...

wah..bagusnye ann...kina sokong!..da la free kalau advertise kan..suke3..terus link dekat blog ni..

saya cik syaz said...

gud2.. i follow ehh.. :)

Lieya said...

Bagus dek oiii teruskan usaha. Akak sukeee

R-YuzSha said...

R-YuzSha join gak..

jan said...

Dearest Ann..

1. tengkiu wujudkan satu lagi blog tu..teruskan usaha anda...caiyokkk..Jan akan support dari belakang...huhu

2. huhuh..hehehe...rasa mcm artis ek, bila ada org tegur kat luar...personally, Jan pun nak sgt jumpa Ann klu kuar jenjalan...hehe..sure ter'excited' sendiri diriku..hehe

3. Jgn lupe dptkan tido yang cukup utk wedding kat KL..hehe.. asik balik umah kul 5am, kang ada eye bag..hehe..take care ya...Masih berdarah manis tuhhh..;D

4. All the best utk Ann & Ash...

bubai..
Jan

rose said...

wah..bagus2!!teruskan usaha..saya sokong kamu! =)

Anum said...

hai ann tahniah dari anum
anum mula2 silent rider je lama2 memang suka sangat ngan blog ann, hari2 tgk any update, hehehe
anum punya weeding on feb 2011, so suka sangat2 ngan idea2 ann, anyway tahniah ann.

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Blog Template by YummyLolly.com - Sponsored by Free Web Space