01.10.2010

Daisypath Anniversary tickers

Our RR :)

Lilypie Second Birthday tickers

Friday, November 12, 2010

3 hari lagi

Dear readers,

Quick updates. 

Lagi 3 hari. Debarnya macam baru nak kahwin. Haha. Preparation sedang giat di jalan kan. Mungkin malam esok akan berkampung di dewan untuk memastikan semuanya berjalan dengan lancar.Tapi pengantin kena tidur awal sikit la. Cuba imagine Ann tersengguk2 kat pelamin? Haha 
40% is from Ann & team. Ya. Ann ada team. Team bola sepak eh jaring. haha. To those yg datang nanti, akan tau lah apa dia. Ada benda lain dari yang lain sedikit. Tapi tak la pelik merepek. Haha. Sekarang Ann tgh bersedia utk strong kan fizikal & mental untuk menerima pujian atau makian. Haha.  

Apa2 pun yang pasti kami akan buat yang terbaik. Insya Allah. Selebihnya guest lah yang judge. Lain orang lain taste tekak & begitu juga dengan citarasa mata, juga hati nya kan :)  

Harap2 semuanya akan berjalan dengan lancar. Aminnnn. Doakan ya semua :)

To those yg baru e-mail & bg address semalam & today..I dont think sempat nak bagi. For those yg nak soft copy tak dapat lagi,I'll ask my sis forward kan to u all. Or tak pon, I'll ask my crews utk bawak balance cards yg ada untuk letak kat dewan k. Nanti korang leh bawak balik :) So, takpe. Just datang & jumpe I, introduce urself k. Kita amik gambar2 sama :) *Mintak2 baju I cantik. Kalo tak malu.huhu. Ya. 2 hari lagi. Tak siap lagi ok. tsk tsk* 

See you darlings :) *Flying kisses*


8 comments:

ZARA said...

see ya!!!

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

mesti vogue ni!! harap semua berjalan dengan lancar sis. saya doakan dari jauh. ehehe.

cik senah said...

semoga semuanya lancar nohhh..

p.s : upload gambaq byk2 naa..? :)

♥ balkidz_hunny ♥ said...

ANN, tak sabar nak jumpa kamu :)
tak sabar nak pegi wedding kamu.
mesti cantek! :)
nanti i serbu pelamin okey!! :)

Durruz said...

ann. sory tak dpt attend ur wedding.terlalu bnyk urusan perlu setel..

walaupon mmg teringin sgt nk meet u face to face..

selamat naik pelamin lagi sekali ye...take care laling~

littlelittleworld said...

ann, im your silent reader... ni baru 2nd time bg comment. baru check out your FB. dah ade gambar wedding hari ni... cantik okkkkkkk. and congrats to u both. btw, the blue color is perfect.. just nice. kdg tgk wedding color theme biru... mcm so challenging to get the right blue. "your" blue is baby blue was it? tp.. nice lah. your dress, the pelamin, the flowers, headband, everything... sgt cantik. n u looked so beautiful! again, congrats!!

nora said...

hai u, actually im one of ur silence reader, tapi tu dulu skang tak lagi cuz i dah ade blog(br buat hari sabtu aritu hehehe). btw nak g tau yg i dah follow & link u tau. hope u sudi follow & link me back ya

AyureQ said...

ann!! pelamin u kat mbsa gojes gila... kenapa u ada idea gila sgt nii...hahaha.. tapi cantik gilaa ok.. seee dh byk perkataan gila kuar.. LOL

nnt nk hire u jd home decorator i bolee??? :D

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Blog Template by YummyLolly.com - Sponsored by Free Web Space