01.10.2010

Daisypath Anniversary tickers

Our RR :)

Lilypie Second Birthday tickers

Thursday, November 4, 2010

Alhamdulillah..masih bernyawa :)

Dear lovely readers,

Ada 2 benda nak update.

1) I know ramai tanya Ann bila nak invite? hehe. Last time,for JB wedding, Ann buat mistake. Ann invite terang2 terangan di blog for sesiapa yg sudi dtg ke wedding Ann. Then masa wedding, yes, ramaiiii ok. I suka :) Tapi yg tak best nya, bila I tau ada byk pix I di upload di Facebook,di tag tapi I tak tau sape..ntah sape2. Bila Ann tanye nama, tot nak say TQ for coming & why tak jumpa I..no reply..at least bgtau la silent reader ke blogger ke, kwn masa tadika ke, ke sama2 lahir kat hospital,katil kat sebelah2. haha

And ada juga manusia2 yg tak dtg tapi plagiat gambar2 kami untuk profile biz memasing..wtfish?Aku saman 70 juta kang. Kalah Rosilawati punye kes. haha Ann hanya manusia biasa, bukan artis. Kalu artis,ada dia kisah sapa2 amik gambar dia?haha. Ann masih berfikiran orang2 yg dtg adalah sahabat handai yg mahu turut sama meraikan majlis kami. Maka, untuk wedding reception minggu depan, dengan rendah hati, Ann ingin invite teman2 bloggers & silent readers Ann untuk hadir ke our modern vintage wedding next week. Attire code= malay/english modern vintage/classic. Tanak pakai pon takpe. hehe Details i rasa dah ramai yg tahu. But tis time,only yg Ann e-mail sahaja yg di invite. Card masih ada balance tetapi quantiti agak terhad. So to those yg nak card/soft copy do send ur email add/home address di comment box ni / annescapade@gmail.com.I'll send card latest by Monday.

*design ann biasa2 je.jgn tgk lama2.malu.huhu*

Rasanya ada yg dah tau..Thanks to all yg concern :) Ann okay..Semalam Ann kena PUKAU..kat JJ Bkt Raja. Dalam car park area ok. I lost my HP & $$$$ :(  Ann tak sedar kena pukau,tau2 dari JJ I terus balik ke rumah,padahal I ada plan lain..nak jumpa client rasanya. Till now I still try to re-fresh memory..tapi tak ingat langsung. I sedar bila sampai rumah, I cari my HP takde. Then I pergi blocked no kat Maxis. Tapi time tu I still rasa I lupa letak kat mana2. Time kat Maxis baru I betul2 realized HP i hilang sebab=bila nak keluarkan duit sebab nak simcard baru, duit i takde! Pastu I terus balik rumah & on the way back home, I try ingat2 balik & start kepala berat + cam nak terkatup je mata. Then Ann t'ingat cam ada orang lelaki datang kat my car masa Ann nak blah kat JJ..from his voice I guess Ind** tapi face dia tak ingat.apa dia ckp tak ingat. Yang ingat,rasa benda kat pinggang.I think knife.sebab mcm tajam. *gulp*

Sokay,yg penting saya selamat. Tapi I really want my contact2 number dlm hp tu.hukhuk. Boleh ke trace back ek?

I need to buy new hp today. To those yg memang mengenali Ann,do PM me ur hp no ya.Ann tak tau camne nak dapat balik no kawan2 ni.huhu. Ok. Ann dah get ready utk berdrama depan cik abang. Nak mintak dia teman beli kan hp. Takut nak keluar alone today tsk tsk.

Role=pompuan muka pucat & sadis & sedang meratap atas kehilangan sesuatu yg paling dia sayang. ;p

Ok c u guys next week. Bai.

18 comments:

ElyaElmo said...

yg di jemput kt Fb...bleh datang tak ann??:D
(muke tak malu akuh!!)haaha

rose said...

cantik la kad kamu... =)

oh, kene pukau???takut nyer..pasni kne beringt selalu la..huk3..cuak lak nk kuar sorang2 pas ni..

Anonymous said...

mcm best jek wedding u nnt..erm, seram nye denga cite u kene pukau..sib baik u x ape2..i just nak tau, kul bpe u kne pukau tu..x ramai org ke time tu?

izwahasnan said...

alhamdulillah nasib baik...u selamat...hp n duit leh cari walaupun nilainye besar...kalau u diapa-apa kan...semua tak leh nak cari gnti...

so lepis ni jaga diri...byk2 berdoa n bace2 sikit...hehehhehe

tahniah dah jadi isteri orang sekarang...

slient reader

cik syahira said...

assalamualaikum ann,

omg! Jj belakang rumah saya ni. isk.

.:Cik Puan Ann:. said...

elya:eh sila lah..hehe..bg add eh elya :) c ya!

rose:saya pon cuak..huhu

anonymous:eh.jemput lah dtg..hehe siang ok.kat car park.i tak ingat la ramai ke tak.still blurr ni.

izwa:insyaAllah..thanks dear :)

syahira: salam, ye ke? tk care tau :)

K.I.N.A said...

Ya Allah..nasib baik xd pape yang berlaku..rasany bleh trace balik contact tp kena tny Maxis..

liana qatar said...

hye kak ann..cntik kad..n kak ann pn cntik ms wedding aritu..sy silent reader from qatar aritu..izinkan sy link akakk kt blog saye eh

cik senah said...

huishhh..! segheyat darah aihh baca kisah ann niee.. sib baik hp & duit jaa.. kalau ann diapa-apakan.. tak ka haruu.. :(

p/s: duit leh cari.. hp buleh beli.. nyawa hanya satuu..itu ja arr chek nak habaq.. ( alhamdulillah ann selamat.. hati2 na lain kali.. nak p mana2 nnt.. biaq berteman nohh.. )

iza.rahman said...

syukur la Ann selamat sbb itu yg paling penting... :)
ann cuba amalkan doa nabi yunus, time keluar rumah ke, nak tdow ke, nak drive ke, bler2 mase, di mane2 saje...

لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَكَ إِنّى‏ كُنْتُ مِنَ الظَّالِمينَ

insyaAllah, DIA akan lindungi kita :)

**teringin gler nak pegi kenduri ann (T_T)**

saya cik syaz said...

syukur u tidak diapa2kan.. dear, check ur inbox pls.. :) tq.. ~ngeee

.:Cik Puan Ann:. said...

kina:maybe kot.nanti ann tanya.huhu

liana:tengkiu liana hehe :) eh sila2..thanks :) mesti best kan dok sana..hehe

cik senah: tau takpa.seb baik cheq takda papa..alhamdulillah..cik senanh!mail me ur add!aritu cik senah ka yg dtg makan ngan kami kat mid..masa buka puasa?

iza: OMG. thank u iza!!!~ i really need this. i hafal skrg jugak. eh,jgn malu2 dtg tau.mail me ur add k. nanti jumpe ann tau.kite amik gambar :)

syaz:oh ok :)nanti amik gambar ngan i kat pelamin ok :)

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

naseb baek die tak ape2 kan sis..

Sha Pattinson said...

cantik kad wedding tu ... nak boleh??

Ain SH said...

by any chance u ada dkt ou smlm?
i think i saw someone looks just like u dalam craft shop tgk wrapping paper ke apa tah...but i tak tegur sbb takut salah orang malu je.hehe

~aina~ said...

i tgh pikir ni.. nk pki caner la bila dtg wedding u tu ek.. unique betul theme u.. hihihi..

jan said...

Dear ann

1. ermm...tak baik nye kan orang yang tagged/guna pic u..huhu..ada gak orang mcm nih kn.. Klu dah tagged tuh, kenal kan diri jelah..apa lah nak takut. Lagi best, tambah kenalan..tak paham2x, doniaaaa..huhuhu

2. pasal pukau tuh, erm.. Jan dah balas kat FB ann..ann pun dah reply.. Tuhlah takut kan mende2 yang kita tak sangka jadi pada kita.. Apapun,hilang hphone/duit takpe..(wlupun sedey...) janji isteri terchinta Ash ni--> Ann sihat dan selamat...hihi

3. Pasal wedding u kat S.Alam tuh, Jan takmau lah request kad ke apa (sebab takut susahkan ann je kena pos dengan kad yang limited...hehe), boleh ke masih datang? hehehe.. I am ur silent reader..hehe. But, insya Allah akan datang klu tiada aral ya...

All the best and all out on 14th ni..gluck..ann yang comeyy..xoxo

Jan

ema rose said...

salam cik ann..
card tu u tempah kat mana? i adore it so much ♥

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Blog Template by YummyLolly.com - Sponsored by Free Web Space