01.10.2010

Daisypath Anniversary tickers

Our RR :)

Lilypie Second Birthday tickers

Wednesday, August 18, 2010

Help needed!=MAP

Hye darlings..

Ok. Ann dah puas cari merata..mane ntah Ann letak card2 kawen yang Ann kumpul. huhu. Di pendek kan cerita, seriusssssss Ann TOTALLY FORGOT nak buat kad kawen for KL Reception! agagaga!~ Ayo laaa.. excited sgt buat kad kawen utk JB, *sebab keluar idea sendiri* KL punye lupa langsung!ahaha. Fine~ Ash marah and sentap ngan I..huhu * baikk..saya terima..sila lah marah lagi..nak bebel ke..saya terima dgn hati terbuka tapi jgn lama2, nak gi bazar ramadhan sama2 ;p*

So, dgn penuh rasa relax dan tanpa rasa bersalah, *memang ko ni nak kena tampar laju2 kot Ann baru ko sedar ;p* mula lah fikir nak card camne..Ann dah survey pattern camne nak..tapi tak tau la cantik ke tak sebab tak cukup masa..hukhuk..tinggal MAP je Ann tatau camne and katne nak carik.. call2 org MBSA asek tak berangkat telepon tuh. :(

So last resort..Ting!!!= belog :) to all my bloggers frens, non bloggers, silent readers, stalkers etc..Ann reallyyyyyy need ur guys help..if korang ada softcopy / bleh scan kan ke etc MAP to Wisma MBSA Shah Alam [Banquet Hall] do pls let me know ya..mail me:  annescapade@gmail.com

Your kindness is truly appreciated...hanya Allah je mampu membalasnya. Ann sangat2 desperate housewife bridetobe ni..huhu sebab Ann buat my JB card kat Jkt..so ingat KL punye sekalikan je..so now for KL card kne order cepat..tru online je..mesti ORDER by tis week..if tak, tak siap la raya ni..hukhuk.

Makasih ya semua. Sayang banget ama kamu!

xoxo,
Mbak Ann yang bongok *malu,tutup muka secara comel ;p*

7 comments:

mysarah said...

haha. lawak la u ann. camne boleh lupe ni?

sory i takleh tolong bagi u map tu. just nak support u jer! ;)

Syaz said...

Ok,dah send to your email. :)

Nora a.k.a Aira said...

Ann...moga sukses tau ! =)

Ainee Cumi said...

babe, gunalah google maps..tak leh ke>?

faRhaNa said...

OMG!!Ann darl..awat la leh lupe mende penting tuh..ouh2, of coz ur false but dont blame urself..lagi2 dekat kt nk kawen nih harus la ade hasutan syaitan kan..hopefully getting okeh..:)

.:ANN512:. said...

mysarah: ha tu la..huhu..thanks dear :)

syaz: u yang syazana ke syaza?i got 2 mails nama lebih kurang sama..anyway..THANKS SO MUCH DARLING!~ muah2 :)

nora: yup2..chaiyok!

ainee: ok..malu sekejap..ann sgt buta bab2 printing ke map ke hape.. haha. serius tak tau camne..huhu

farhana: hahaha..ha tu la..hish.. mesti la blame diri sendiri.. but thank God,dah dapat dah!~ settle! phewww~

Syaz said...

im syazana. if map tu mcm unclear email me back k,good luck girl! :)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Blog Template by YummyLolly.com - Sponsored by Free Web Space