01.10.2010

Daisypath Anniversary tickers

Our RR :)

Lilypie Second Birthday tickers

Thursday, August 5, 2010

Ann's Khatam Attire

Hye cantiksss~


Adooyai. Baru perasan daa..padan la my fren tanya Ann..Ann tak perasan..mesti org confuse kan..kata tak buat tapi buat gak pre wed.haha. FYI Ann tak jadi buat pre wed ngan chinese photog coz I just realized..cam membazir..haha. tapi part bekerja ngan dorang..buat pre wed photoshoot dorang mmg best!superb!from the make up,wedding dress,poses etc mmg totally diff ngan malay style. it's priceless experience :)


Ann amek malay fotog..price very affordable..hez freelance fotographer..nanti ann dah buat ann share info psl dia k.hopefully cantik la pix dia amek,amiinn :)


Ramai jugak tanya Ann,why lately ni tak buat sgt post psl wed stuff? Ann actually cuak lebey la..haha..tgk b2b bloggers lain sume ideas meletop letop..best2!~ ann tgk ann punya...alaaahai..camni je ke yg ko mampoo ann la hai..hahaha. ann tak mau tukar2 dah.ada yang ann dah decide from last year lagi..so that's it. yg penting siap,ada. haha.


Ok. Ann akan start cite psl wed prep..Ann nak share psl satu DIY yang Ann dah buat..
taddaa~ TQ Tag nak lekat kat Pink paper bag. Ni for malam khatam Qur'an.. guna tracing paper je. Ann suka!! :) Nak patah pinggang mak menggunting..tobat tanak DIY lagi..haha..<100pcs boleh lagi la.. kalo >1k pcs? mati kepenatan mnggunting la kot ;p


Card pon Ann DIY je..nak bagi makcik2 kumpulan yassin n jiran2 je pon. DIY sudahh..hehe. accessories & template sume dah siap tinggal nak print je next month :)


Attires. Ann bagi idea kat designer kata nak pink Jalabiya Kaftan.. camne kah rupanya jalabiya bagai tu? meh tengok jom..



Paling Ann SUKAAAA bawah ni...weeeee~
Ala jalabiya ni lebih kurang cam elegant kaftan..cantik kan? very sesuai for formal occasion, keagamaan function etc.. Ann buat baju raya sekali la kot. 3 in 1 ;p Ann dah tgk sketch..mmg tak dapat la cam atas ni..mati ann nak borong chiffon byk gile..haha :) and Ann nak pakai tudung penuh,no jambul2 baca Qur'an..am planning to wear tudung Siti style :)


Tis week fitting..can't wait! mintak2 cantek.huhu.


pjg sgt dah.till then girls!~
TTYL 

5 comments:

macemellow said...

hai ann.. very nice idea using the tracing paper.. that's exactly wut i have in my mind at 1st but puas i cari tapi x jumpe katne.. u beli ktne ek? mahal x? :) tq in advance..

idayusof said...

heee. suka gak style kaftan ni. nak carik utk baju raya. haha. =)

mysarah said...

wah wah wah. kalo betul la ann buat baju mcm design kat atas tu memang meletops laaa. poket pown meletops gak nanti. haha

.:ANN512:. said...

macemellow: tak tau la ann mahal ke tak..huhu..ann beli dah lama dah..100pcs dlm rm20++..so 1 pc jatuh dlm rm0.20+ laa.i beli kat kl..kat are yg byk2 card tu..tapi tak ingat which kedai..huhu..try la dear :)

idayu:kan kan?hehe

sarah:hahaha..tau takpe.tak la..ayo..meletop!

macemellow said...

ok la tu kot hrganye.. boleh tahan dh.. :) area kl byk2 kad ktne ek? jln tar ke? any landmarks yg u igt? plezz3.. (muke kesian miow dlm shrek) nk g cr ni.. hehehe.

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Blog Template by YummyLolly.com - Sponsored by Free Web Space