01.10.2010

Daisypath Anniversary tickers

Our RR :)

Lilypie Second Birthday tickers

Tuesday, August 10, 2010

2 years...

Salam to all,

Today genap 2 tahun kami 'mengikat'..org Perak kata.. *idok le teman tau* hehe.. memandangkan tak tunang..so date merisik pon jadik la..haha

Ehem..ehem..ladies, *shy shy cat ;p* allow me to buat speech to cik abang saya..boleh kan? ann nak cakap kat dia malu ;p

Abang..mesti awak tak ingat kan anniversary merisik kite today? :( takpe saya tak marah..sebab...saya pon tak ingat sebenarnya..haha. lagi best, awak perasan tak? kebetulan sangat2..kan today kite nak beli wedding ring..boleh pulak hari ni kan?kan? hehe :) tapi kite dah cancel la pulak nak gi today..si SA tu ada emergency..sok kite dtg.tapi bukan saya yg salah bang..dia yg baru gtau tadi..hukhuk :( takpe la..takde rezeki nak celeb today..yang penting, lagi 52 days!!kite stress sama2 k bang..

to tell u guys the truth..semakin dekat date kawen semakin mcm2 Ann fikir..mcm2 hal kan boleh blaku..cukup lah kite tgk orang keliling kite..and i keep thinking benda2 buruk will happen to our relationship after kawen..hish!mintak simpang!  pompuan..camni la..fikir byk sgt..ntah pape la yg di fikir tu..Ash said..huhu. I know I know. Ann selalu sedapkan hati bila i asyik teringat Ash ckp 'Susah pyh saya cari duit nak kawen ngan awak..susah senang kite sama2 brp tahun ni..tak kan senang2 saya nak tinggal kan awak..carik yg lain ke.. *cryyyy* bukan sikit2 saya invest kat awak ni tau..ribu2 tau..hish,kalo tinggalkan awak,rugi la saya..lebur camtu je $.. erk?!*camtuuuuu lah org biz!mesti nak sebut $$$.saket hati I.hahaha*
Emmm..korang ada tak pernah terlintas/rasa cam I pk ni? if something bad happened to us [kite n nanti kalo ada anak] after kawen? ke I je yang pk camni?

Oh sempena Ramadhan ni,Ann nak amik kesempatan..nak wish y'all Selamat Berpuasa :)

May Allah bless us with the true blessings of Ramadhan



Dedicate this song to all of u my dear bloggers friends,silent readers,stalkers..lagu yg sangat menyentuh hati..ada byk lagi judul2 lagu keagamaan yg kita boleh hayati..credit to: cotton madness

Salam Ramadhan,
Ann

14 comments:

Syaida said...

hi there!
congratulations to both of u.

fyi, i totally understand how u feel right now. i myself pun lalui bnda yg sma, fikir mcm2.
biasa la nk tempuh alam baru kn.so basically, u r not alone dear.
pe2 pon, congratulations once again. good luck on ur wedding preparations.

salam ramadhan.

TheBubblyMe said...

Hi Ann,
sama je.. im thinking the same thing. mmg pempuan nie suka pk lelebih. huhuhu. good luck on ur wedding preps dear! Selamat Berpuasa.

MyRule said...

Congrate dear..:P

Jgn risau..untung nasib org x sama. You never know until you try..right?

harzharun said...

hi anne...lm i x ngomen kat sini...actually bukan u sorang je yg fikir semua tu...i pun fikir...makin dkt nak kawen hr tu mkin takot..pas kawen pun tfikir...plus, i ni mudah sensitif...tp tiap kali i tfikir, i pujuk perasaan...i tanamkan dlm jiwa yg apa saja yg bakal blaku adalah ketentuan tuhan...kita ni manusia, boleh berusaha dan bdoa je....

hana yoriee said...

huhu..nampaknye kebanyakan perempuan memikirkan hal ini..haishh..doa2 takdelah benda tak elok berlaku dlm relationship sesiapa pun..

selamat berpose to u too..

p/s: ann bila nak upload pic pre-wed?? nak tgk!

mysarah said...

ishhh mintak simpang benda2 mcm tu jadi. takmo takmo takmo takmo pikir :D

farah yasmin said...

selamat bpuasa Ann

be strong k..jgn pikir bkn2 sgt..may happiness be with u always
tak sabar nk tgk wedding Ann =)

Nadia said...

oh..samalah..i pun slalu pkir mcm2..pkir2..cry2..then tertido..hahaha..otak pompan suke pikir kot..

aziraarif said...

to me, makin dekat makin byk dugaan

lucy said...

hi ann!!

me thinking the same too..
lg2 i dgn my bf pn da 8yrs of being 2gether..
selalu fikir benda2 mcm 2 smpi menangis dan jd takut..
ada jugak kawan2 yang putus tunang lah, cerai lah..lg lah i jd takut..
even tgk my bf pon mcm nak taknak je kawen..lg la bertambah sedih..

anyway ann, i know everythg will be great with u! :)

.:ANN512:. said...

syaida: kan?kan? hehe.. i tak tau la apsal..glad to knw dat am not alone..huhu..thanks dear..u take care k :)

bubly me:kan?hish ntah la..pompuan kan...btw,thanks :) take care dear :)

myrule:yeah..u're right..yg penting kite byk doa jodoh bkekalan etc kan? thanks lalink :)

harzharun: uh..exactly what i feel n think..yup..kita hanya mampu bdoa n tawakal..insya Allah everythiing will b fine...

hana yorie: i pon br tau sume pompuan camtu..hehe..pre wed?i pon tak sabar nak tgk hana..haha..photog i tgh bz sket..once dpt teaser,will let u knw k :)

.:ANN512:. said...

mysarah:jgn pk2..jgn..kite pk yg best2 je psl kawen..hehe

farah: isk..i lagi tak sabar nak kawen ni..pnat la buat prep ni sume..kang kalo dah settle..hah,lega!~ haha

nadia: i masalahnya tak reti nak simpan2 bab2 camni..i mesti nak cite kat ash n cry2 kat dia..gedik kan? then kena marah..pujuknye ending2..sabo je la..hahaha

azira:hah,tu pon ye jugak..sama hebat dua2 tu..huhu

lucy:heh..yes!sama! ann dah 7yrs++, & almost everyday jumpe..lagi la mcm2 pk.. i pon takot sgtttt..tapi ash selalu kata:org lain,org lain..kite kita..we'll try our best.. so u too dear..dun worry too much k. insyaAllah he'll love u more n more after kawen..btw, thanks dear.. :)

That's so Jaja said...

hi anne...my advice is if doesn't feel right from the start then it's probably not. Lagi senang kalau u nk get out sekarang dr masa dah kawen nanti. There is no TRYING! Hahaha....whatever it is only u know u man...so tenang2kan lah hati k....gambatte! ;)

.:ANN512:. said...

jaja:hey u :) to me like...it's depends on the couple..they knw themselves better than anyone else.. yes,there is NO TRYING.. but as for me, ktorang ada prinsip yg kitorg pegang everytime gaduh etc..and otomatic akan cool cepat..like he always said..dah mcm2 kitorg lalui,susah senang 7yrs++ bersama sbb nak pertahankan hubungan ni..tak kan senang2 camtu hubungan ni hancur..u know something like dat..erk?! tak bley blah ayat..hehe

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Blog Template by YummyLolly.com - Sponsored by Free Web Space