01.10.2010

Daisypath Anniversary tickers

Our RR :)

Lilypie Second Birthday tickers

Thursday, January 28, 2010

Receptions Theme.....

Hey Ladies!~

Kali ni Ann nak share cerita gossip psl bersanding & bertandang theme..*di paksa crite oleh bffs..mrk kecik ati sbb i tanak bgtau.. :( jap gi i nak soh dorg bukak blog i kalo nak tau..p/s : i love korg..ye!kita kawan sampai mati..hehe*

*Amaran tak berapa nak keras : Pemberitahuan hanyalah sekadar share cerita semata2..tiada kena mngena dgn yg hidup atau nyawa2 ikan.Harap maklum*

'Her' side : Insya'Allah..amin






Arab Moroccan Theme
{Gold + Red + Maroon + Dark Purple}

and...............

'His' side : Insya'Allah..amin






Modern Vintage /Classic Theme
{Turquoise Blue + Black + White}

Sesi2 pemerahan otak sudah pun bermula..sudah mula sketch itu dan ini..banyak juga idea2 datang daripada mimpi *haruslah I tido kasi lama sikit baru bykkk idea mencurah2 dtg kan?..haha*

Harap semuanya akan berjalan dengan lancar..amin.*doakan ye kawan2 :)*

oh btw,

Can't wait to meet 'si polan tukang jahit' tomorrow! *wink*

till then girls,
xoxo

5 comments:

harzharun said...

hi dear...dulu ms i kecik2 i berangan (kecik2 dah pndai berangan?), i nk wat bollywood theme 4 my wedding...diusung diarak atas tandu...pakai sari merah...ramai org nyanyi..i pun x tau nape is uke g2...pengaruh shah rukh khan byk sgt kot..pdhal bkn ada keturuna india pun....tp bila dah nak kawen btol2 ni, xdpt buat la..sedey...my parents n arjuna x sokong la plk..plus, i wat kat rumah, cam susah je nak deko sendir...xpe la..tinggal angan je la..

[ Hanie ] said...

wahhh, theme menarik nih! ;) colorful sungguh...sure tak sabar nak tgk hasilnye nanti! ;)

MyRule said...

Arabian?? waaa..sgt best... boleh feeling2 ala2 puteri arab..hehehe

.:ANN512:. said...

harzharun : takpe la u..angan2 tuh penting..yg paling penting.....nama arjuna pon dah ala hindustan2 gitu kan..TERCAPAI jugak ala hindustan kan *motiff sgt kan i?* hehe

p/s : comel je angan u harzharun..i looiikkee~

hanie: hehe..harap2 dapat la buat..doakan ye hanie.. :)

myrule: haha!~ kannn? harus!ada hati kan? kahkah.. :)

Que Ariffin said...

cantik cantik dan amat cantikkk

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Blog Template by YummyLolly.com - Sponsored by Free Web Space