01.10.2010

Daisypath Anniversary tickers

Our RR :)

Lilypie Second Birthday tickers

Monday, January 11, 2010

Entire band or soloist? :)

Hye beautiful ladies out there :)

Notes : Special thanks to few bloggers yang hantar e-mail & bagi comments kat post about period pain..owh..byk sungguh petua2 yg di beri..love u guys so much!muah2 :)

Ok. Yesterday me&Ash pergi PP (Pameran Pengantin) kat Ampang Point & Mid Valley..bosan! so setakat kutip broshure2 je la..then apa lagi, shopping & cuci mata fikir nak beli ape utk brg hantaran yg tak cukup lagi...hehe.then sampai rumah baru i t'ingat, 'eh bukan ke last PP arituh I sakit hati & taknak dah gi PP lagi?' muahaha!lupa! click label Pameran Pengantin.

Tapi ada 1 benda yg I suka!!
...........................................
..................................
.........................
.................
..........
......
....
..

I've found this!

Kuala Lumpur Pipes and Drums

Bagpipes? sounds interesting to me..weeehooo~

Comel gile I tengok budak2 laki nih pakai 'skirt' Scottish tuh & cam malu2 nak bagi broshure dorang.hehe..anyway, i like their performance on that day.best!i tgh imagine time walking down the aisle :)

1 thing i like about them : their price is negotiable!! suka :) so now I tgh fikir nak hire the entire band or soloists for our reception (Ash side)..hmm

Anyway ladies..now I tgh list down band2 ape yg cambest for wedding..if u guys ada idea2 yg menarik, share with me k gals?! thanks a bunch babes :)

- kompang
- scottish band
- trumpet group (I tak tau ape ntah nama dia..huhu..kat mane ek nak cari?)
- live band
- etc...

9 comments:

Riena said...

comel je budak2 pipe nie...jarang org guna ni untuk wedding... biasa kompang je...apasalahnya kalau ada kelainan kan?

Wawa Vtec said...

i like gamelan.very soothing.ended up using cd in my wedding.hehe

or caklempong?the equiptment sort of smaller version of gamelan but both sound similar.

zapin johor by bdk2 laki - penah tgk - sgt cute!

Nariko said...

ada jugak my fren nye wedding pakai bagpipe, but dia nyer wedding ala2 navy sbb mmg navy pun.. hehe semua org cam teruja.. boys from VI.. think its a good idea also la..

.:ANN512:. said...

riena : kan?? kan?? :) :)

wawa vtec : oh! best2 idea u..noted!caklempong/gamelan/zapin..tq dear!~ :)

nariko : oh ye ke?ada my fren ckp boys frm VI punye best..hehe

yunayuni said...

ooh i had bagpipes too for my wedding.quite quirky and refreshing if you ask me.agak lain dpd yang lain :)

.:ANN512:. said...

yunayuni : dan sebenarnya *eh tetiba lagu ni kan?hehe* i want this too! yup..quirky!

Sha Pattinson said...

waaa lain dari yang lain heheheh ..i takde la jumpa nih masa nak kawin ...so i ambi jer gamelan and live band ..hehehe gud idea ..

Flowerie said...

eh u ade contact tak u bag pipes ni?
inform i yek thru email pon ok..
last PP i gi yg kat amang tak perasan la plak ade psl BP ni...
thanks dear

.:ANN512:. said...

sha: gamelan pon best jugak dear..hehe

flowerie: check the website..ada sume contact no. :)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Blog Template by YummyLolly.com - Sponsored by Free Web Space