01.10.2010

Daisypath Anniversary tickers

Our RR :)

Lilypie Second Birthday tickers

Wednesday, January 6, 2010

Ann's Khatam Qur'an Ceremony

Hey ladies!~ :)

Without further ado, I'll start with my Khatam Qur'an Ceremony..ok. I mmg nak sgt majlis nih..sebab? i x pnah dapat buat my own majlis khatam Qur'an sejak dr kecil..so b4 kahwin I nak buat! kebetulan hari i nak buat majlis ni jatuh pada hari 2nd last day raya puasa..so kira open house skali la..haha~

Theme : Shades of pink + Off White

Source : Google

Memandangkan Ash x approve PINK color for our receptions..so I x kira..khatam Qur'an I nak jugak!dia bukan ada pon kan dlm majlis tuh..haha~ ouh..sukanya! :) :)

Khatam Attire Idea: Jubah Modern..by xx

I mmg teringin sgt nak pakai jubah modern..inspired from Dato'Siti..jubah2 modern yg dia pnah pakai..huiii..cantik2!x bley tahan OK!haha.. & haruslah pakai tudung betul kan..x de jambul2..nama pon majlis khatam Qur'an kan..haruslah wajiblah kita menghormati majlis spt itu.. :)

Ann's jubah modern wishlist : mesti yg ikut shape tp x de lah ketat sgt kan + baju mesti ada 2 layer (pink&white) + tudung 1 lapis je coz I nak tuck in + simple design tapi batu2 byk, baru nampak 'bling2'..hehe

cari punya cari punya cari..
finally!
I found 1 design yg similar to my wishlist! suka! :)

Credit to them

Favor Gift Ideas:

Custom Made Surah Yassin (utk di beri kpd marhaban group)

letak skali Nama Pengantin & keluarga

DIY Pink Pot pouri


Pink Fancy Cookies *I llooooiiikkeeee~*




CHECKLIST

*walau ape pon..as we know kita hanya mampu merancang tapi hanya Tuhan yg menentukan..harap2 plan ini akan bjalan dgn lancar..Insya'Allah*

till then girls,
muah2! :)





10 comments:

naddynad said...

oh Ann...suka tgk awk, sgt rajin!!
hehe

harzharun said...

be prepare sal bacaan jugak dear...karang, sbb gelabah, bc bterabur...hehehe...dah kira piyed lom?..jgn jth on red day u plak ok...

cik yaya said...

hi Ann :)
sama lahh..pink tidak di approve..jht tau T_T
anyway, cantiknyeeeee

fikaryna said...

setuju sagt..huhu..plan da baik..beli jer..n doakan seme jalan lancar okeh..

MyRule said...

ann... saya sgt suka... kan best kalau dapat buat camni gak.. :P

Riena said...

keep it up ann...
saya suka baju pink putih tu..sangat cantikk tau

.:ANN512:. said...

naddynad :hehe..x adalah nad..biasa2 je..tq dear :)

harzharun : piyed?oho..period..haha!of coz jauh lagi bln 9 kan..so x leh kata period kite tuh confirm dlm minggu tuh or not..anything can happen kan?nervous ke hape kan..haha..but so far I dah plan dah awal2..let say I period,the ketua marhaban akan baca & maybe I akan berzanji..anyway by Sept i akan jumpe ketua marhaban utk discuss further bout this & will update my chechlist :)

cik yaya :oh,samalah kita.. :)ni kira I balas dendam la ni yaya..haha!

.:ANN512:. said...

fikaryna : oh pn ryna!tq2..doakan sy ye :)

myrule : saya pon suka!~hee..

riena : baju tuh cantik kan??harap2 kalo ann pakai baju tuh cantik la kat badan..huhu

~Legal me Yours~ said...

spot on sweetie...

got my email?

.:ANN512:. said...

heyya!

got it!check ur mail dear :)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Blog Template by YummyLolly.com - Sponsored by Free Web Space