01.10.2010

Daisypath Anniversary tickers

Our RR :)

Lilypie Second Birthday tickers

Wednesday, October 13, 2010

Let's VOTE! ^_^

Hey dear ladies!~

Ok. Toooo many stories to update. Cik puan Ann tak tau nak start mana 1 dulu..hakhak.

Ramai orang tanya Ann, 'so how Ann,dah kawen?' 'Ann,best tak dah kawen?' 'Ann,ape perasan dah jadik wife?' 'Ann,how?sakit tak?' *jawapan hanya boleh share dgn yg dah kawen shj ye ;p* hahaha and bermacam2 lagik soalan.. Ann?= I kan sengal ayam goreng KFC,haha..natural jek sokmo. tapi..ada 1st thing benda yg Ann sangattt rasa lain macam..cm rasa btol2 dah jadik wife Ash bila after akad nikah, dah lepas adat sakinah sume,bangun selawat & pengantin salam ngan kedua2 family, Ann salam tangan my FIL. No words can describe how i feel. Sebab=even parents Ash sgt sportinggg & Ann rapat ngan parents dia tapi selama Ann kawan ngan Ash,Ann tak pernah shake hand ngan dia. Ann segan ;p For 7yrs++ Ann tunggu nak SALAM his hand. And that day, masa Ann salam,Ann rasa syahduuuu sgt and cium tangan dia lama2,perasaan mcm tgk jejak kasihan kat tv tu.huhu

Ok. Stop jap psl JB Wedding story..kita bagi line panas dulu..hehe Tis time,Ann nak mintak tlg..ni seriusss bongoks ok. Act ada story behind why jadik camni..later la i cite. Now, I really need your guys help on KL Photographer mana yang korang suka. Ann nak kena book ASAP for KL reception.

Let's V O T E! Ann nak sgt Kudegraphy tapi ada benda lain yg Ann kena consider. so cannot ;( So..Siapa korang suka?? Bagi la Ann link fotog tu. nanti Ann boleh list kan & share all KL photographer's name for b2b reference :)

Tapi bagi tak menghampakan semua, Ann bagi teaser khatam,nikah & mlm berinai. Mesti korang benci Ann kan?haha *baling 2 biji tomato pelis?*

 Malam Khatam Qur'an 

Akad Nikah 

Malam Berinai


TTYL,
Ex-girlpren Ash ;p

18 comments:

Cik NeyNa said...

memang mencik..
mencik..
mencik!!

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

taufiq shariff!! fad manaf!! udey ismail!! mukhriz latif!! ehehe.. cepat sis. book mereka.

Jan said...

Salam ann

aduhaii teaser lagi! sib baik dah tgk kat Fb OP..hehehe..pandai tak kitaaa? hehehe

Taktahu lak photographer kat KayEl..sebab dok Melaka kan..Sori dear cik puan ann...

Hepi hunting...I think ramai follower u, akan tolong..no need to worry, k!

Tata..ex-GF Ash..

sharifuddin N shakina said...

saiful nang?hehe..jd same taraf ng DR SMS..hehe..:P

sharifuddin N shakina said...

ann..jemput kina reception kat KL eh..hehe..muke tak malu..

Reen Tart Nenas said...

an, baju nikah best. adoiii sket je gambo die.
cuba gugel, rashdi amin, acai jawe... herm ramai lagi...adoiii saiful nang, kukubesi

Wani said...

Hey Ann. I came across your blog through some links and I really love the wedding details and stuffs that you've shared.

Congratulations on your wedding, the pictures are stunning and I can't wait for mine!

For wedding photographers in KL, I'm using Ministry of Moment and Blisscandid Photography as my photographer next year and their price are reasonable and the pictures are breath takingly awesome.
You should really give it a try. Or Shutter Speak, they're amazing as well. (:

Congratulations once again! (:

Cik Belle said...

ann, baju nikah sangat cantik! =) shahrin aziz, rashdi amin, taufiq shariff, ahmad fairuz and ... banyak sangat la ann nak list! semua pun hebat2! =)

cik senah said...

cik senah suka baju nikah cik puan ann..!!.. simple & nice..

ermm.. pasai photographer KL.. cik senah sendiri pun tercari-cari.. photographer belah kedah (belah cik senah) dah tau dah nak booked sapa.. belah KL nie arr.. pening cikit.. ermm.. tunggu cik puan ann buat listing photographer arr nohhh..

p/s: congrats to both of u..!!~

SoFiA.opY said...

Ann!!mana u buat baju nikah eh?oh cantikkkk!!

me vote for Daniel Zain And Taufiq Shariff!!

Bakril Hafiz and Acai Jawa pon bolehhh~

=P

ummphs.. said...

hi anne.
congrats! baju nikah sgt gorgeous ok. :)
vote - taufiq shariff or fad manaf! price sgt ok dan gmbar superb! :)

Anonymous said...

cube tgk janggut touch

♥ balkidz_hunny ♥ said...

ANN, i baling buah kiwi bulehh? :p
kudegraphy best jugak! Daniel Zain,Udey Ismail,Rashdi Amin banyak je kalau mahu di listkan :) gud luck then!

Sabrina Jasman said...

Peveyhack.com Photographer die nama Rashdi Amin. Dia ambil gambar memang lawa.

kay kamal said...

taufiqshariff baru lpas operation.. he went on an emergency one thus my pre-wed yang ptt wat next week telahpon ter-cancel sungguhpon da 6 bulan book dier... sdey but takpe. da dier sakit kan

fad manaf lawa tapi ade disclaimers from sab sabby.

daniel zain tangkap gile georg i suka!

photoaura pon i love love love

yg lain i pnah tgk here... mayb u can tgk?

http://bride-muse.blogspot.com/2010/06/photographers-berbakat-yet-affordable.html

arjunacipta said...

Salam Ann

Congratulations on your wedding Ann. Semoga perkahwinan Ann & Ash dirahmati dan diberkati Allah. Didoakan juga agar perkahwinan Ann berkekalan ke anak cucu dan berbahagia hingga ke akhir hayat amin. Thank you so much to be as a wedding bloggers all this while and like it or not your blog menyumbang sedikit sebanyak visitors to our blog too. Thanks again and Selamat Pengantin Baru Ash & Ann

best of regards

ZIZAN HADY SAAT & ARDLY LUFIAS KHAIRI
ARJUNA CIPTA & ASSC

Athirah Rahim said...

I vote for amrul kareem dan fad manaf sebab diorang tu kawan I haha.. gambar diorang sangat artistik. diorang penah shoot untuk artis dan yang penting, affordable.

tapi kalau ada budget lebih why not saiful nang or shahrin aziz kan? hehe. but my preference, cari photographer yang kita dah kenal so that easy to work with.

anyway, selamat pengantin baru untuk ash n ann! sorry lambat wish.. :)

Nurul said...

Ann,
I ni silent reader jek. Tapi nak jugak sibok2 post comment~ ahahahahaha =D
sbb i baru kawin, n i hired them as my OP, so i suggest kat u ya..
Ini link dorang~
http://weddingmalaya.fotopages.com/

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Blog Template by YummyLolly.com - Sponsored by Free Web Space