01.10.2010

Daisypath Anniversary tickers

Our RR :)

Lilypie Second Birthday tickers

Monday, October 25, 2010

Elly's wedding + Post Wedding Teaser

Hello lovelies :)

Semalam Ann sempat pergi 1 wedding blogger bersama Ash.. Siapakah dia? Dia adalah Ex Cik Elly.. hehe. Kami bersahabat baik melalui blog, msg2 kat FB, bergossipin' tru phone calls. Asalnya dulu sebab=kes bengang ngan our designer pasal our baju..huhu. ok cerita lama & dah lepas pon. Ann tanak bukak cerita. Tak baik.hihi. *Zip! ;p*

Masa received her wedding passport : Ann terus tunjuk Ash & cakap, 'Bang..tengok ni. Ha, wedding passport ok. Meletop!Kite ada?' hahaha. Serius sgt comel & sgt impressed ngan 'kekretipan' mereka.hehe

Theme=red & black. Sorry Elly..An tadak baju black / red. I just realized I takde both colour time nak bersiap. ahaha. So, incik suami yg kacak lagi bergaya,*ewah,amik hati sgt ;p* sila take note. Minggu depan, I paste sticker note kat ur wallet ok. ;p

Tada!~ Nasib she recognized me..if tak,malu!!! hehe & Elly sweety asyik cakap, tak sangka finally kite jumpe jugak kan..hehe, Johan..thanks to u sebab bagi kiu kat Elly kata ada kawan ni hah dok terpacak depan meja pengantin. coz time tu Elly tak nampak kitorg,ada kawan2 dia dtg kat dia. Huhu..gila tak malu ok Ann nak amik gambar jugak ngan Elly kat meja pengantin..ahaha..Ash dah cubit2 I,malu kot ada wife cam Ann.hahaha
 Congrats to both of u Elly & Johan :) Korang mmg sweet! ^_~ Moga korang bahagia selamanya & thanks sebab sudi invite kami. See you next month! :)

 Siap ada budak2 menari..macam2 lagu..comel! Ann dulu cari budak2 belly dancer menari utk arab moroccan wedding Ann aritu, tapi tak jumpe. Kalo amik mak budak menari belly dancer,aiyo.matilah kena gam wedding Ann..silap2 guest,nak2 org tua yg datang baling telur masin sebijik kat Ash&Ann kat pelamin. hahaha

Oh. Affiq AR msg Ann kata ada lagi part 3 gambo wedding. hehe.

Ini dia : Mlm Khatam Qur'an & Mlm Berinai

Last but not least,

Terimalah teaser post wedding pix sempoi dari kami :)
Tema=Free&easy :) Arab2 hilang dah.ahaha


TTYL,
Ann

Next entry:KL wedding preps

11 comments:

Queen4ADay said...

oh, i want post-wedding photoshoot too T_T...pre-wedding dhla xde..T_T..
btw, adore ur wedding.perfect execution i must say=) omedetou gozaimasu!

aziraarif said...

ann..i pun pergi wedding elly..tapi pegi sekejap je..tak mkn pun..hehe

faRhaNa said...

Ann, i suke giler pic u time khatam Al-quran..gojes n sweet..

ms syaz said...

ann.. i sookkkaaa ngan gambar yg u post sorang atas pelamin chantek tu.. blh buat cover depan magazine tu.. siyesss.. x tipu babe.. sumpah cantik! ppheeeewwiitt! ^_^

cik senah said...

simple and nice post-weeding photoshoot.. :)

cik senah suka aksi simple2 ajee.. hehe..

ZARA said...

alahai... ai pong g gak wedding elly. sama ngan aziraarif, tak makan. just singgah say hi, congratulations, thanks, bye! salahkan bapak saya yang persuade saya tengok dia kasi dino makan. yelah, orang gayat bela hanjing... tu lah jadiknya!

neway, insya-Allah i'll be coming to ur reception kt shah alam. dokat sajo, kalau i tk g u belangkong ai k? huahaha... see ya!

.:Cik Puan Ann:. said...

queen:hehe..domo arigato sweety.. p/s:i siap tanya my sis apo kobondo omedetou tu hah.i tau dah.hehe jadik tourist guide i nanti mau? hikhik

zira:oh u gi ke?ramai gi kata tak makan..nape ek?ann makan lagi ngan ash kat tempat lain after makan kat situ.hehe *gila makan je keje ;p*

farhana:really?hehe..thank u dear :)

syaz: alalala!~ *blush* ni yg den ghaso nak apply masok magazine nih..haha ghase2 kena baling dlm tong sampah tak kalo ann anto gambo?ntah sape2 org feeling artis ni kang jawab editor..haha

senah: chek jugak!kadang2 ja chek ober..saja la nak feeling2 artis..dapat 1 hari pon jadiklah..hehe

zara: oh ye ke?i pon tak lama..dlm 15 min ada kot.i jamah sikit-amik pix budak-amik gambar ngan elly-balik. if tak,mesti jumpe kan?hihi. erk?siapakah dino? ann tak paham ;p part last i soooka. haha. baiklah. i ready rotan pink comel utk blangkong u if tak dtg..

ZARA said...

dino tu hanjing rottweiler jaga rumah. bapak i xcited nak tunjuk kat kitorang dia bagi hanjing tu makan so my fiance and I terpaksa lah menyaksikan dia memberi hanjing dia tu makan, tu pasal lambat gerak dr melaka. kalau nak bg makan hanjing tu makan kena suruh dia 'sit' and 'stay' dulu br boleh bukak sangkar bg dia makan. so nak tunggu hanjing tu 'sit' and 'stay' je dah setengah jam. mmg hanjing degil betui. sampah masyarakat! tu yg i sampai lambat.

btw, lupakanlah kisah dino si hanjing tu! yg penting i tak bawak hanjing tu ke wedding u, huahahhaha

kay kamal said...

i came but tak jmpe memane bloggers pon.. i came in mase elly tga mkn.. i got lost almaklum not a putrajaya person...dang~~

p/s: going to xora's/zara

kay kamal said...

i came but tak jmpe memane bloggers pon.. i came in mase elly tga mkn.. i got lost almaklum not a putrajaya person...dang~~

p/s: going to xora's/zaila's

Leonora Halim said...

menarek citer hanjin bernama Dino ittiew... *tetiber* ehehhe....

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Blog Template by YummyLolly.com - Sponsored by Free Web Space