01.10.2010

Daisypath Anniversary tickers

Our RR :)

Lilypie Second Birthday tickers

Friday, October 15, 2010

Ash&Ann Situ Sana Sini

Hi all!~

Di ketika ini *ewah ayat ;p* Ann sedang gigih menyiapkan persiapan utk KL side..penat proses minda ni tapi idea2 takmo keluar..yang keluar : nak ajak boypren eh hubby *malu la pulok..blush* tempat2 makan best.haha. pengalaman menjadi wedding planner for 4 events *from khatam-sanding* kat JB hari tu mmg sgtttt 'stress-FUN-full' *matilah cikgu bahasa Inggeris block terus blog Ann..haha* oh fret not, ann tetiba jadik bridezilla hokeh.haha. BEST! Seperti Ann pernah cakap before ni, setiap majlis esp wedding, tak kan ada punye yg 100% perfect, pasti akan ada cacat cela even sedikit. Yang penting kita as a bride dah berikan yg terbaik and pada hari kejadian *hehe* kite just E N J O Y sajoh ok!~ 

Anyway, Cik Puan Ann ni ada terima 1 email yg sgt annoying..wa tgh bengang ni. wa tak kisah nak share cite everything..sharing is caring kan? :) tapi kalo lu dah sampai nak mintak wa punye DETAILS preparations, gimmick & flow majlis semua,$$ budget stp benda,design stp satu, nak every single details nak COPY, SEBIJIK SEPOTONG,dah macam KEMBAR SEIRAS macam wa punye wedding,pe cer?baik lu mintak BUKU wa. COMPLETE. Nak? Nothing FREE in this world la moi. Lu bayar wa,wa tada hal punya. Wa siap pergi 'binding'kan buku wa,wa bagi cantik2 sama lu. Cincai la..apa mcm? *Ni yang den ghaso nak apply koje jadik writer ni..publish cerita prepation wedding..last2 takde org nak beli.den sendiri sign buku sendiri bajet artis fofuler..hakhak*

ok lupakan. Talking bout pix.. FYI sorang pon family Ann; dari family sendiri-cousin-sedara mara..family members la yg penting.. takde amek gambo ok. Tak percaya ke? Believe it! haha. Excited lebih wedding Ann lain macam barangkali. haha Ada la tapi ciput beno..cam buat celah gigi je.haha. kitorg byk sibuk bergossip,ke sana ke mari sume.Tapi Ann tak sedih..bongok ke hape ko ni Ann? *ketuk kepala sendiri secara comel ;p* Ann pon kan..tak tau pon kalo ada pix2 Ann kat FB,kalo tak orang2 bgtau..hahaha..gila bongok dowh.

friends & clients sume Ann invite for KL,so hopefully akan ada bykkkkk la pix for Shah Alam's reception nanti, insyaAllah :)

So sama2 la kite tunggu pix from OP ye.. :) btw, Ann sgt happy bila tau ada insan2 BAIK HATI yg review tentang Ash&Ann :) *lompat2 happy*

Thanks to Dewi from DewiNurKasih Blog. Shez the 1st blogger yg review tentang kitorg. tq dear. Ada few lagi bloggers gtau ann kat FB..later i'll give u guys credit k..thanks sudi review belog picisan & tak semenggah Ann ni..hihi

Nak tengok pix2 Ash&Ann? Jom tgk kat OP punye FB..hehe

*Ann suka ni pelis ;p*
Double thanks to u guys, Artisme Republic for hupload pix2 kami yg unedited & edited.. *SUKA* I still waiting gambar2 mlm khatam & mlm berinai i..nanti i post k :)

Affiq Artisme sebab cepat hupdate kan pix pengantin kat ur blog..hehe

Teaser 02.10.2010
Solemnization 01.10.2010
Arab Moroccan Reception 02.10.2010

Juga kepada Fozan Artisme sebab melayan kerenah bengong Ann ni..hahaha.

Album Nurul Huda & Abu Zar *gile old skool dowh nama..hahaha*

Triple thanks to u lovely sis, Ian Sham sebab masukkan our pix in ur blog.. ♥ u!

Ash & Ann

Oh and yesterday..I received mail from XX..super duper happy!Yeay! nantikan Ash&Ann di ..... ya :) Will let u guys know later!^_~

Tetiba Ann rasa nak share 1 tips.hehe

TIPS kalo gatal sgt nak jadik WP utk wedding sendiri macam Ann ;p: Kena BANYAKKKK sabar + bila involved ramai sgt orang & vendors,akan jadik macam2,so BACK UP plan WAJIB ADA + think WISE! + tak boleh STRESS... at all!nanti idea2 tak bley keluar ok.dah la kite pengantin..huhu stress takpe but at the same time kena relax..hihi.. selamat mencuba :) 

p/s: rasa2 give up, Cik Puan Ann ready je utk di hire ;p

15 comments:

rose said...

Ann!!!Congratez 4 ur wedding n kerana berjaya menjadi WP yg super duper mantap meletopz! ;)

gud luck 4 ur KL reception dear!

ettyzukhair said...

beau! beau! beau! congratz for both of u...btw..i'm one of silent readers...(",)

ElyaElmo said...

Ann!!aduhhh...sukeee sgt tgkk stylee moroccan ann ni!!! lagi lagi piccassss

cik senah said...

ermmm.. konsep yg cantikkkkk sangat.. kiut aje ann dalam persalinan tersebut..!~

p/s: cik senah pun suka tgk gambaq cik puan ann terlentok kat bahu en. hubby.. hehe.. comelzzz!~ :P

Cik NeyNa said...

saya sangat marah coz u are damn gojes ann..
that turban really suits into u..

Reen Tart Nenas said...

suka sangat pix itu! jgn dilayan stalker or minah kepochi itu. nie pun tgh mengalami sindrom yg sama. blogger skang dh femes cam artis dah!

farah yasmin said...

OMG Annn!!!! i love your wedding! class gitu.. alaa Ann,x payah layan la..stalker tu nak jln senang..biar dia cari sendri..tanya sket2,boleh la layankan..kalo nak full details,amboi2..malas betul dia buat research..jumpe Ann kat blogger and brides gathering dulu pun,mmg nampak Ann ni sgt particular and very organized! congrats Ann! mmmuuuaaahhh

Renee Meow said...

woaaowww....sgt2 chantek.. :)

congratz on ur grand wedding...more pics pls.. :)


meow~
http://reneemeowwedding.blogspot.com

Cik Belle said...

ann! cantik sangat! sukeee! tahniah ann11

Cik Ima said...

hye ann,

sy silent reader ann. tapi tak leh tahan nak silent2 lagik sbb tgk tahan nak puji ann. hihihi super cute + cantik tertarik kau mmg dbomm weh!

tahniah ann n husband! dah lepas dah pon..

xoxo

♥♥relyza♥♥ said...

cantiknya cik puan ann!!! ann, awk berjaya jd WP la. pasni keje jd WP plak. ihiksss...tp seyes, suka sgt ngan ur majlis. sume nampak terletak, teratur. tahniah!!

♥ hazlynda kushairi ♥ said...

jatuh cinta! i love ur Moroccan theme. super duper awesome!

.:Cik Puan Ann:. said...

rose: *blush* thanks dear :) hikhik

etty: tq darl :)

elya:ha tungguuuuu~ hehe

cik senah:ann pon suka..tapi nampak cam gila gedikk no cheq..hakhak

neyna:pls neyna..jgn marah ann..hehehe oh ye ke?ann tak tau la ok ke tak ann pakai..hehe

.:Cik Puan Ann:. said...

reen: hehe..ha tu lah.bukan semua camtu..segelintir je.hehe mak tetap bukan artis. mak insan biasa sajoh..haha

farah:darling!~ hehe..thank you..hikhik..nanti kawen jempot i dtg k :)

renee: ehh/biasa je u..takde grand2 pon..kat dewan je pon..bukan hotel..hehe anyway tq dear :) will post lagi pix later ya.. :)

belle:tq dear!!~ :)

.:Cik Puan Ann:. said...

ima: hahahahaha..u sgt klaka ok. anyway thnaks for ur compliement **blushh** :)

relyza:ann rasa suka plak jadik WP pelis?hehe ingat nak apply la job ;p thanks dear :)

lynda:hehehe..thanks dear :) ann nak suka jugak!! bley? haha

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Blog Template by YummyLolly.com - Sponsored by Free Web Space