01.10.2010

Daisypath Anniversary tickers

Our RR :)

Lilypie Second Birthday tickers

Wednesday, April 14, 2010

Oh Supir!

Morning all!~

Today bersiap awal. Today takbley fikir pasal kerja. Sebab ada few lagi dais decorators & bridal boutiques yang Ann nak jumpa hari ni. Asyik postpone je nak jumpa dorang. huhu. Ann pon skrg ni tak berapa sihat. Ada uols tau last Monday I almost fainted kat gym? nasib blackout je. haha. SERIOUS tak tipu. sebab tak boleh bernafas!PANAS! tgh2 class pulak tu. aero yoga ke hape ntah. instructor tu siap angkat I. badan I sejuk gila, kepala dizzy, sayup2 je dengar suara2 gym members, tangan kebas semacam. tau2 I dah baring kat sofa. huhu. gila bahang & panas hokeh gym tu. cuaca kot. plus penat pon ya jugak. Sejak balik from Spore-JB, dengan kerja & tidur tak menentu, serious EXHAUSTED. Camne la nak re-gain energy ni..jakarta lagi,bandung lagi..perlukah kacip fatimah power root? tak kan la long jack ali cafe, kopi kapal api ke kan? ke kopi janda? *motiff kopi boleh tambah energy?* bahahaha.

Mlm ni pulak, aktiviti membawa sepanduk penyokong PM kita, Najib Tun Razak di TS, KL. *Motiff Ann masuk politik?* haha. mlm ni saya akan menyokong dengan penuh gaya fashionista di Berjaya Times Square,KL untuk Najib..........Salman. no no no. tiada rupa Salman Khan. huahuahaha. yes. malam ni NS ada fashion show kat BTS. saya selaku BFF harusss 'paksarela' dtg. huhu. penat hokeh mlm semalam membantu dia menjahit manik2 bagai..utk extra ape ntah.

Oh ya. now. turn to GELABAH mode y'all!!!!!!~

SERIOUSLY need ur helps! Tolong!!! Bantuin aku!! Last min, changed my mind. takmo gamble. sebab badan pon tgh tak berapa sihat..plus mahu menjadi real OKB..ada driver segala.. kahkah maka saya perlu SUPIR di Jakarta. I got tonz of supir's no for Bandung from family&friends, but for Jakarta, so far byk org bagi..tapi suggestion from others. i nak someone yg mmg ada experience with dat supir..oh no. ada kah?

tsk tsk tsk

7 comments:

fikaryna said...

hmm..sian ann..penat betul 2..ambik supplmnt la ann..bagi tambah tenaga n vitamin dalam badan..

tntg supir..nggak tau deh..moga berjumpa yg baik2..huhu..

NahWaL said...

nawal ada supir tapi di bandung la. huhu. anne landing kat jakarta?

paw said...

ni supir for jakarta.. last week i g sane dier lar jd my supir.. u msg jer dier.. confirm dier bg prompt reply! pak erwan: +6281513914533

harzharun said...

i ada supir...tp di medan...my brother blajar c2..haishhh, xle nak bantu...btw dear, jg kesihatan!!!!....xnak u pengsan on ur big day plak..

azira.arif said...

ann nah zira nk bagi sikit energy yg terlebih muatan kat zira ni.hehe.. kalu nk energy, tido yg cukup...kalu amik kacip fatimah, tp tido x cukup, takde makne..

pak supir pula, ala terbuang la kad dia...x dpt nk bantuin

.:ANN512:. said...

fikaryna: ha tu la ryna, ann ingat nak amik la..hehe..thanks ye ryna.. :)

nawal:haah la yang..kat jkt..ada kerja kat jkt.

paw: thanks! actually i ada gak no pak erwan tu..since u ada experience sendiri ngan dia, i'll call him. dia ok tak?

harzharun: oh thanks! yes..haru panten pengsan nanti.huhu

azira: hehe,betul3x..thanks zira :)

paw said...

Sowi lmbt reply.. i x sure u still kt msia or da g Jkt..

pak erwan sgt ok! very informative n peramah..
tp make sure u ckp ngn dier u nak dier jer jd supir u.. coz last time mase i g, mase 1st day jer i ngn dier. n then mase ari ke-2 n 3 dier sub kat supir lain.. xbest lnsg! sbb supir lain tu xtaw jln sgt.. wang mase jerk! hihii

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Blog Template by YummyLolly.com - Sponsored by Free Web Space