01.10.2010

Daisypath Anniversary tickers

Our RR :)

Lilypie Second Birthday tickers

Tuesday, April 6, 2010

Ann is back! :)

Hey cantiks!!~ :)

Oh...I miss my BLOG n BLOGGERS babes like CRAZY.....'i miss u like crazy..even more the word can say..lala..lala'

Friday
Selamat tiba di KL on Friday night..sampai je airport terus call Anil tot just nak cakap send my regards to sume yg dtg..tapi di 'paksa' juga suruh dtg..hehe..so dari airport terus gi Anil's house..sampai around 12 malam..MALAM ye..haha..still ramai lagi bloggers kat sana..segan ok.sebab me&Ash dtg lambat ..pastu bawak badan & perut saja..haha..tapi serius tak sempat nak tapau ape2..dari airport kot..anyway happy dpt jumpa dorang lagi..hehe

antara bloggers yg lambat balik..hehe


Sha..finally..kita bgambar sama kan Sha?? aritu kat gath tak tersempat nak snap pix wif her..hehe..
Jai..oh sangat happy bila bergosssiiip bsama dia..sbb kitorg je yg bride2b..so byk benda la kitorg share about wedding preps..hehe..thanks lalink :)

p/s: Anil, laa..Zam&Ash kenal rupanya..what a small world..haha..klaka la Zam..hehe

Saturday
Kepenatan..cover balik tidur tak cukup slama sminggu lebih kat jb spore.

Sunday
Naik pulak Genting. Got VIP tix for ABPH..view sgt baikkk punya..hehe :) plus jumpa plak member2 yg cover utk various TV prog, mags..haruslahh b'gossippp girls kann..SUKA~
*oh, i heart red dress kak Engku..Calvin!!!iols nak baju tu!bley?hehe*


Btw, Ann sangat ketinggalan keretapi..no..lagi slow,snail.haha. my friend yg perasan. I shud say thanks to thesse 4 beautiful bloggers..yg I noticed for giving me this award..

Leonara
Elfazira
Aween
Norr

thanks ya..Sorry sgt lambat gila baru perasan..I tot takde sapa nak bagi award kat I yg tak berapa 'biutipul' ni..hehe

About wedding preps : There's a LOTT of things yg I pissed off..yes. Some of wedding vendors tak faham. Yes. I mmg SGT detail..annoying kah I di mata kamu wahai vendors?plus mgkin salah 1 sbb dulu I pernah involve in event industry..tapi saya cuba sampaikan dgn penuh sopan & comel, dan saya bukan artis or anak 'somebody' yg majlis di sponsor sana sini..kitorg BAYAR sendiri ok. harusslah kitorg nak tau ape secara detail camne dorang punye service /camne I nak/apa yg dorang boleh bagi dgn budget yg kita allocate kan tu..hish!

Erm..Am I bridezilla now?

YES! I AM!

BRIDEZILLA MODE: ON!

8 comments:

Sha Pattinson said...

wahhh ann is back!!!! heheh takpe laa lambat datang janji datang coz makanan banyak sangat okeh ..and anil pun risau coz byk sangat .. and finally dah nampak ash dia hehehe ...love talking with u ari tu kat gath tak sempat nak bergamba finally u ingat ...heheheeh thanks for the lovely picture nnti i curik kay ..izin tau hehheh curik izin ..u such a lovely person and very the sweet ..and very talkertive .. hehehe tapi bukan gossiper kan .. nice meeting u ann .. :)

Sarah Abd Rahim said...

Hey Ash!! Welkammmmmm back! =D
Tak adil ni.. Dapat bergambar ngan Sha.. =/

Zainur said...

Ann, kita dah jumpa pun Najib 2 kali..dah ambik ukuran semua..ingat nak kaco u suh ambil ukuran..hihi...tp najib kata my fren pun xpa. So skrg tgh tgu next month utk first fitting...yeay!

*design beliau semua cantik2...rambang mata nak pilih. thanks to u yang memperkenalkan masa gath aritu..

NahWaL said...

come on, waiting for the next entreee ann!!

dialicious said...

alamak bridezilla mode on!!!!larikkk!hahahahah
comel pls!eh lagu my destiny tu best gile kan!i pasang a few songs by Jim brickman on my wedding day...hey tq for dropping by dat nite ye
miss u toooo

Wawa Vtec said...

happy bridezilla-ing! hehe

.:ANN512:. said...

sha: no no no.am not dat gossiper type. buang masa,tambah dosa.huhu.btw,nice meeting u too :)

sarah:erk..ash pon comel gak..haha..sha cumill :)

zainur:owh really?! dats gud..oh u ke yg nama nurul tu?ktorang konpius jap.nurul ke zainur..huhu

nawal:k2..sabar2..hikhik

diah: hahaha. jgn larik. jogging. baru cumil. hehe. haah kan.jim brickman mmg best lagu2 dia..hehe

wawa: tq wawa :)

Zainur said...

nurul tu saya la...hehehe... anyway semoga ann tenang2 saja menguruskan persiapan wedding :)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Blog Template by YummyLolly.com - Sponsored by Free Web Space