01.10.2010

Daisypath Anniversary tickers

Our RR :)

Lilypie Second Birthday tickers

Tuesday, July 12, 2011

Quotation AMP 2012

Hello gorgeoussss!

Lama rasanya tak bergossip  pasal wedding kannnn? 
Ann pon TERlupa sebentar tentang Ann Magnifique Planner kesayangan dek seghonok bebeno jadik REAL housewife ni sekarang. HAHAHA
I know I know.
Gambar2 job prev clients pon Ann x sempat2 nak upload lagik sbb bpinor mata nak pilih pix.
Tengok brg2 pelamin & deco yg byk gila tu pon x larat nak kemas 1 store tu hah. Tgh cuti2 ni alhamdulillah setiap minggu ada org/company sewa brg2 :)
Tapi sungguh pon mak terkadang lupa ada bisnes WP, 
TATAPI
JIWA mak tetap membara2 uols kalo berceita tentang wedding stuff. HEHE
Remember entry INI?
Kata sekarang REAL HOUSEWIFE?!
Konsepnya, baru sebulan mak dah meroyan jadik DESPERATE housewife. Setiap jam call Ash, 'Daddy, bila nak balik?!'
'Ok dah pukul 9pm, tadi kata 8.30pm sampai?'
'Ok, pukul 10pm eh kata sampai, pukul 9.30pm saya remind lagi'. 
 Ghase2 menyirap tak husband korang kalo dapat wife mcm si Ann ni? ;p
Mau dia baling HP dia, kasi lunyai stress punya psl. Haha
Tak tau la. Mcm nak kena nampak dia 24hrs baru senang hati.
Tapi nasib Ash dia x marah, cuma kdg2 dia buat dek je. T_____T
And yesterday, I asked him, why Ann mcm ni skrg. *Mak konpius apsal ngengada sgt. Selalu x pernah camni. Time preggie je kot?!*
Ann : 'Saya x paham la kenapa saya rasa camtu eh? Kenapa aa wak?'
Ash :  'Awak x paham?! Saya LAGIIIII X PAHAM nape awak cenggitu.'
BAHAHAHAHA.
  
Dulu masa bz, tiap2 bulan bayo saje kat Astro, x pernahnya sempat tgk TV tu. Sekarang, ado ko tau, aku dah siap hafal time & ulangan cerita2 kat Astro tu hah. Sampai ghase nak bako TV sebab dia asek ulang cite same jek manjang. Byg kan, kalo korang bukak2 cerita tu dah separuh, takpe, cik puan Ann ada. Meh Ann boleh cerita balik dr awal -habis cerita tu camne. Hahahaha. 
INI TAK BOLEY JADIK!

Maka, sekarang, sementara di paksa cuti till November ni, selain daripada memantau main biz,
alhamdulillah Ann byk terima job as wedding consultant kepada WP/individu2. 
And hari2 esp weekends schedule full with org2 dtg jumpa Ann utk
mintak quotation 2012 & discuss on going job with confirmed client 2012. Cuma sedikit ralat esp on the HOTtest date this yr- 11.11.2011, dlm 20 quo Ann terima, ada 5 yg confirm nak amik AMP, Ann x dpt buat & accept sebab time tu masih tengah pantang & even ada team, Ann lagi puas if dpt turun pdg jugak sbb sume custom/theme job.
Takpe lah, duit boleh cari. InsyaAllah rezeki anak tahun depan moga lebih byk. Doa kan ya :)
BOOKING FOR 2012 dah open, so for those 2012 B2B yg masih mencari wedding decorator, boleh lah e-mail kat Ann or Ann prefer u guys dtg jumpa Ann sendiri if nak FULL & DETAIL explaination. So that Ann boleh bagi guideline & bagi fresh ideas + opinion based on ur budget. 
  

Take care lovelies!
Ash & Ann post wedding PS
*Sadis tgk bentuk bdn dulu Tsk tsk ;'(*

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Blog Template by YummyLolly.com - Sponsored by Free Web Space