01.10.2010

Daisypath Anniversary tickers

Our RR :)

Lilypie Second Birthday tickers

Friday, May 21, 2010

Pelamin anganku.......

Hey ladies!~

Oh my..... -_ -

lamanya rasa tak dtg blog sendiri..huhu.ramai nye jiran2 belog Ann yg Ann tak sempat nak nyinggah & ber sok sek sok sek..huu. maaf ye jelitawan2 sekalian. Oh sgttt lah byk benda Ann nak kena buat.. *nak nangis pls* kata back at once back to square one. huhuhu.

Owh alhamdulillah syukur yg teramat.. Oh am sooo happy..to tell u guys the truth, sooo many things *good one def :)* happened to us after 'the hugeeee' decision *yeah..that story* which both of us tak expect / terlintas di fikiran / plan........AT ALL. Emmm..mungkin ini hikmah di sebalik sumanye kot..tak tau la Ann..at least, Ann rasa b'semangat sikit & happy la nak buat balik and cari idea2 baru kan..hehe

Ok. Ann will story mory later lah k part2 tu. Now, without further ado, Ann nak sambung cerita pasal dais decorator yg menjadi pilihan kami..after - pilihan hati. Ingat lagi entry ini? Gila berjanggut baru nak cite kan? haha. sorry ;p

Few days before kitorg gi Jakarta, tetiba I nakkkk sgt gi jumpa dorang ni which I don't know why. Sedang kan dlm kepala mmg dah tak fikir lain dah..kata nak pilihan hati kan..haha. Punya lah susah nak arrange time both of us sebab masing2 bz then 1 day before gi Jkt gi jumpa dorang ..and guess whatttttt?
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
WE LIKE THEM VERYYY MUCH!~ macam ada AURA antara kami gitiew.. bahaha. tak bley blah. Siapakah mereka?

Tadaaaaaa!~

*Kasi ombak* It's REKA TEEMOR y'all! Run by Faiz & his lovely wife,Mumtaz. Gorgeous couple isn't it? Bagai ferrero rocher pinang di belah dua. hehe *No Faiz, i bukan bodek2 u ok.ini betul2 bukan cobaan ;p*

Personally, i really like their PR..*as usual, haruslah PR yg I tgk dulu..hehe* dorang super duper baik, very friendly, easy to deal with la.. ado uols tau, dorang la satu2nya decorator paling lama kitorg jumpa utk duduk discuss..ada lah dalam 3-4 jam kot.*mind u,1st time jumpe ok* hahaha. biasa lah bila dah jumpa geng2 biz yg ngam pulak kan, ha, mcm2 benda nak bercerita. siap dorang dah interview kitorg macam2..macam mana kenal, kat mana etc.. haha. bukak sejarah semua dah..'sejarah mungkin berulang,,lalala' comel kan dorang?

Nak balik,dapat ni..hehe..cute~ *Note:this is not complementary doorgift whatsoever frm RT tau :)*



Ok. Masa nak balik KL,dlm flight me & Ash dah fikir habis2, this is it. It's Reka Teemor. Yes! Then, esoknya terus gi PP kat Mid..walaupon still penat, tapi mmg plan nak dtg, meramaikan crowd. tot nak bg support la kat Reka Teemor & Ian Sham. hehe :) Huii..mmg rugi la sape tak gi PP kat Mid ari tu..SUPERB cantik kot RT's booth :)

Credit to Ian Sham *thanks sis for the pix :)*



Cantik kannn? *SUKA*

Oh ya. Invitation Cards dia pon cantik2..unique..

Ok. That's it. me & Ash confirmed nak amek ngan dorang time tu. Ash sangatttttt HAPPY ok that day. haha. sebenarnya dia suka kawan ngan Faiz tu kot. mmg cool lah dia tu. Mumtaz pon baik & very soft spoken orangnya. Then, we supposed to jumpa dorang utk bg cheque [dep] & discussed psl our theme, dua kali me & Ash re-arrange our schedule & stp kali tu ada je masalah..tertinggal buku cheque lah, dan2 nak keluar dan2 tu lah client nak jumpa etc. So I plan nak jumpa jugak dorang by this week. No matter how. Nak borak lagi. haha.

Suddenly, on 15/5, when I was in JB *to be exact tgh2 kelam kabut nak gi Senai airport* I received a call from 1 of my biz friend & I was like...............................................................................
O-M-G.
Again...
O-M-G..It is real?

Guess what???????

I got offer yg sgttt.....em,tak mampu...tak terkata,.....*speechless* untuk I tolak...which....kitorg sgt2 tak expect pon benda2 camni nak muncul kan..alhamdulillah,rezeki..it's not like kitorg dapat super murah..NO. coz kawan tetap kawan,but business still business..but...as I said, I can't simply say NO to this damn BEST 'offer'. Plus, knowing them for 6++ years, I know their's taste. So, now just hope they can deliver the best for our W-day ;p
*mereka ada dlm list ni..rasa2 sape ekk?* (^_~)

yeah,again, bila kenang2 balik, maybe ada hikmah di sebalik semua ni.

Anyway guys, pls pls pls Alif Sattar, to those yg masih mencari dais decorator, sila lah hire Reka Teemor..sebab :

1) .....Ann serious sedih :( :( :( and i know Ash too sebab tak dapat amik mereka, serious rasa b'salah gila & I dun know how to..........arghh
2) .....Ann sgt kecewa sebab tak dapat tgk the real hasil kerja mereka di majlis saya..*dia dah sketch ok :(*coz I know end result mesti sgt cantik & superb & so far, hasil kerja dorang sangat tidak mengecewakan..seriously, u wont regret la hire dorang, insyaAllah *SAD*
3) .....kalo korang hire RT, kalo korang sudi, *shy shy cat ;p* tlg la jemput kami dtg..boleh kami merasa jugak dtg ke majlis org lain..at least leh feeling2 cam kat majlis sendiri..hukhuk.

For more info :

Norfaiz 019- 362 8680
Rozana Mumtaz 019-224 8894

oh shoooot! Ann dah lambat! huhu..harus terbang lagi..terbang lebih tinggi..hehe, sambil2 tu ingat nak usha2 kalau2 ada t'nampak doorgift2 comel ke kan..hopefully jumpa..hehe..

zaijian Msia..

xoxo
3.45am

6 comments:

NahWaL said...

Ann! faiz and mumtaz are super nice and super gorgeous kan? i couldnt stop staring at mumtaz cause she was so arab arab and mata so besar and nice. haha. i met them at saloma bistro's PP and buat kad dengan dia. it didnt help though cause dear daddy was being oh-so-dramatic with them, hhaa. but i think we're set to go.

so nice kan reka teemor! but pelamin with them takot too much.huhu..bit expensive but takat ni tak penah lagi pergi wedding yang guna their touch. what do u expect from designers kan? we're getting the layout of the card sometime this week. tak sabar!!

love of nanamir said...

Ann.. wut was the fantastic offer ann???? citela.. citela... hehehehe

[ Hanie ] said...

alemak...kite plak yg terasa bahang kesedihan itu! huhu. ape eyh another offer tu? insyaallah, berbaloi nanti :)

arjunacipta said...

Siapakah yang bertuah itu Ann?..huhuhuhu..xsabar nak tahu ni

.:ANN512:. said...

nahwal: OMG! u buat card ngan dia nahwal?plssss..jgn lupa i! I nak! hehe :)

nanamir: hehe ala malu la to share..huhu..but alhamdulillah.. :)

.:ANN512:. said...

hanie: kan?ann pon sedih..i suka RT..hukhuk. insyaAllah harap sumenye bjalan dgn lancar.

arjuna cipta: ha la zizan, before I met RT, i nak u guys..i suka sgt esp ur arab moroccan theme tu,tapi korang asyik tak call back I..more than 3 times ok..maybe takde rezeki kita kot..huhu..ala, yg penting bukan NGI la kan..huhu..harap2 cantik la mereka buat..hihi
good luck to both of u :)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Blog Template by YummyLolly.com - Sponsored by Free Web Space