01.10.2010

Daisypath Anniversary tickers

Our RR :)

Lilypie Second Birthday tickers

Wednesday, May 12, 2010

Yassin custom made...

Hye cantikssss :)

Mood skrg asyik nak hupdate belog. yela. kata back at one brian mcknight back to square one. oh lupa plak kawan2 yg cantiksss. mood lagu juga sudah bertukar. Oh Ann sangat sukaaaaaa dengar Kenny G's songs time stress, takde mood etc. Thanks KG..u membuatkan I tenang dan di saat2 camni Ann tak kena bridezilla's panic attack. bahaha.

Ann plan to give something yg ilmiah, islamic macam yassin/ doa pengantin/ doa2 harian/mathurat etc for our nikah & khatam Qur'an. Masa kat Jkt haritu, I saw this 1-asmaul husna yg sgttttt cantikkkk :) oh ya.kat sana ramai suka bagi asmaul husna utk di jadikan sebagai doorgift.
meh ann tunjuk skettt :)

Cantik kan. Palm size,pastu sponge dia tebal & padat,velvet kalo tak silap. tulisan yg sgt jelas,cover depan yg tak tahan tu...uh cantik. tapi Ann tak order pon. Mahalllllll ok.Each dlm RM11++. huhu. Lupakan....

So now balik ke alam nyata. Ann ingat nak buat awal2. Senang. Now tgh survey online/blog2/tempat2 kat Klang Valley area yg boleh tempah yassin custom made & affrordable price. Am sure u guys mesti byk tau katne leh buat yg cantik2 kan? Hehe. Nanti Ann leh list kan & share ngan other b2bs. Mind share with me darls? :) Thanks in advande yah. Hugs.

So far, Ann jumpa yg ni:


updates on 17/5/10

xoxo,
Ann

15 comments:

aziraarif said...

yes, mmg i order dgn warna inspirasi pun..i order 1000++ mybe julynanti revert dgn diorg untuk custom design

fikaryna said...

hmm..mmg cantik la kalau dapat gift cover merah 2..tp mahal pulak..

moga jumpa yg cantik dan affordable..

NahWaL said...

haritu ada jugak asma ulhusna yang dah siap. di pasaran harga dia rm7. ke rm5. haha. dasat. kalau dah jumpe share k anne. thans.

nawal ingat nak wat kelainan, burn yassin dalam cd, and kasi kat tetamu. haha. aci tak?

BuNGaKRiSTaL said...

hi ann.. mgkin bole try tgk kite pnya kawan B2B ni.. zaila nama die... die ada wat biz skit.. mybe ann bole tgk kat blog die...

i personally dah pernah emel die minta harga asma ulhusna ni... rasanya quite ok... =)

http://thezaila.blogspot.com/2010/03/door-gift-99-nama-allah.html

NoRr said...

bestnya ann nak buat list vendors yassin ni..tak sabar nak tgu ok! hehe..

ohh ann, my nikah is on 2nd october..yg u tanya tu..

Meey@ said...

yeahhh!tq ann..tak sabar nk tunggu list vendor kamu tu, sharing is caring, rite?hehe=)

aziraarif said...

u've been tag dear....meh jawab soklan2 yg bloggers buat nie

bride2wife said...

ann dearie..u didnt get my email ke?

asmaul husna tu exactly like mine, but mine jenis yg flip thru macam buku..yg atas tu cam style 'yo-yo' kan (i called it style yoyo...hehe)but harga dia sama je..less than rm6..

kedai yg ann pg tu mahal...or maybe bukan harga pass ;)

Cik Belle said...

Ann, check this site:

http://ohheproposed.blogspot.com/2010/04/personalised-yassin.html

or else, boleh pergi pertama complex. refer to my post here:

http://renda-perancis.blogspot.com/search/label/pameran%20pengantin

ada lagi yang buat printing yassin, tapi i dah lupa. hoho. nanti i jumpa, i inform u. =)

Elly Anaille said...

yayang.. mahalnye yasin tu. tapi cantik. i? bli kay mydin jela. in bulk. cheaper. huhu.

Moose said...

i ade jumpe this one printing company untuk customize yassin but in alor star la. jauh tu. but can't remember the name. percetakan siaran or something la. since my hometown is in perlis, nanti when i'm back i guess i'll drop by their shop and see how..

.:ANN512:. said...

azira:oh ye ke?kisahnya...huhu..july nanti zira gtau la kat ann camne..ok ke tak..hehe

ryna:kann? hehe..matilah ann kalo order merah tu dlm 1ooopcs..haha

nahwal:hahaha..bleh je..new idea..hehe

bunga kristal: oh thanks awak..hiks :) kita suka!~ kita dah add pon..thanks..

norr:oh ye ke?so close to mine..hehe..yeay!

meey:hehe..tunggu ya :)

zira: oh ye ke?kang ann jawab k..thanks :)

.:ANN512:. said...

bride2wife: oh u..i dah reply dah..hehe..sorry tak perasan ur mail..hehe, btw mine tu siap box engrave nama pengantin..huhu..maybe i shud minus that box la kan..huhu..anyway thanks tau for ur email. :)

cik belle:oh belle..sgt2 memebantu..thanks sgt..thanks belle..muah2!

elly:oh my! i shud ask u la elly!~i loooikee that idea..hehe..nanti ann usha kat mydin.

moose: huii..jauhnya..hehe..anyway thanks moose..nanti share la k :)

Sha Pattinson said...

thanksss dear sangat sangat perlukan info ini thank you so much!!!!!

Anonymous said...

hye...
boleh saya dapat kan quotation bagi yassin custom made..

mejlis perkahwinan = 1000 ++

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Blog Template by YummyLolly.com - Sponsored by Free Web Space