01.10.2010

Daisypath Anniversary tickers

Our RR :)

Lilypie Second Birthday tickers

Tuesday, June 28, 2011

Sesi Memanja kan Diri di Villamay Spa ^_~

Hey FABulous peoples!~
Hari ni kerja rasa booooosan tahap dewa? 
Mari kita cuci mata tgk spa jom.
Hehehe

Alkisahnya...
Last week, Wednesday x silap, after habis buat house work, mak fabuyong ni belek2 la kuku kaki tangan. 
Hish, dah sebulan ++ rupa nya x potong lagi kuku kaki ni. x sempat punya psl.
Cadangnya nak potong kuku la ni. Dah amik sume 'equipment' nak potong, 
................................
dem! x sampai dek non! ada halangan 'tembok bulat' besau depan perut ni hah. mcm2 gaya pusing kan kuku kaki, x nampak2 jugak camne cara nak potong kuku kaki ni hah. hahaha.   
Mak PASRAH. T_________T
Call Ash. Nak mintak dia tlg potong kan mlm nanti kononnya.
'Pergi je la potong kat spa ke hape. Takut kang daddy terpotong kulit tu kang, mendapat. Dah la ketip kuku awak tu comel2, jari saya ni beso, kang saya pakai tools2 kereta, terus modified x de rupa kuku langsung dah'
MUAHAHAHAHAHAHAHA 

Check purse, ok cukup ni. Bajet RM100 buat mani pedi, ok la.
Dlm kepala takde fikir tempat lain, aku nak jugak try Villamay Spa. 
Drpd before kahwin, nak buat treatment kat situ. 
Bridal spa treatment dia x nak mahal plak. Mmg tak la Ann buat kat situ. Huhu
Mani pedi if mahal pon, sure x sampai RM200, so ok la.
Terus call buat appointment utk petang tu jugak! Ahahaha.
Agak sengal jugak sebab dah buat appointment baru nak tanya how much. ;p
Sekali tanya, 
Mani + pedi treatment = RM85 sajoh!!!~ *HAPPY!*

Spa ni mmg the best la so far kat Shah Alam.
Sebab asalnya tempat ni adalah banglo besar & di ubahsuai jadi tempat spa, cafe, studio & seminar/function room.
Interior deco dia sebenarnya yg buat Ann JATUH CINTA. Sangat tenang & mendamai kan.
Datang confirm rasa tanak balik.
Byk brg2 deco dia cantik2 & byk juga idea2 Ann dtg mencurah2 utk rumah ktrg nanti. Hehe

Jom layan~
Villamay 2

 Deco dia sgt cantik :)
Villamay 1
Kan best kalo ada kolam camni kat rumah? Ptg2, baling2 makanan ikan kat dlm kolam cam Nora Elena buat. Feeling2 Nora tunggu Seth balik giteww Ahaha 
 Tuuuu dia, kaki mak buyong. Demmm. Malu. Huduh. Kesian la hai adik ni hah. Mesti dia rasa parah camno nak buek kaki akak ni hah. Berat 1 hal, nak bersihkan 1 hal. Hahaha.
Harus Ann jawab, bagus utk profile u dik. Baru betul2 nampak before and after. Hahaha
FYI, staff kat situ sume ex-student Mustika Ratu, Indonesia, just product bukan from MR.
But still, traditional product yg di gunakan. 
 Toilet pon cantik deco dia. Rasa nak baring2 baca mag Pa&Ma kat situ. Ewah... ;p 
 Ini dia mak buyong tersenyum ke'bulat'an sebelum balik. 

Sape2 nak try, esp b2b boleh lah pergi ke sana k. Sure korang suka :)

Last Friday, Ann pergi Breastfeed Talk organized by Klinik Kesihatan Seksyen 7, Shah Alam.
Comment : SANGAT......................
Ann akan review secara penuh dlm next entry.
Komen sejujur jujur Radja akan di keluarkan nanti. Ehehehe

Till then peeps!

Love,
Cik puan Ann
*tgh blurrr sesorang mikir newborn stuffs ni ;p* 

11 comments:

LisaLisut said...

noted.kalau tak dpt g spa lngsung b4 kawin masa pregnant i try pegi lah.hahaha.best gle pregnant2 dpt g mani pedi.alasan perut dh boyot tak smpai nk potong kuku(idea yg oh so menarik!) hehe

faza said...

nurullllll !!!! :)

AIN MUSTAZA said...

ann s=dekat groupon.com dgn milkadeal ade diskaun untuk medi/predi,..try la,,dalam dikaun until 50% tau

Anum said...

ann s makin comel now..

Jan@Afzan said...

Ann, I tak tgk lah spa tuh (wpun spa nye memang gojes)..I tgk U...geram, comel dan semuanya lah..

p/s :
a)awat tak amik pic sebelum pedi & selepas..huhu
b)Ann layan jugak ya Nora Elena..budget bagi ikan makan kat kolam ek..hahaha

cik senah said...

:) makin comey lah mummy Ann niee.. hehe.. alolo.. shiannyaa. sampai tak sampai nak kerat kuku sendiri dah.. hehe.. tp, ok jugak tue.. dapat bermanja-manjaan di spa.. :) bila lagik kann..? :)

Liyanaroxx said...

Suka tgk Ann masa pregnant...muka berseri & nampak sweet..sian dia tak sampai nak potong kuku kaki ye?takpelah..ada alasan leh gi SPA lagik pasnih kan?hehehehe

thezaila said...

ann.. same goes to me.. punya la susah nk potong kuku kaki ni... azab.. last2 en hubby yg tolong buat kan..

.:Cik Puan Ann:. said...

lisa - ahahahaha. aa'h ek. alasan terbaik sgt! hehe

faza - OMG OMG OMG! is dat u faza jiran sebelah 512????? lama gile x dengar cite. tup2 u find me kat blog? how come u? haha. hey! PM me! we shud gossip!

ain - tq darl for the info :) hope next mth ada lagi deal tu *mati mak tiap bln gi mani pedi ;p*

anum - hukhuk..comel ada makna tuuuu. itu bulat namanya anum.waaa!

.:Cik Puan Ann:. said...

jan - amboih.kemain. siap ada a,b..macam cikgu pulak.hehe ape plak tak layan..cume lopong2 la tgk sebab sibuk kan..yg penting..last episod ann tengok hokeh.hahaha.

cik senah - tau xpe. bila lagi kan?haha

liyana - yes! ini bukan janji tatapi pasti. hahaha

zaila - kan kan??? bila lagi husband nak berbakti pada isteri pulak? time ni la..ehehehe

Rentak Kreatif said...

Spa ni dkt shah alam dekat mane ye..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Blog Template by YummyLolly.com - Sponsored by Free Web Space