01.10.2010

Daisypath Anniversary tickers

Our RR :)

Lilypie Second Birthday tickers

Friday, December 3, 2010

Kini di Muka Buku ^_~

Hey ladies & gentlemen, *i got few mails drpd jejaka2 yg 'perli' ann kata 'hai ann, asyik kata hye cantiks,hye jelitawan,hye ladies,ingat takde ke lelaki baca belog u ni?ahaha.duhh. gua kena 'sebjik'. mana gua tau bro,chill2. ampun k!thanks coz sudi baca belog picisan sape ntah ni ;p*

2 benda to share :

1. Belog chinta ke-dua.

Ada yang masih tak faham tentang kewujudan belog ini. Ada yg fikir belog tu Ann punye barang2 kahwin yg Ann nak sewa kan. Ahaha. NO. Itu adalah belog yg Ann wujud kan untuk semua pembaca tegar & followers belog ini. Esp kepada kamu EX-brides yang nak sewa kan barang2 kahwin, tunang etc tapi tak tau camne nak sewakan / kat mana nak sewa kan. And, advertisemnet is FREE. suka tak suka tak? ^_^ 

Alhamdulillah, feedback sgt positive. Byk emails kami terima, TAPI byk juga yg TIDAK mengikut T&C yg di minta. Ada yang description nya sampai 1 FULL PAGE punye email. Mati Ann nak edit ;p So, tis time Ann UP dulu few entries. NO MORE DESCRIPTIONSSSS pjg lebar OK! ;) Check it out. *Sorry lambat sikit publish. Sgt bz.huhu* Ada yg bg entry bagus, macam baju cantik2 nak rent tapi dorang segan nak rent sebab takde blog katanya. Dear, tak semestinya perlu jadi blogger untuk dapatkan info2 & jadi sahabat / nak rent brg2 kahwin. Actually once u jadik blogger, u ada commitment. *pada Ann la :) sebab perlu ada kan MASA, perlu fikir STORY untuk di publish, perlu RAJIN tau/ follow other bloggers etc. Macam sekarang, Ann takut sebenarnya jikalau ada yang tercalar perasaan sekiranya Ann tak reply email, tak reply msg kat FB, tak layan sape2 yang nak chat, tak senyum balik if t'jumpa kat luar or apa sahaja sebab kadang2 Ann tak perasan,terlepas pandang or maybe tgh busyyyy/travel. Sebab Ann 'kerja takde boss', so everyday kerja 'jadi kuli,jadik boss' ;p So hope u guys understand.Tanpa anda siapa lah saya *ewah, macam artis pulak ;p* Ann cuba sedaya upaya untuk menjaga perasaan semua,like now everyday,Ann peruntukkan 1 jam untuk membalas all mails / chat, tapi jika ada silap & salah, Ann mohon ampun maaf daripada kamu semua ya :) *pose2 tunduk hormat,hait!*

Teruskan menyokong belog ini ya. Belog INI untuk KAMU! 


2. Ok. Yang part ni sebenarnya SERIOUS tak bley blah. Sebab Ann dok fikir berhari2. Ahahaha. I got LOTSSS of request yang mahukan Ann create FAN PAGE: Cik Puan Ann kat FB untuk lagi rasa rapat & dekat and senang untuk orang dapatkan tips / soalan2 / info etc drpd Ann. Tapi darlings, Ann segan + rasa macam syok sendiri pulak la camtu. Mcm tak bley blah mempromosikan diri sendiri. Ahahaha. Takut org menyampah pulak. Artis lain lah.hehe Kebetulan belog ini di intai oleh ........ yg mahukan belog ini di promote. *later i cerita k* So, Ann rasa baik Ann create OFFICIAL PAGE untuk belog ini. So lagi sesuai rasanya segala muntahan komentar atau apa sahaja luahan hati anda di official page ini. Lebih proper kan? :)

Terima lah & SUDI lah kiranya CIK, PUAN, anak dara, bekas anak dara, abang2 kakak2, makcik etc MENG- CLICK LIKE FOR OFFICIAL PAGE ASH ANN WEDDING GALLERY BLOG

Last but not least,

  calling for all SWEETTTT READERS OF this blog, I have SUPER DUPER GREAT NEWS on tis SUNDAY. Yeah. SUNDAY. for the 1st time Ann akan up entry hari Ahad ni. Akan cuba STAY UP on SATURDAY night. haha. SUMPAH berdebar dowh! Ann pon sgt excited nak tulih pasal entry tu. 
Apakah dia?
TUNGGUUU!!!~
JGN LUPA UNTUK BACA NEW ENTRY THIS SUNDAY K!
Happy Friday peeps! ^_~

Love,
Cik Puan Ann
 

9 comments:

kay kamal said...

ade aje la ann nih.. hee~

ElyaElmo said...

ann...sukaaa kasi seprisee kan??!! haha

♥ balkidz_hunny ♥ said...

Haah Elya, aku setuju Ann memang suke bagi jantung kite dupdap2. pastu cam nak meleleh je tgok ape die tulis.

mesti sesuatu yg menarik & gojes.
nak bukak bisness ke Ann. wahh. mak seksited nokk!

rose said...

cik puan ann ni..menci tau..cnfrm la i t'lmbt bce entry u nnt..huhu..xpe..lmbt pun lmbt la..janji dpt bce..=)

cik puan ann bkl nk tkr jd cik puan mama ann ke?hehehe =P

nizabeba said...

alamakk..ni yg x sabar ni ann..hikhik =p

K.I.N.A said...

kena pasang reminder ahad ni..suka sbb blog wedding stuff tu sgt bguna utk org yg melilau2 cari online..

hana yoriee said...

apekah tu ann?? harus stay up jugak ni..hahaha

puterihannan said...

ni mesti ada 'sst' di dalam nih... hehehehe... :D

.:Cik Puan Ann:. said...

kay : hehe

elya: suka suke!

balkidz: mak lagih la.double triple eksaited nox!!ahaha

rose: uhuhukkkk *tersedak2* ehehe doakan kita..aminnn :)

nieza: ann pon! :)

kina: wed stuff?? entry ahad ann takde kena mengena ngan wed stuff blog tu.hehe

hana: ehehe. seprais.hikhik

puteri hanna: ape sst tu kak?ehehe

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Blog Template by YummyLolly.com - Sponsored by Free Web Space