01.10.2010

Daisypath Anniversary tickers

Our RR :)

Lilypie Second Birthday tickers

Friday, December 17, 2010

Si Biru Tak Biru Ann&Ash

Dear lovely bloggers & silent readers,

Ann ingat nak update blog pepagi ni, tapi lately Ann tak berapa sihat. Maybe penat sgt kerja / stress kot. Entah la. Before kahwin ok je kerja hari2,pagi ke malam. huhu. Jap sakit kepala, jap gastrik, jap muntah, jap sakit perut. Ni kena diarrhea pulak. Aduh.. Laki bini ni hah kena diarrhea. Berlumba2 masuk toilet. ahahaha. Semalam kitorg melantak makan ketam. Sebab kan si ketam tu ke? Halahaiii. Duh..tak boleh buat ape2. Makan pil cit kit teck aun dah. Charcoal tablet pon dah.
Agaknye kena cuti2 honeymoon ni kot. hehe

Pengubat sakit perut di kala ini : Tgk gambo kawen sendiri ;)

Last week Shah from Mukhriz Udey Photography ada review pasal kitorg. Jom tgk.
Feast ur eyes  peeps! ^_^

Itu dia MUA saya. Kak Liza. Cantik kan dia pakai tudung? hehe 
Part rambut. 
Mula2 when Ann said, 'akak ni design Ann nak akak buat. Buat camni camtu'. 
1st impression kak Liza?
'Ann, tak pernah di buat org pengantin nak rambut camtu. Akak tak pernah buat rambut camtu. Tak pelik ke nanti?'
'Akak, pasal tak pernah org buat Ann nak buat.haha Akak jgn risau, insyaAllah ok,cantik.'
Maka, mula lah kak liza dgn penuh tekun, ragu2 dan usaha jugak dgn 'menggodeh' kepala Ann. Lama ok. rambut depan, fringe gulung ala2 Marilyn Monroe + huge feather headband. Rambut belakang, gulung2 macam roses + medium turquoise roses hairclip.
Hasilnya: Thank God, ngetop. Kak Liza pon suka. hehe :)
And the truth part = rambut ori ok. bukan WIG ya. Sila lah bela rambut panjang wahai b2b :) Senang nak 'deco' rambut nanti nak kawen, no need wig full 1 kepala, nanti nampak fake sgt.    

L-O-V-E

 Oh. So shuwiittt my PIL ^_^


Oh gambar POJAAAN hati ku ^_^
Time ni Ann dah rasa nak flat ok. Gila fenat. tsk tsk

 Aksi menggoda tak menjadi ;p 
Termalu sekejap org dok nengok. hihi.

Lagi tembakan2 berjaya dari Shah:

Fine.
1st time 3 jam buat entry. dah lebih 5 kali gi toilet.Penat T______T
Camne nak buat ni? Kerja byk ni. Duhh.
Ann nak gi bertapa, bwk mag byk2 masuk 'kamar kecil'.
Mana tau dapat ilham. ;p
Bai.

11 comments:

Illi Hzbull said...

blogwalking, comelllll~!

LisaLisut said...

betul2..tips utk b2b simpan rmbut panjang tu mmg betul.hihi.tgh bela la ni ;p

get well soon Ann:)

ElyaElmo said...

an!!elya tgh gigih simpan rambuttt..tapi tak panjang2 jugakk..cuzzz bile smpai seru jee..nk trimm..syik syik nk trim..haha

"cikkin" said...

wahh..pn ann gigih bekerja..kesian die..take care ya..=)

fia said...

sangat cantik kamu...

lovelyadibah said...

sangat cantik :)

~aina~ said...

wah kak liza da pki tudung? nmpk sgt da lama tak singgah kedai dia sejak kawin hahaha..

apa pun, aina rasa rugiiiii sgt tak dpt dtg hari tu!! semua psl cirit birit!!

anne, yr wedding ni mmg la meletup yg amat sgt.. org akan igt smpi bila2 kut ni.. sbb unik giler tp cantik giler!!

congrats on making yr wedding dream come true.. ^_^

L i 3 z @ said...

hi ann. seriously i really love ur wedding theme. n the special pelamin. great ideat! congratulation!

Anum said...

sangat cantik, tahniah..

fati said...

kadang-kadang idea memang mencurah-curah time kat 'kamar kecil' tu.. hihihiii!!!

gud luck, Ann!

.:Cik Puan Ann:. said...

illi: hehe :)

lisa: masih sakit ni :(

elya: eh..boleh..sempat..hihi.ann pon lama dah tak trim.x sempat.

cikkin: harus! hehe

fia & adibah: thanks dear :)

aina: hehe. wah comment yg membuatkan ann sgt GILER terharu.hihi thanks dear aina :)

liez: thanks babe!

anum: makasih anum :)

fati: ha tu btol. tapi today..ann flat. :(

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Blog Template by YummyLolly.com - Sponsored by Free Web Space