01.10.2010

Daisypath Anniversary tickers

Our RR :)

Lilypie Second Birthday tickers

Wednesday, September 1, 2010

Ada Apa Dengan Ash Ann Wedding Gallery

Salam 1 Malaysia ladies!~ *pose2 kibar Malaysia bride2be flag..ehehe*

Today genap..lagi 30 hari lagi Ann nak kawen!!!~ Perasaan sekarang: Natural -__- Bley? *Rasa nak lempang diri sendiri..takde perasaan ke hape? hahaha* Now, Ann sgt calm & strong dari segi mental..fizikal confirm tak la kot.kena tiup angin skit,confim terbang..ahahaha. Skrg bukan I yg stress, tapi my mum and FMIL pulak yg stress..hahaha.. and alhamdulillah after i tulis everything in prev entry..i feel relieved & now I sgt tenang menghadapi orang2 & vendor2 yg menyakitkan hati & perasaan kita as a b2b. caranya? relax.and apply concept lantakla dorang nak cakap ape,buat apa..ada aku kesah?haha. i slalu fikir,if kite di jalan yg betul,insyaAllah...pasti Allah akan tlg kita. & terbukti tau :) I got some positive feedbacks after dat. Some peoples & vendors yg berkenaan did called me and say sorry..update me etc. alhamdulillah :)

Diam tak diam today dah setahun rupanya Ash Ann Wedding Gallery Blog ni bersiaran di dunia blogging'. Time flies sooo fast kan?? To tell u guys the truth..dulu Ann actually sangat BUTA tahap maksimum pasal dunia IT ni..segala yg melibatkan IT..computer,gadjet,etc..u name it. hahaha..tapi itu dulu..sekarang Sazali Ann sudah besar pandai.. haha. Asalnya Ann ingat cuma nak buat online diary je utk Ann baca sendiri je..nak file kan our wedding preparations journey..confim tak hilang kalo buat online kan..hehe..tak sangka la pulak, with blogging ni..

ada orang sudi baca belog 'picisan' Ann ni..malu jugak sebenarnya kalo korang baca..org lain dok tulih bahasa penuh english, cantik je tersusun...Ann? tulisan pon guna malay sajoh..manglish pon ado..mcm ni la Ann kat luar..kalo kat Msia la.matila org terpinga2 I cakap melayu kat China ke Russia ke.hehe..nak buek camno. den dulu kat uni blajo account..kalo bab kira2,bab duit2,bisnes ke ni den tau la. nampak duit den tak pandang dah kiri kanan.lantak la ko nak cakap Uzbezkistan ke Goheadgostan ke hape..hahaha~
I dapat kenal & jumpa RAMAIIIII sgt bride2be bloggers.. *SUUUUKA*
dapat share tentang APA SAHAJA psl wedding stuffs etc.. *TERSANGAT SUKA*
dapat byk invitations ke bloggers nya wedding *SUKA* :)
dapat kenal bukan sahaja bloggers, tetapi non bloggers, silent readers..and fret not, stalkers..haha *SGT SUKA*
dapat byk e-mails mostly from silent readers..terasa mcm artis kejap..no no no. lebih kepada rasa mcm wedding consultant. ahaha
and tak sangka juga ada orang sudi follow blog picisan Ann ni..kdg2 tanya jugak diri sendiri, best ke blog ko Ann?merapu kepunden byk la :) *SGT SGT SUKA*

Anyway..after dah habis sume nanti, sure I'm gonna miss..............everything! segalanya! tentang wedding...kan? :( maka Ann akan menggunakan masa yg ada ni dgn mengupdate seberapa byk tentang my own wed preparation yg kita can share sesama. insyaAllah. Special thanks to u,140 followers *atm* to all bride2be & ex-brides bloggers *yang ada dlm my friend list..to all yg Ann belum add..sabar ye..i'll link u up very soon :)* silent readers,friends etc yg selama ni sudi membaca, mengomen, mengfollow, and be my new friends.. THANK YOU SO MUCHHHH...terima kasih byk2, xiexie nimen, domo arigato Ann ucapkan.. love y'all! *flying kissessssss* :)

and to u my precious blog..
Happy 1st Anniversary! ^_~

*teaser pre wed PS*
flash back mood turn ON. ^_^
kisah chinta dara dan teruna bermula *ewah*
11/7/2003 - ber chinta ber-jumpa buat kali pertama di Kolej Akasia,INTEC Shah Alam. 


17 comments:

MyRule said...

Buat ombak utk ann for first year blog aniv ni..hehehe

bride2wife said...

ann..i dah tgk gambar pre-wed u..sooo cute...! :)
30days to go? still byk masa lagi :)
good luck ok!

Cik Belle said...

ann this is super cool ok! hehe..

fikaryna said...

yey..mau buat ombak jugak..sharing kan caring ann..huhu..

Cik NeyNa said...

walaupon "picisan" i love ur mumbling..
ahaks..

sumpit said...

so you're my junior! :)

teringat lg camne diorg buat pertandingan nak pilih name bagi kolej tu, and finally akasia was chosen... but sadly kitorg sume still tak dpt fly huhuhhuhu... (sori, teroff-topic, tetiba ternostalgia kejap :))

kay kamal said...

ucmy senior! u course apekah? hehe...sebok

me likes ur teaser

Nora a.k.a Aira said...

like ur teaserrrr super cute !!... anyways thanks ann for sharing2 info yer =) keep it up!

Fathiyah said...

happy 1st anniversary to ann & ash wed gallery!
iyee.nanti kamu sure akan miss sume psl wed prep.percayalah...(ala tok ti)hehe.

.:ANN512:. said...

myrule:yeay! saya balas balik ombak..siap surfing..hehe :)

bride2wife:sgt bijak.saya suka.lama lagi.ada masa lagi ni ann..'kata2 kepada diri sendiri' hehe..thanks dear :)

belle:ye ke?cam tak jadik je belle..ann cam rasa tak bjaya pix ini.hahaha

ryna: ryna dah ok? lama tak nampak ryna :) thanks dear..

neyna: hehe..ye ke? time kasih bebanyak ye cik neyna..jgn bosan tau kalo ann dok mumbling lagik..ehehe

.:ANN512:. said...

sumpit: oh..la ye ke??? hehe..kena panggil akak la ni.hehe. i suka nama tu :) akasia and cemara..time i masih buruk buidling akasia cemara tu..tingkap pon pakai tingkap kaca tu..now sume dah sliding..tinted lagi.bilik sume dah renovate dah.huhu

kay: ye ke? hehe.cuba teka? course biasa2 je.

nora: thanks nora :) comeyy ke? 1 jam i carik pix paling ok.rasa cam sume tak comel.huhu..sejuk ati ann bile korang kata ok.hehe.

fathiyah: ahahaha.lawak!percayalah pada diri..lagu AF pon masuk gak ni fathiyah. hehe anyway thanks darling :)

ms syaz said...

salam 1malaysia ann.. hikhik.. heart ur teaser!! chomellss :))

sharifuddin N shakina said...

sangat comel la gambar pre wedding ann..:)

ryy.han said...

wah ramai gak x-akasia di sini ye..dl rasa mcm xpggl intec tp ppp

masa mula2 msk dgr nama cemara rasa mcm lagu "rahsia pohon cemara" plak..(hehe actually sempat dok cemara kejap...xtau nape tp 1 blok puteri2 tersesat di situ...)

n'way good luck for ur wedding...marriage is a life university...as we will learn day by day till end =)

.:ANN512:. said...

ms syaz: oh tengkiu2 :)

sharifuddin N sakina: makasih dear :)

ryy han: haah.dulu ppp kan?even time kitorg dah panggil intec,signboard tetap PPP.. guess wat?i pon ingat lagu tu time dengar nama cemara..ahahaha. oh u sempat dok cemara..i kat akasia.blok i btol2 depan pak guard tu.hehe.nyaway..thanks..yeah..agreed though :)

ElyaElmo said...

nicee ann!!~ann mcm malu dlm gamba tu...sukeeeee

Free wedding planning said...

Wish you very happy anniversary to ann & ash...God bless you

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Blog Template by YummyLolly.com - Sponsored by Free Web Space