01.10.2010

Daisypath Anniversary tickers

Our RR :)

Lilypie Second Birthday tickers

Thursday, November 12, 2009

Pameran Pengantin lagi!!~


Credits : organizer

Haruslah I pergi lagi ke Pameran Pengantin this weekend..if am not mistaken this is the tenth edition!..rasanya this year byk kali I pergi dorangnye PP event ni...sampai Ash cakap : U x bosan ke asyik tgk PP ni?? if skali i phm la..nih byk kali..sama je i tgk..whats the diff? haha. baiklah. nak buat camne?i suka.i suka ngan kemeriahannya. sume vendors ada kat situ. mcm2 promo ada. tinggal pilih je. feeling nak kawen tuh terasa betul lah. rasa cam x boleh tunggu taon dpan. nak ESOK jugak! Boley??keyi la loukong.. *wink*

Btw my-lovely-bloggers..to those yg nak kawen 2010...if still looking for wedding vendors, jgn lupa gi la sana this weekend..mane tau tiba2 saya t'serempak ngan kamu ke kan??boleh kite b'gossiping kan?? *bab2 gossip nih ape plak x sempat kan??* hehe :)

8 comments:

jarjar said...

wah..dah 10 kali pergi? this will be the 1st pameran pengantin yg i akan pergi..hehee c u there! :D

.:ANN512:. said...

10 kali pegi? ntah la i x pnah plak kira bp kali i gi situ..hehe..what i mean is this coming weekeend nye PP is the tenth edition organized by urban vibe..every yaer urban vibe nih mmg buat event PP ni..normally dorg buat PP kat PWTC & Ampang Point..yg i tau la.. :)

owh..yup..hope 2 c u too darl!~

fikaryna79 said...

ann..jgn x pegi..leh cari ilham..huhu..

[ Hanie ] said...

kirim salam kat vendor2 di sana nanti..erk? :P
tak berkesempatan pegi kali ni, kat PWTC plak tu! heheh. slamat membutangkan mata melihat2 ape yg dipamerkan ;)

MyRule said...

huhu..dah ader semua..x leh pigi...
nasib baik..sebab bos jepun ajak jalan2 makan angin...kalau x nyesal sebab x dapat gi... :P

.:ANN512:. said...

ryna : hehe..of coz!~ :)

hanie : pasnih mata juling dah coz x tau nak pilih mane..haha :)

myrule : hehe..best nye jln2 makan angin ngan bos! i dulu pnah pgang Japan client..best kan ngan Japanese nih?very2 polite citizen..sokay..nanti ada lagi..
mata'ne!

Elly ANAILLE said...

esok i pun pegi. kite jumpe kat sana! jangan lupe ber-hi bile jumpe. hihi.

f i f i said...

hehe.., sonok kalu dapat pegi.. tp geramm sebab cm boleh tgok je lagi,xleh nak pilih. sbb wedd lame lagi. my klu dorg buat PP awal next year, i akan pegi tiap2 kali.. haha!

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Blog Template by YummyLolly.com - Sponsored by Free Web Space