01.10.2010

Daisypath Anniversary tickers

Our RR :)

Lilypie Second Birthday tickers

Monday, October 5, 2009

Wedding Theme! yeay!


Cerita tentang wedding theme...I looooovveeee it!!..coz..i suka colour...hehe..dats the 1st thing yg i akan tanya to my bridezillas friends bila tauu dorg nak kawen..hoho....

Ok..nak cite sket..bila kita cerita tentang tema perkahwinan, orang akan tanya- sbg contoh :'Ann,your side tema colour ape?' kann??tapi dalam pencarian our colour wedding theme sendiri,kami buntuuu!!!damn!haha..sebab? dua2 nak colour yg sama for both side & banyak colour yg kami suka & bila dah decide nak pilih colour tuh then tetiba suka colour si dia punya side vice versa..hahaha..bengong!

jadi..kerana kedua2nya taknak mengalah *admit je la Ann..hoho* sukar membuat pilihan tentang colour,both of us decided to choose something like historical/vacation/animal/fantasy/season wedding..lebih kurang ala2 fairytale wedding ke cam gitula..*betul ke aku ckap?belasah la..huhu*owh..& bersiap dgn name2 pelik2..hoho..then da dpt theme,colour would be yg match ngan our theme..yes! semua pemenang, tiada yg pengalah..*ampun Vince*huhu

pencarian bermula..google sekarang..sekarang & sekarang! (gaya ala2 datin wan abe)hahahaha..dush..x bleh blah..

http://www.weddingthemes.net/












banyak la pulok..cukup la tuh..huhu..mlm ni start baca from these websites & think!~

3 comments:

shikin said...

heh. tak leh blah la lu sisss. pehh dah pandai blog sey skrg. ehem2 sape cfoo??

.:ANN512:. said...

kerana sy t'sgtlah ingin m'punyai blog/journal/diary/ about my own wedding..utk sbg kenang2an..maka haruslah gigih utk belajar ber-bloggin' nih..haha~ngee

+ ada ramai kwn2 bloggers yg sama2 share ideas..aku sukaaaa!!!!~

Wedding Themes said...

Hey!! I love your blog very much....I am also wedding planner....And I am successfully organized many wedding planning events.

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Blog Template by YummyLolly.com - Sponsored by Free Web Space