01.10.2010

Daisypath Anniversary tickers

Our RR :)

Lilypie Second Birthday tickers

Monday, June 3, 2013

RR buat mummy SENTAP!

Hye ALL!!! 
Salam MONDAY bluesss semua :)

Dari minggu lepas Ann tak sabar nak menulis kat belog bersawang ni. 
TAPI
tak tau nak start mana satu atau dari mana. 
Banyak berkepukkk kak oi nak gossipp story. HAHA

Semalam.
1 hari kat luar. Dah lama gila Ann tak pergi kenduri orang. 
Sebab selalu nya sibuk buat kenduri orang. 
SADIS. T_____________T
 So, semalam adalah heavennnnn uols! Ngehehe 
Ann si SINGLE lady *single ke?!* pergi kenduri ngan ipar duai biras beras Ann. Hee
Tak caya???
Hah tengok.

Sorry for the 'bulat'ness. Hehe
Bulan lepas, gained weight 2kg uols. Penat, happy, sedih, stress campur semua tu dapat lah free extra 2kg dalam 1 bulan. HAHA.

Ann & 2 biras + 1 SIL with the pengantin. Bini2 tak berapa nak gangster abang2 & adik Ash. Hihi
Alhamdulillah, dari dulu till now, our relationships very close & aman damai 1 Malaysia gitu.
 Love them so much!


Balik2 kenduri orang, singgah kejap gi Amcorp Mall teman 1 of my SIL pergi  Xcess Bookstore.
Dia memang SUKA bookstore tu from 1st time Ann bawak dia ke situ last year. 
Akibat dia sedih terlepas Big Bad Wolf. Kesiannnn *tone P Ramlee pls ;p* 
Suka tgk my SIL ni & her children. Semua suka buku! Comel! And dia tak kisah spend her money for books. Plus, buku2 kat situ banyak jugak yang best2 & banyakkkk beb discount :)
Tak caya lagi?! Pergi lah! Hehe

Pastu yang kita ni, mak pak si RR ni, lepas kan lah anak dorang yang melalak lalak bila di dukung sebab dia sibukkkkk nak berjalan berlari dalam tu.
Bawak dia ke section buku cecomel2 budak2 cam dia tu kannn.
Lambakkk kan buku2 disney depan dia. Penat mummy baca tau dengan penuh kasih sayang kat situ.
Tapi kalau dah BOYYYY, memang tak boleh buat apa dah uols. Dia lagi excited nak berlari2, main cak cak ngan mak bapak dia kat setiap row buku2 tu. Dah Ann pon kena dok sibuk main kejo2 nak catch dia.
Apa lagi? Ann terus beraksi macam dia anak buah kita kaaannnn..... 
Terus Aunty ok bukan mummyyy. BAHAHA
Kalo tak MALUUUU OI org dok pandang atas bawah sapa punya mak cenggini! 
HAHAHA. 

Pastu tgh sibuk2 mata mami dedi sibuk melilau NAKKK cari books jugak tanak kalah,
tetibe RR lari2 terkedek pegang 1 book bagi kat Ann.
Erk?!
TERUS mak SENTAP ok!
Sentap tahap tertinggi, kalah tinggi Twin Tower. 
Rasa nak terjun bangunan tapi tetap bergaya vintage. Huhu
*Meratap guling2*
Buku apa? 
Buku ni ya adik2 akak2.


Boleh pulekkk dia TER ambil buku ni. Halahai dek non.
Ok FINEEEEEEEE!
Terus mummy tak jadik nak beli buku abe Donald Trump & Oprah ;(
Oh anak.
SOBS.
*speechhhhlessss*

BAIKKKK lah.
Sepanjang malam tadi mummy tak boleh tido.
Mummy will plan & DO something, very soon for you. For us ok my baby boo :) :(
Mommy promise! 
Asal kamu membesar dengan sihat, nak makan, nak main, pandai, aktif sampai mummy flattt pon takpe sayang.. *cry*
How i wish mummy, and all mommies out there, kita semua tak payah kerja.
Be a successful stay at home mom.
KANNNNN???!!   


Last kopek,
Kak Ton Ann & Abg Ton Ash nakkkk jugekkk interframe.

Comeyy tak abg & kak ton yg sleepyhead bersengkang mata mlm nya sebab jaga RR demam tumbuh taring kekdahnya uols? HAHA

Much love,
Super mak Ann!










11 comments:

Nurzakiah Hanum said...

kurusnya dia

mama leen said...

akhirnya ann... tahniah sebab update blog.. hehe

Farah Waheda Wahid said...

ha ha ha...pandai dia bagi buku tu kat ann... pandai pilih lak tu...

.:Cik Puan Ann:. said...

nurzakian : 'kurussssss' la sangat.. haha

.:Cik Puan Ann:. said...

typo* zakiah

.:Cik Puan Ann:. said...

mama leen : HAHAHAHA. terima kasih sayang! ;p

.:Cik Puan Ann:. said...

farah waheda : hahaha kannnnnnn? tau takpe. benci tau! nape la dia tak amik buku2 bisiness. ann baru nak suruh dia jadik mcm mail upin ipin. hehehe

Jan@Afzan said...

Wah. rindu kat Ann dan celoteh Ann.

I wish memang nak jadi stay at home mom! tapi tak lepas..huhu. utang banyak! hahaha

Supermak Ann,:D yes u are!

.:Cik Puan Ann:. said...

jan : rindu kat kamu juga :)

kannnnnn? ann pon :( commitment so banyakkkk!
harap sangat my son boleh faham my situation. sedih kan bila tau, rasa *mom instinct* anak kita tu nak kita 24hrs eeveryday, tapi kita tak dapat nak bagi. sob sob

oh tq tq! u too dear! hugs

Amsyahril Syahril said...

Assalamualaikum Tuan/Puan.

Salam dari Kita Holidays Travel & Tour Indonesia.
Kalau Tuan/Puan nak melawat ke Indonesia, jangan risau hati sila hubungi :

KITA HOLIDAYS TRAVEL & TOUR INDONESIA
Tour operator & Travel Agency

Sebuah serikat yang punya legalitas di Indonesia, memberikan pengkhidmatan tour ground handling di beberapa daerah yang favorit untuk di lawati. Kami arrange secara profesional dan dengan penuh rasa kekeluargaan, juga dengan harga tour yang sangat berpatutan sekali seperti ke : Padang dan Bukittinggi Tour, Aceh Tour, Medan Tour, Jakarta dan Bandung Tour, Jogjakarta Tour, Bali Muslim Tour dan sewa kenderaan.

Contact person : Amsyahril
Mobile : +6285263007445
E-Mail : am_holidays@yahoo.com / kita_holidays@yahoo.com / kitaholidays@yahoo.com.


Shikin Jamal said...

hey guys! come on u can b "stay at home mom"
just wanna share a few infos for those willing to and interested in business.
lepas ni tak payah pk2 nak kejar customer, tutup buka kedai, layan customer, check stock bagai. contact me SHIKIN 0193888395 for info sharing.

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Blog Template by YummyLolly.com - Sponsored by Free Web Space