01.10.2010

Daisypath Anniversary tickers

Our RR :)

Lilypie Second Birthday tickers

Tuesday, February 5, 2013

TRAGEDY khaki!


Salam Semua :)

Tetiba rasa nak menulis.
Tak boleh buat keje hape pon ni.
Entry SUPER bengang hari ni.
MALANG berbau hari ni.
;p

SUMPAH tragedy betul hari ni. Tragedy February ok. ;p

SABTU LEPAS.
Bought a short khaki pant for hubby kat subang parade.
Sekali SALAH size.
T____________T

SEMALAM
Datang balik tukar size. 2 SA check kata OK. Size baru.
Hubby test. Eh? SAME SIZE??! WT@#$%&*&^(&

TODAY
Datang LAGIIIIII. Note : Kali ke 3.
From Shah Alam - Subang!
Punya laaaa ramai umat manusia dan kenderaan. Takde parking.
Parking full.
Dapat 1 spot. Parked!
Lari laju2 pergi tukar size.
Tak sempat nak sound tepekk SA tu.
Tak sampai 5 min sampai keta.

CANTIKKKK!! Ahkak kena SAMAN!!! Dapat rantai kat side mirror.
Ko adoo??? HAHAHA
Pergi MPSJ #^$^% nak bayar saman. Kena bayo serta merta KATAnya.
 3 kali pusing, tunggu 30min baru dapat parking.
Dah sampai kat kaunter, kena parking kat compaund area katanya amik surat baru dtg situ balik amik no. What?!
NANGISSSSSSSSSSSSSSSSSSS.

SETTLED :)
Balik, singgah Shell before tol batu 3.
Pastu kua2 Shell tetibe dah banyaaaak keta, tak leh nak himpit gi lane smart tag.
Masuk je la lorong kiri sekali. Depan keta ada BAS besar. So tak nampak signboard.
Sekali lane touch n go.
Relax je. Memang ada pon T&G card.
Touch card----
Eh?! Tak cukup rm1.10!
Crap!!!
Lupa nak top up kat Shell tadi #%^$*&()
Nasib toll gate girl baik hati.
Balance can pay cash.
Huhu

Rasa macam nak lekat huruf L (for looser) beso2 tepekkk kat dahi.
HAHAHA
SORRY Subang Parade.
Ko memang dah siap2 aku palang BESAR2 dalam list shopping mall aku.
SAKIT hati mak, TAHU?!
hahaha
K BAI.



4 comments:

mama ila said...

alahai....mmg betul2 tragedi ni...

Rilla said...

Jatuh ditimpa tangga kekdahnya. Takpe, sabar mummy

Farah Waheda Wahid said...

sabar ek... so kiranya dah x nak gi shopping kat Subang Parade lagi la ni ek? tapi memang pun...susah nak parking kat sana... hu hu hu...

Anonymous said...

sebenarnya semuanya salah datang dari diri sendiri. kalau parking tepi jalan, memang menempah saman lah namanya.
biasalah, ada hari semuanya lancar, ada hari semua serba tak kena. asam garam kehidupan.
cheers.

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Blog Template by YummyLolly.com - Sponsored by Free Web Space