01.10.2010

Daisypath Anniversary tickers

Our RR :)

Lilypie Second Birthday tickers

Wednesday, February 22, 2012

Good News for ALL BRIDE TO BE :)

Salam & hi all :)

Ha, ada berita baik y'all!!!
Alhamdulillah, 
tak sangka Ann dapat masuk and join Pameran Pengantin.
Kalau dulu, datang ke PP sebagai customer/bride to be,
sekarang datang ke PP sebagai exhibitor pulak.
Hehehe *mode EXCITED.weee!^__^*

Flashback sket how Ann boleh terjerumus dlm kancah wedding industry ni. Hehe
After jadik wedding planner for my own wedding on 2010, tetibe tanpa di sangka, ramai orang carik Ann utk mintak jadi wedding planner / wedding decorator. 
Few magazines & newspapers pon ada carik Ann utk masukkan wedding Ann.
TV je takde uols, mak tak mampu masuk TV. Mak artis picisan sajoh. *artissss keww??* HAHA
ALHAMDULILLAH...
Terima kasih kepada semua silent readers yg sudi promote kat kengkawan sedara mara psl blog ni, begitu juga to all friends & families yg bg support, kawan2 wedding bloggers yg sudi buat entries psl our wedding and link us dan sebagainya.
Kawan2 biz Ann yang Ann bwk sama2 terlibat dlm menjayakan wedding Ann alhamdulillah, now sume pon dah bergerak maju laris di pasaran. *apakah ayat?* haha
Najib, Mahligai Creative, Nancy, The candyz, Herb&spice, Nuo prints etc, masing2 dah bz now. Ann pon dah lama tak lepak hangout ngan dorang. Hehe
 Ann je yang lambat lembab gerak. 
Sepanjang last year, Ann masih tak dapat buat job ni sbg full time, walhal pada mulanya Ann rasa macam boleh.
Kekangan *kekangan? peh gile word BM aku pepagi ni.LOL* masa menyebabkan Ann tak boleh nak buat full time sebab Ann masih ada main biz yg perlu di beri perhatian.
So Ann tak dapat nak accept tiap2 bln punye wedding job.
Mana bulan yang Ann free, Ann accept. 
This year, alhamdulillah, Ann da dapat buat wedding job fulltime. Main biz Ann dah bagil to my partner. Semuanya sebab RR. Sebab kalau dulu asek turun naik flight outstation, xpe seronok. now dah ada anak, susah. 
Kalau buat wedding, sambil cucuk bunga, RR boleh ada sebelah i. Hehe  
Last year jugak, ramai yang email,call,text tanya about package.
But we didn't have. Ann lebih buat custom job. Buat ikut BUDGET client. 
This year, atas permintaan ramai dan sambutan yg menggalakkan,  
Ann buat SPECIAL PACKAGE for all bride to be :)
Serious harga TERBAIKKKK dari ladang. Hehe

PACKAGE terbaikkkk,
siap dapat MYSTERY GIFT worth RM200 from us.
Ada lagi.
Korang pon dapat EXCLUSIVE gift to those yang book Ann masa kat pameran nanti.
Nak lagi??
Pening kepala camne taktau nak start/plan your wedding? Don't worry. Ann akan bagi consultation on ideas,how to segregate your money/work within budget,theme,color etc. FREE OF CHARGE sajoh. Hee 
    Tunggu apa lagi???
Come datang beramai2 ke booth 
Ann Magnifique Planner 
(L03,near to SACC cafe)

INFO


Ann akan join as wedding decorator
Kite borak2, gossip2 ok.
Need y'all punye support utk help me sebarkan this promo to your friends, bosses, enemy, jiran sebelah rumah, sesape yg gatal tak sabo nak kawen macam ann dulu mahu pon couple2 yg duduk melekat berdua kat taman2 tinggal tunggu kena tangkap jais.Hehehe
RR?
Dia kem salam kat aunty semua. 
Dia kata,
'NO NO NO. Tolong jangan libatkan saya dlm benda alah kejadah wedding2 ni. Saya nak jadik doctor ok mummy.' HAHAHA.
See ya!
     
Love,
Ann

10 comments:

Nadia Havez said...

see u there kak huda!

Elisa said...

Hehehe...lisa tak sempat nk masuk PPkali ni...insyaAllah next time..takpe lisa g jengah booth ann jer kalo sempat k :-)

Jan said...

terbaekkkkkk lah cik puan mummy ann.

good luck and all the best.

sure ramai yang menjengah dan book ann. Klau Jan belum kawen pun, sure akan pilih ann. :D

Kirim salam kat Dr RR ek..hehe.

Dulu Gadis, Kini Mama said...

good luck ann!
moga rezeki ann, ash and RR tertambah2 murah!

Anonymous said...

nmpknye lom rezeki sy nk g PP yg u join...
smlm bru je terbang blik,klu i thu u join, sanggup i ambek cuti..
future nnt, u join lg tau, then announce awl2 :)
i suke sgt2 hasil kerje u

FiZ said...

wah..bestnye...but sadly...sy xde calon lg nk kawin...so x blhla pgi lgi..huhu

wawamastura said...

pegi semalam tapi ann tgh bz layan org..huhu... masuk2 je tetibe da focus kat tmpt ann tu..pastu baru nampak ann tgh duduk kat situ...tgk ann live cantiiiiiiikkk sgt... so wa ckp kat bf wa "ni la ann yg sye tunjuk pelamin die tu..jom tny harge" bf wa terus cabut..takut... kate nye "tu wedding of d year" hahahaha... tapi die paling tertarik dgn ann pny wedding gak...kiteorg suuuuuuuuuke sgt :)

.:Cik Puan Ann:. said...

nadia - dtg ke aritu? shikin ada jap on sunday x silap.hee

elisa - oh ye ke? lama x jumpe kan..hehe tc lisa!

jan - hey jan! lama x dga cite.hee alhamdulillah everything went well. DR RR kata wslam. dia kata aunty jan kalo demam2 sah2 jadik loyal patient/customer klinik dia nanti.ewah kemain.hehe

dulu gadis kini mama - aminnnnnnnnnnnnn :) tq dear!tc!

anony - oh ye ke? tu la, ann x sempat announce aritu. almost lupa nak post kat blog,sibuk sgt ngan preparation.hehe anyway, tq for supporting us! nanti if join next PP, ann gtau awal2 k :)

fiz - hikhik. ala x pe.patutnya dtg je aritu,leh gosip2 ngan ann.meh sini ann carikkan 1 calon for u.baekk punya.hehe

wawa - oh la ye ke?why x stop by? bley say hi.hehe xde maknanya, ann dah kembang smangkuk after deliver..hehe anyway, tq tau dear for ur kind compliment :)

wawamastura said...

da dtg tapi ann bz layan org2 yg dtg2... 2 hari dtg pun ann bz...x pe la... wawa juz doakan ann dimurahkan rezeki dgn bsnss lepas dugaan ari tu..amin...n doa kan RR sehat2 n tembam slalu.. :)

Anonymous said...

Yg dalam magazine pengantin tu kak ann punya pelamin ke? Sangat cantik. Sy nk tau dia punya pakej mcmn. Macamana sy blh cntact k.ann ye? :)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Blog Template by YummyLolly.com - Sponsored by Free Web Space