01.10.2010

Daisypath Anniversary tickers

Our RR :)

Lilypie Second Birthday tickers

Friday, August 26, 2011

KUAT

Salam Jumaat to all of u :)

Minggu ni penuh cerita, penuh aktiviti. Dari pagi ke mlm mak buyong ni x berehat2. Huhu
Memang la hai...experience sepanjang jadi mak fabuyong ni, memang kena KUAT. Dalaman dan luaran. Sapa setuju angkat tangan!Hee

Ahad lepas, I lost my BB masa shopping brg baby kat JJ Bukit Tinggi. Oh btw, BB - Blackberry ok. Jgn buat statement yg pelik2 hokeh. NO NO NO *dgn gaya tgn pls ;p* Semalam di sebab kan 1 status Ann post psl BB kat FB, telah mencetuskan controversy hebat. Berderet2 org dok chat nk tanya. Msg lagi. Siap ada org ucap takziah. Hish. CHOOOOIIIIIII. Mintak simpang laa dek non. Oh btw, sorry sangat to those yg carik Ann x dpt di hubungi. Ann btol2 x sempat nak bgtau kat FB hp hilang. I know ramai org call Ash carik Ann, takut2 Ann dah bersalin ke hape. Hihi. After 5 days baru Ann sempat post. La ni, cheq x tau nak pakai hp apa. Bila teringat byk gila benda2 penting dlm BB tu, rasa down gila. Tapi sekarang dah KUAT semangat & REDHA. Rasa x kuasa nak pakai HP canggih manggih ni. Rasa nak pass duit RM100 kat Ash/my sis soh beli kan hp cap ayam yg ada torch light tu. Pueh hati. Hilang,takde hal. Beli lg sepuloh. Beli borong la kot kat abg jual henfon tu. Untung2 buy 10 free 1 BB ke kan. Ahahaha.

This week jugak, my SIL sorang lagi selamat melahirkan anak ke 3 nya. Baby GIRL :) Since dia x amik nanny, bila tgk dia uruskan anak2, dengan housework lagi, dlm keadaan berpantang ni, memang salute la. KUAT betul semangat dia. Me, MIL & SILs gilir2 dtg rumah dia utk tlg ape2 yg patut. Ann belajar ikat   
bengkung tali traditional. Perghhh. Panjang gila baiiii. Ni confirm cantik tertarik perut cam anak dara balik ni pasni. Heee 

Semalam, adalah hari yg paling penat. Baru nak carik baju raya. Ado? Last minit cengginilah. Sejak jadik mak buyong ni, keinginan utk berfesyen adalah kurang ye hadek2. Semua yg cantik2, bila di try............dem. Tang perut x lepas. HAHAHA. Mak pasrah. Malamnya pulak paling BEST!!!!!! Sebab? Buat maternity photooshoot. Hee. Gigih dan KUAT ye tenaga mummy n baby naik tangga sampai tingkat 3/4 gi studio tu. Sampai2....SEMMMMPUUUUTT. hahahaha     
Lagi TERUJA tahap maksima, I tot just normal maternity photoshoot & my OHSEM girlfriends saje dtg menceriakan keadaan. Rupe2nya dorang buat sekali surprise baby shower party for me. *HAPPY!!SYG SGT KORG!!*    
Theme, photog & full cerita psl maternity PS tu after raya Ann cerita k :)

BTS Maternity PS semalam *Credit to Ayda cayunk ;)*
Teaser Ann up after raya la ek. Hehe

Last kopek,
Selamat Hari Raya Aidilfitri buat semua yang mengenali diri Ann & Ash, friends, families, clients, bloggers & silent readers belog picisan AAWG ni. 
Thanks & sorry for everything ya. 
Halal kan makan minum Ann jika ada. Andai kata baby tak sabar nak jumpe y all, nak jugak tgk dunia dlm bulan Syawal yg mulia ni, doa kan Ann & baby di permudah kan segala urusan ya. Aminnnn.

Flying kiss,
SuperMummy Ann KUAT ;p

6 comments:

Anum said...

comelnya ..
selamat hari raya
maaf jika ada tersalah komen di alam maya

Lieya said...

Selamat hari rayaaaaaaaaaaaaaaa

Jan@Afzan said...

selamat hari raya Ann..aka super mummy ann kuat!

take care & makan raya tuh bebaik ek..

-Jan-

Anonymous said...

wah ur tummy so big! but ur face still slim.

selamat melahirkan baby ann. dah siap nama baby?

Leonora Halim said...

Leo doakan semua selamat Ann.. all the best! *hugs*

beautifulgirl84 said...

:) mesti kena kuat utk baby
jom join contest :)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Blog Template by YummyLolly.com - Sponsored by Free Web Space